ja tu būtu spējīgs filtrēt,tad tu pat nesāktu skatīties video,kur augšējā,labajajā stūri ir rentv:)
udens2, 18.marts 2020, 17:49
a kāpēc humora raidījumus nepaskatīties? vienkārši tā pret to arī jāattiecas... vienā ziņā Tonim taisnība, vispilnīgākajā h..ņā var dažreiz kaut ko atrast, tīri vispārējai erudīcijai, bet par pilnu visu ņemt nevajag... Saprāts no instinkta jau atšķirās ar spēju kritiski analizēt, nevis darboties tīri uz dabas noteiktiem refleksu algoritmiem-instrukcijām. "Okama nazis" labi strādā... Bet, arī fakts - pat ja kādam ir paranoja, tas neizslēdz to, ka viņu patiešam kāds vajā :D
zaraza, 18.marts 2020, 18:26
Diemžēl, ir lietas, kuras ir iespējams saprast, taču ir arī tādas, kuras nu nekādi.
Piemēram, šodien biju Rīgā, un skatos pa RIMI durvīm iznāk ģimenīte, sieva, vecis un trīs bērni. Nu ja jau tev nav ko ēst un uz to veikalu jāiet - var taču aiziet viens no vecākiem, jo rokā tiem nebija kaut kāda izcila nesamā, ko būtu grūti panest.
Tātad totāla bezatbildība pat savējo priekšā, vai arī izcila muļķība, izrādīšanās, proti - es, es, es, man, man, man! Neliecina tas par dižām prāta spējām nekādi. Tāpat kā arī te dažam!