Ar to šļuru ko dalies visiem te jau sen skaidrs ka esi totāls atsaldenis, filtrētājs he he.
18.marts 2020, 17:35 | links
Mazāk lūri hren tv blēņas, antivīruss ir datorprogramma. Pret vīrusiem efektīga ir tikai vakcinācija, jaunas vakcīnas izstrādei vajag gadu kā minimums, tā ka plaši lietojamu vakcīnu varam gaidīt uz nākamā gada sākumu. Pirmie plašus pētījumus sāka veikt austrālieši. Kīnai pagaidām ir tikai zāles, uz ātru roku izveidots preparāts, kurš atvieglo simptomus, bet arī ne visiem.un trakākais,ka noraujot vīrusu mauc iekšā antibiotikas
Kas ir smieklīgi lielākā daļa cilvēku pat nesaprot atšķirību starp vīrusiem un baktērijām, putrojas.
Karlis_K, 18.marts 2020, 17:29
Malgomajfisk [18.03.20]: Es reāli skatos un analizējuAtslēgvārds- "reāli" !
Trakums kas ar Strīķi notikās? Nesen redzēju pa tv, neizskatījās slima..
Karlis_K, 18.marts 2020, 17:13
Trakums kas ar Strīķi notikās? Nesen redzēju pa tv, neizskatījās slima..gan jau onkoloģija
Karlis_K, 18.marts 2020, 17:13
Malgomajfisk [18.03.20]: Kas ir,patiesīa acīs kož?Zinu, tagad mūs gaida neaizmirstami mēneši ar krievu "speciālistu" viedokļiem, plakanās zemes teorijām, masonu sazvērestībām, un protams, ar taviem "dzirkstošajiem" jokiem!
Stiprinies ,viss vēl piekšā...)
Malgomajfisk [18.03.20]: raihuci,ticu..Bet diemžēl tas jūsu žīdmusoņu izgudrojums arī līdz turienei ir nonācis...Nu kamēr skaldīji tās zviedtu sārņzivis, vismaz te bija miers no tavām masonu sazvērestībām
Malgomajfisk [18.03.20]: Nu re,visi te aiziet mūžībā...,Raihuci ,mani negribi uz turieni aizsūtīt? Droši vien jau tādu domu klusībā perini...:DMan pietiktu, es tu būtuZviedrijā... bez piekļuves internetam...