Normāli veči sarunājas, bišk humora, un atkal ielien tas aptaisījies trollis un palaiž smacenieku, kā peļu sūds pa vidu putraimiem.
17.marts 2020, 22:49 | links
Karlis_K [17.03.20]: Nu jums izturība, jau kuro dienu zelējat to kroņavīrusu! Vispār dažs labs bizness nu smuki var uzplaukt, piemēram picu un citas paikas piegāde, tam vajadzētu pamatīgi augt. Es te štukoju varbūt aizņemties no zemīšiem mobilo lauku virtuvi, varēs braukalēt pa Reigas guļamrajoniem un barot izsalkušos ar griķiem! Fotobizness ar sāk nosprāgt..REiga, nja un šis urla kaut ko par nacionālām vērtībām un identitāti te vāvuļo!???
Karlis_K [17.03.20]: Kaprači jau ar noteikt sarosījušies, kāri lasa ziņas..tiem ar labi ies...
Karlis_K [17.03.20]: Kaprači jau ar noteikt sarosījušies, kāri lasa ziņas..Nu re, bildēt ar vajadzēs.
Malgomajfisk [17.03.20]: sven,kas tie par volt čaļiem?ēdienu piegāde uz mājām
Malgomajfisk [17.03.20]: Fotogrāf,galīgi garām,tagadiņ visiem jātup mājās un pašiem griķi jāvāra...Toni, tavs laiks ir aizgaajis..
vakar uzpļāpāju ar Wolt čali. šis teica ka tik daudz darba nav vēl bijis nekad. minēja ka daudzus restūžus visdrīzāk klapēs ciet. Woltam tagad būs īstais laiks lielai peļņai
svens76, 17.marts 2020, 22:25
Shm_didzis [17.03.20]: Malgomajfisk [22m]: Manā bodē brīvdienas nav,,,:)Mūsu mediķi rullee, pat Vinkjeli ar Karlsona balsi saacis esmu dikti cieniit.
Viss mani tajā uzjautrinātu,ja tomēr nebūtu tik sūdīgi rezultāti mūsu ekanomikai..Kas to visu tupi izraisīto ārprātu komprnsēs? Uz pasaules regulāri visi vājākie ir sprāguši kā mušas,nu un tāpēc stiprākajai popolācijai ir būtiski jācieš tādēļ ,ka viņi ir vāji? Diezcik humāni jau neizklausās,bet taisnīgi gan..Tad jau vispār priekškam vajadzīgi ārsti un slimnīcas, lai tik visi sprāgst nost, vai ne?
Karlis_K [17.03.20]: Nu jums izturība, jau kuro dienu zelējat to kroņavīrusu! Vispār dažs labs bizness nu smuki var uzplaukt, piemēram picu un citas paikas piegāde, tam vajadzētu pamatīgi augt. Es te štukoju varbūt aizņemties no zemīšiem mobilo lauku virtuvi, varēs braukalēt pa Reigas guļamrajoniem un barot izsalkušos ar griķiem! Fotobizness ar sāk nosprāgt..vakar uzpļāpāju ar Wolt čali. šis teica ka tik daudz darba nav vēl bijis nekad. minēja ka daudzus restūžus visdrīzāk klapēs ciet. Woltam tagad būs īstais laiks lielai peļņai
Karlis_K [17.03.20]: Nu jums izturība, jau kuro dienu zelējat to kroņavīrusu! Vispār dažs labs bizness nu smuki var uzplaukt, piemēram picu un citas paikas piegāde, tam vajadzētu pamatīgi augt. Es te štukoju varbūt aizņemties no zemīšiem mobilo lauku virtuvi, varēs braukalēt pa Reigas guļamrajoniem un barot izsalkušos ar griķiem! Fotobizness ar sāk nosprāgt..Biku mārketinga pievieno- Pēdējais kadrs. Ģimene un tonna griķu. Utt.
Malgomajfisk [17.03.20]: Manā bodē brīvdienas nav,,,:)Tad jau vispār priekškam vajadzīgi ārsti un slimnīcas, lai tik visi sprāgst nost, vai ne?
Viss mani tajā uzjautrinātu,ja tomēr nebūtu tik sūdīgi rezultāti mūsu ekanomikai..Kas to visu tupi izraisīto ārprātu komprnsēs? Uz pasaules regulāri visi vājākie ir sprāguši kā mušas,nu un tāpēc stiprākajai popolācijai ir būtiski jācieš tādēļ ,ka viņi ir vāji? Diezcik humāni jau neizklausās,bet taisnīgi gan..