Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
raihs [20.03.20]: Raihmans [33m]: Nu re, Raih, arī Tevi pie vecajiem, prātu izkūkojušajiem marazmātiķiem pieskaitija ! Pirms desmit gadiem Tu to manai paaudzei teici !Esmu reālists, neviens ar gadiem gudrāks nepaliek. Varbūt vēl gluži pašreiz nē, bet pēc gadiem desmit toč sākšu te kā tonis visādas viedas teorijas bīdīt!
Tu ja neesi pamanijis arī tagad tās bīdi. Sākot ar ti kura partija ,, tā pareizā,, un to kā krievi, tev un tavai ģimenei pāri dara.
:DDDDD
20.marts 2020, 14:10 | links

udens2 [20.03.20]: udens2 [6m]: Labā ziņa, ka pareģo tās huiņas ātru pazušanu! :)

raihs, 20.marts 2020, 10:41zin kā,ja ir miljoniem pareģotāju,tad kāds 100% trāpīs ar pareģojumu:)Es šoreiz gribu būt naivs un ticēt :) Jo man jūnijā uz Kolas pussalu jātiek :)

raihs, 20.marts 2020, 12:23pēc globālām katastrofām vienmēr uzrodas vangas pareģojumi,tikai kur viņi ir pirms sūdiem??
Intelekta invalīd un raiha pakaļlaiža! Vanga raksta ar LIELO burtu. :DDDD
Šai sadaļā apdalīto pulciņš ar to atpazīstami un attiecīgi viens otram ,, piebalso,, . Redz, urlēn ne tikai es to esmu pamanījis.
:))
20.marts 2020, 14:09 | links

Raihmans [20.03.20]: Nu re, Raih, arī Tevi pie vecajiem, prātu izkūkojušajiem marazmātiķiem pieskaitija ! Pirms desmit gadiem Tu to manai paaudzei teici !
Esmu reālists, neviens ar gadiem gudrāks nepaliek. Varbūt vēl gluži pašreiz nē, bet pēc gadiem desmit toč sākšu te kā tonis visādas viedas teorijas bīdīt!
20.marts 2020, 14:08 | links

Nu re, Raih, arī Tevi pie vecajiem, prātu izkūkojušajiem marazmātiķiem pieskaitija ! Pirms desmit gadiem Tu to manai paaudzei teici !
20.marts 2020, 13:36 | links

Udens tas ka tu esi di.sā līdējs tas te daudziem ir skaidrs.

vienkars, 20.marts 2020, 13:09
tā visiem cirvjiem liekās:)
20.marts 2020, 13:27 | links

raihs aiz uzspūtības nepārsprāgsti.
20.marts 2020, 13:11 | links

Udens tas ka tu esi di.sā līdējs tas te daudziem ir skaidrs.
20.marts 2020, 13:09 | links

udens2 [12m]: Toni, protams, visu ar mēru. Bet es tikai par to, ka nevajag zaudēt cilvēcību. Un,protams, lamāties, pārējo ar skaidru prātu vienmēr var atrisināt.

Muudzis, 20.marts 2020, 12:31Cilvēcīgs varbūt arī bez kladzināšanas netā,neviens neliedz katru dienu teikt paldies mediķiem.Šīs visas zibakcijas atsit tādu lielukulību drusku,kad notiek globāli sūdi tad atceras,ka mediķiem jāpasaka paldies.
Kad glābējiem teiksiet paldies??Kad kāds aizies bojā glābjot kādu no ugunsgrēka??Nemaz nešaubījos, ka Tava, raiha, shm_didža un jura.o viedoklis vienmēr sakritīs kā pēc grāmatas, par ekonomiku, politiku un visu pārējo. Jums tur savējo pulciņš nodibināts?

Muudzis, 20.marts 2020, 12:55
es arī nešaubījos ka esi no tiem kas savas spalvas spodrinās ar pasaciņām par labajiem darbiem
20.marts 2020, 12:56 | links

udens2 [26m]: tikai kur viņi ir pirms sūdiem??Da jopt, paskaties kārtīgi-grāmata 2007.gadā izdota! Citādi jau es te to nepostētu!

raihs, 20.marts 2020, 12:50
to es pamanīju,es rakstu par vangu un citiem pareģojumiem kuri parasti uzrodas pēs globālajiem sūdiem
20.marts 2020, 12:55 | links

udens2 [20.03.20]: Toni, protams, visu ar mēru. Bet es tikai par to, ka nevajag zaudēt cilvēcību. Un,protams, lamāties, pārējo ar skaidru prātu vienmēr var atrisināt.

Muudzis, 20.marts 2020, 12:31Cilvēcīgs varbūt arī bez kladzināšanas netā,neviens neliedz katru dienu teikt paldies mediķiem.Šīs visas zibakcijas atsit tādu lielukulību drusku,kad notiek globāli sūdi tad atceras,ka mediķiem jāpasaka paldies.
Kad glābējiem teiksiet paldies??Kad kāds aizies bojā glābjot kādu no ugunsgrēka??
Nemaz nešaubījos, ka Tava, raiha, shm_didža un jura.o viedoklis vienmēr sakritīs kā pēc grāmatas, par ekonomiku, politiku un visu pārējo. Jums tur savējo pulciņš nodibināts?
20.marts 2020, 12:55 | links

udens2 [20.03.20]: tikai kur viņi ir pirms sūdiem??
Da jopt, paskaties kārtīgi-grāmata 2007.gadā izdota! Citādi jau es te to nepostētu!
20.marts 2020, 12:50 | links

Toni, protams, visu ar mēru. Bet es tikai par to, ka nevajag zaudēt cilvēcību. Un,protams, lamāties, pārējo ar skaidru prātu vienmēr var atrisināt.

Muudzis, 20.marts 2020, 12:31
Cilvēcīgs varbūt arī bez kladzināšanas netā,neviens neliedz katru dienu teikt paldies mediķiem.Šīs visas zibakcijas atsit tādu lielukulību drusku,kad notiek globāli sūdi tad atceras,ka mediķiem jāpasaka paldies.
Kad glābējiem teiksiet paldies??Kad kāds aizies bojā glābjot kādu no ugunsgrēka??
20.marts 2020, 12:43 | links

Malgomajfisk [20.03.20]: Mūdzi un Raihuci.Manuprāt jūs abi braucat grāvjos iekšā,tikai pretējos..Varu daudz kam arī raihucim piekrist,jo visa tā huiņa ir mākslīgi izveidota un uzpūsta..Pasaulei pāri gājusi ne viena vien epidēmija,bet tāda histērija vēl nekad manos 62 gadiņos nav piedzīvota...Skaidrs ,kādreiz nebija interneta...Bet kā jau daudzreiz esmu mudinājis domāt,KAM TAS IR IZDEVĪGI,UN KĀDUS MĒRĶUS AR TO GRIB SASNIEGT...
Domājiet puiķi,domājiet..:DD
Toni, protams, visu ar mēru. Bet es tikai par to, ka nevajag zaudēt cilvēcību. Un,protams, lamāties, pārējo ar skaidru prātu vienmēr var atrisināt.
20.marts 2020, 12:31 | links

udens2 [6m]: Labā ziņa, ka pareģo tās huiņas ātru pazušanu! :)

raihs, 20.marts 2020, 10:41zin kā,ja ir miljoniem pareģotāju,tad kāds 100% trāpīs ar pareģojumu:)Es šoreiz gribu būt naivs un ticēt :) Jo man jūnijā uz Kolas pussalu jātiek :)

raihs, 20.marts 2020, 12:23
pēc globālām katastrofām vienmēr uzrodas vangas pareģojumi,tikai kur viņi ir pirms sūdiem??
20.marts 2020, 12:29 | links

Mūdzi un Raihuci.Manuprāt jūs abi braucat grāvjos iekšā,tikai pretējos..Varu daudz kam arī raihucim piekrist,jo visa tā huiņa ir mākslīgi izveidota un uzpūsta..Pasaulei pāri gājusi ne viena vien epidēmija,bet tāda histērija vēl nekad manos 62 gadiņos nav piedzīvota...Skaidrs ,kādreiz nebija interneta...Bet kā jau daudzreiz esmu mudinājis domāt,KAM TAS IR IZDEVĪGI,UN KĀDUS MĒRĶUS AR TO GRIB SASNIEGT...
Domājiet puiķi,domājiet..:DD
20.marts 2020, 12:26 | links

udens2 [20.03.20]: Labā ziņa, ka pareģo tās huiņas ātru pazušanu! :)

raihs, 20.marts 2020, 10:41zin kā,ja ir miljoniem pareģotāju,tad kāds 100% trāpīs ar pareģojumu:)
Es šoreiz gribu būt naivs un ticēt :) Jo man jūnijā uz Kolas pussalu jātiek :)
20.marts 2020, 12:23 | links

Labā ziņa, ka pareģo tās huiņas ātru pazušanu! :)

raihs, 20.marts 2020, 10:41
zin kā,ja ir miljoniem pareģotāju,tad kāds 100% trāpīs ar pareģojumu:)
20.marts 2020, 12:20 | links

raihs [20.03.20]: Muudzi
Es tev jautāju, ko esi TĀDU "labu" izdarījis? Nu tā, globāli?! Labdarība, ziedojumi, bāreņu adoptēšana, utt.
P. S. Šis bija retorisks jautājums, nav jāatbild. Vienkārši jaaizverās...
Jā raih, cik līdzekļi atļauj — labdarība (ne tikai naudā), pavasara talkas savā dzīvesvietā, ziedojumi, iespējams, kaut vai pateikt kādam ko labu, paslavēt, pateikt paldies par darbu utt..,kas citam īstajā brīdī var nozīmēt ļoti daudz. Es saprotu, ka Tev savādāks viedoklis, tad uzreiz —aizveries.
20.marts 2020, 12:17 | links

Ok, tantiņu pabaroji, malacis!
Es savukārt palikšu pie pārliecības, ka ja es rūpēšos par saviem tuvākajiem(kuru ir pietiekami daudz), ar to mana misija būs izpildīta un pārpildīta. Lampiņu spīdinašana lai paliek tavā pārziņā.
20.marts 2020, 12:17 | links

Raih, neliels piemērs iz dzīves. Gadu mijā ar paziņu devāmies uz lielveikalu, pie veikala stāv tantuks, noskumis, birst asaras, piegājām klāt apjautāties kas un kā. Izrādās pēc saņemtās pensijas, samaksājot komunālos un ieejot aptiekā, nekas pāri nav palicis, otro dienu bez ēšanas. Neesam nekādi miljonāri, bet izmaksājām tantiņai pusdienas blakus ēstuvē, Tu pat nevari iedomāties tās emocijas, no prieka asaras birst ...utt. Tās emocijas ne par kādu naudu nenopirksi.
Es saprotu, ka Tev no tā nekāds labums, ledusskapis mājās pilnāks nepaliks un zivs lielāka uz āķa neuzķersies, bet es ticu, ka visi labie darbi, kaut kad nāk atpakaļ. Vienreiz jau šeit rakstīju, ja mēs letiņi dzīvotu pēc principi,"ja tev ir grūti, atrodi kādu savu tautieti kam ir vēl grūtāk un palīdzi viņam", pēc tāda principa mēs Latvijā dzīvotu pavisam savādāk. Atvainojos, gari sanāca.
20.marts 2020, 12:11 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager