Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Es ar uzdodu jautājumu ,kāpēc Itālijā tik smagi!Var piekrist Raiham.Noteikti tas ir būtisks iemesls!
Ir būts Itālijā.Itāļi sasveicinās un atvadās apkampjoties.Bij dienas,kad man bij jāsabučojas ar simts dažādiem cilvēkiem.Tad mēs par to ierēcām,jo pa baru gadījās tīri simpātiskas būtnes!
Vēl kas krita acīs.Ļoti daudzi itāļi smēķē!Noteikti vairāk kā pie mums!
23.marts 2020, 12:22 | links

Raih, gan jau ka daudzas lietas iespaido to kas notiek Itālijā. Kad ir tik daudz slimo un tik maz elpošanas aparātu, par maz mediķu, kad ir jāizvēlas kuru no pacientiem pieslēgt pie aparāta.... Teorētiski vīrusa izplatības tempi varētu būt atkarīgi cik laicīgi sāk ierobežot pārvietošanos, cik skaidro kā izvairīties, cik cilvēki nopietni pret to izturas. Cik lasīts Itālijā sākumā visu uztvēra baigi nenopietni. Cilvēki dzīvo arī ar pavisam švaku imunitāti. Ierobežojot sevi, bet dzīvo.
23.marts 2020, 11:47 | links

https://www.tvnet.lv/6930201/pasizolaciju-ieveros-devini-no-13-ministriem

Nu kurš no te gudrajiem man var paskaidrot , kā vieni izolējas, bet citi nē? Kaut analīzes visiem negatīvas? Kas tie par kārtējiem dubultajiem standartiem?
23.marts 2020, 07:33 | links

Malgomajfisk [22.03.20]: raihuci,procentuālo attiecību varbūt arī nemaina,bet kopējo daudzumu gan, vai tad kādam no tā vieglāk?
Tev kā izbijušam neveiksmīgam mediķim jau to vajadzēja zināt...

Ne viss ir tā , kā izskatās sākumā. :)
23.marts 2020, 07:17 | links

Labi ,ka mms tā nav...
https://youtu.be/lTMOauSbtUc?t=9
23.marts 2020, 00:59 | links

Paldies...!?
23.marts 2020, 00:44 | links

Urmaas
Tautu Tēvs...
23.marts 2020, 00:39 | links

Doma, ka LV hoķis sāk beigties, ..., Rīgas Dinamo, ....
23.marts 2020, 00:36 | links

Solidarizējaties ar Zviedrijas copes mīļotājiem,ibio...
23.marts 2020, 00:28 | links

Nu grūti nepiekrist...
23.marts 2020, 00:08 | links

Airtons
Ok!
23.marts 2020, 00:08 | links

Pamatskolā iemācās prātīgas lietas, zinātni, bet šis murgo kā palīgskolu nepabeidzis.
23.marts 2020, 00:02 | links

raihuci,procentuālo attiecību varbūt arī nemaina,bet kopējo daudzumu gan, vai tad kādam no tā vieglāk?
Tev kā izbijušam neveiksmīgam mediķim jau to vajadzēja zināt...
22.marts 2020, 23:55 | links

Malgomajfisk [22.03.20]: Ir daļa taisnības tajā,bet kā jau svens arī teica,šamie mīl čupoties un bučoties...
Mīlēšana mīcīties barā palielina saslimušo skaitu, bet ne saslimušo/nomirušo procentuālo attiecību. To tev kā divas augstākās beigušam jau vajadzētu saprast....
22.marts 2020, 23:39 | links

Tutenhamon,pateicos ka pievērsi uzmanību manai necilajai personai,bet man ar tevi nav vairs vēlmes par kaut ko diskutēt,ar tupiem jefiņiem man runa parasti ir īsa...
22.marts 2020, 23:38 | links

Willijs
Droši sūti....
22.marts 2020, 23:35 | links

Ir daļa taisnības tajā,bet kā jau svens arī teica,šamie mīl čupoties un bučoties...
22.marts 2020, 23:33 | links

Malgomajfisk
Klausies, beidz murgot un dzīt šo floodu...
Iespējami, LVU un LLU Tev reiz stulbos sapņos rādījās! Spriežot pēc Taviem tekstiem, un domāšanas līmeņa/sazvērestības teorijas, pseido zinātnes/, augstāk par sliktu pamatskolu Tu nevelc....!?
Nekā personīga....
Nekustīgi tautu ar savu stulbumu.....!?
22.marts 2020, 23:31 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager