Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Draudziņ,nav laika pieklājīgo tēlot,pandēmija aiz durvīm...Neabižojies,es ir prosts kā zirga deķis. Mācījies un beidzis esmu LLU un LVU,sen gan tas bija...
22.marts 2020, 22:50 | links

Védzelés)))
22.marts 2020, 22:49 | links

Willijs
Vēls...
22.marts 2020, 22:48 | links

Braucat takš copét ibio!!!
Vai visi karantínã tupat?
Un varétu padomãt ka no visas šitãs hernjas ko te dzenat kaut kas mainisies? Kaut Latvijas mérogã? NE!)))))
22.marts 2020, 22:45 | links

Malgomajfisk
Es, vismaz, Tevi uzrunāju pieklājības formā!
Spriežot pēc Tava teksta, ne vairāk, kā 9 klases izglītības, ideāls variants "Sazvērestību teoriju" speciālistam....!?
22.marts 2020, 22:40 | links

Tutenhamon,tev arī neslimot...
22.marts 2020, 22:35 | links

Šmiguci,nu pratams ka tās būs sēnes ar lielām galvām,kā tev...:D
Kā jau agrāk teicu,ar puiķiem kas pa šiem gadiem nav iebraukuši tēmā,gari filozofēt negribu..
Atbrauksi uz copi,varam par to parunāt..:)
A vari raihujancim pajatāt,viņam dažas zvaigznītes jau esot,viņam jāzin...:DD
22.marts 2020, 22:32 | links

Malgomajfisk
Taču teicu, nekā personīga..., nav saprotami...!?
22.marts 2020, 22:28 | links

Tutenhamon.apskatot tavu profilu,man viss kļūst skaidrs...:D
22.marts 2020, 22:23 | links

Malgomajfisk [22.03.20]: Puiķi,es tak jūs neapsaukāju par naiviem , tuvredzīgiem un iedomīgiem šaurpierītēm,kas taj globālajā politikā daudzko nesaprot.Es nevienam neko nezspiežu,vienkārši iepostēju to,kas man liekas interesants un par ko neparādīs oficiālajos ziņu avotos.Nepatīk,neskataties,vai tad skataties?:) Bet savu tupo diršanos piebremzejiet...Skataties panorāmu un elpojiet dziļi...Ne jau jūs mani regulēsiet...
Jūs tiešām savās slīpajās galviņās domājat,ka šis marazms kas notiek pasaulē nav plānots un koordinēts? Tā jau nav nekāda sazvērestības terija,bet sūra realitāte ar vienu galīgo mērķi,-ieviest vienotu pasaules pārvaldi...Viss vēl priekšā,interesantā laikā dzīvojam...:)
Kas to vienoto pasaules pārvaldi viesīs? Ķirzakcilvēki, sēnes, marsieši, masoni?
Kāds ir termiņš ieviešanai, nu tīri tā, lai laicīgi zinātu? Vēl man baigi interesē, kā viņi taisās vienoties, kuri būs galvenie čiekuri, ja ir minētas 100 bagātākăs ğimenes? Ne jau viņi draudzīgi staigā rokās sadevušies, katrs uzskata, ka otrs šamo appisīs un piežmiegs.
Pat tīri atmetot visu veselo saprātu un piekrītot visām šarlatānu teorijām, es neredzu tehniski, kā tas būtu iespējams, tādam baram alfa tēviņu vienoties, par to, kurš būtu galvenais, kurš ko kontrolē, utt.
Un kas galu galā būtu tas spēks (armija, policija, vienalga, kas), kurš tīri fiziski noturētu visu pasauli savos nagos.
22.marts 2020, 22:21 | links

Malgomajfisk
No sākuma, domāju, ka Tu dzen floodu ar ziņu pozitīvismu, lai izspiestu no foruma Kroņa histēriju...!?
Bet, izrādās, Esi banāls Sazvērestību teoriju piekritējs, nožēlojami, nekā personīga....!?
22.marts 2020, 22:14 | links

Malgomajfisk [22.03.20]: Raihjanci,tādu kā es un tu vēl daudz nav izštancēti,daudzi paļaujas ierastajam masu spiedienam..:)
Šogad bij plānots ceļojums uz pasaules malu, biļetes pārcēla?
22.marts 2020, 22:12 | links

abrakadabra [22.03.20]: Vot, es šeit dzīvoju. Maģiskā trīsstūra mediānu krustpunktā. Domā sakritība, bļeģ?
Nešaubies, tev atnāks pakaļ.
Drīz.
.
22.marts 2020, 22:10 | links

Raihjanci,tādu kā es un tu vēl daudz nav izštancēti,daudzi paļaujas ierastajam masu spiedienam..:)
22.marts 2020, 22:09 | links

Vot, es šeit dzīvoju. Maģiskā trīsstūra mediānu krustpunktā. Domā sakritība, bļeģ?

22.marts 2020, 22:05 | links

Tā arī nesapratu, cik ilgi tas Kronis turas ārpus cilvēka organisma?
Kādēļ CSDD piemēroja "karantīnu" ievestajām auto transportam 14 dienas!?

vitenahemots, 22.marts 2020, 21:52

Atkarībā no vides. No dažām stundām, līdz dienām...
22.marts 2020, 21:59 | links

Puiķi,es tak jūs neapsaukāju par naiviem , tuvredzīgiem un iedomīgiem šaurpierītēm,kas taj globālajā politikā daudzko nesaprot.Es nevienam neko nezspiežu,vienkārši iepostēju to,kas man liekas interesants un par ko neparādīs oficiālajos ziņu avotos.Nepatīk,neskataties,vai tad skataties?:) Bet savu tupo diršanos piebremzejiet...Skataties panorāmu un elpojiet dziļi...Ne jau jūs mani regulēsiet...
Jūs tiešām savās slīpajās galviņās domājat,ka šis marazms kas notiek pasaulē nav plānots un koordinēts? Tā jau nav nekāda sazvērestības terija,bet sūra realitāte ar vienu galīgo mērķi,-ieviest vienotu pasaules pārvaldi...Viss vēl priekšā,interesantā laikā dzīvojam...:)
22.marts 2020, 21:58 | links

Tā arī nesapratu, cik ilgi tas Kronis turas ārpus cilvēka organisma?
Kādēļ CSDD piemēroja "karantīnu" ievestajām auto transportam 14 dienas!?
22.marts 2020, 21:52 | links

Shm_didzis [22.03.20]: Malgomajfisk [20:17]: https://youtu.be/13TJ0WQ4FZE?t=5Mjā, tagad šarlatānu zelta laiki, var pļūtīt visu, kas tik ienāk prātā.
Tu tak to, visu laiku dari. Un nekas, tev pašam tas liekas normāli , ko pļūtī.
:DDDDD
22.marts 2020, 21:38 | links

Malgomajfisk [22.03.20]: https://youtu.be/13TJ0WQ4FZE?t=5
Mjā, tagad šarlatānu zelta laiki, var pļūtīt visu, kas tik ienāk prātā.
22.marts 2020, 21:19 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager