Malgomajfisk [22.03.20]: Puiķi,es tak jūs neapsaukāju par naiviem , tuvredzīgiem un iedomīgiem šaurpierītēm,kas taj globālajā politikā daudzko nesaprot.Es nevienam neko nezspiežu,vienkārši iepostēju to,kas man liekas interesants un par ko neparādīs oficiālajos ziņu avotos.Nepatīk,neskataties,vai tad skataties?:) Bet savu tupo diršanos piebremzejiet...Skataties panorāmu un elpojiet dziļi...Ne jau jūs mani regulēsiet...
Jūs tiešām savās slīpajās galviņās domājat,ka šis marazms kas notiek pasaulē nav plānots un koordinēts? Tā jau nav nekāda sazvērestības terija,bet sūra realitāte ar vienu galīgo mērķi,-ieviest vienotu pasaules pārvaldi...Viss vēl priekšā,interesantā laikā dzīvojam...:)
Kas to vienoto pasaules pārvaldi viesīs? Ķirzakcilvēki, sēnes, marsieši, masoni?
Kāds ir termiņš ieviešanai, nu tīri tā, lai laicīgi zinātu? Vēl man baigi interesē, kā viņi taisās vienoties, kuri būs galvenie čiekuri, ja ir minētas 100 bagātākăs ğimenes? Ne jau viņi draudzīgi staigā rokās sadevušies, katrs uzskata, ka otrs šamo appisīs un piežmiegs.
Pat tīri atmetot visu veselo saprātu un piekrītot visām šarlatānu teorijām, es neredzu tehniski, kā tas būtu iespējams, tādam baram alfa tēviņu vienoties, par to, kurš būtu galvenais, kurš ko kontrolē, utt.
Un kas galu galā būtu tas spēks (armija, policija, vienalga, kas), kurš tīri fiziski noturētu visu pasauli savos nagos.