Palasot visu šo - debilitātes procents arī ievērojams! Un tas pie makšķerniekiem - neticami...izdzēšoties no šejienas,tu to procentu krietni samazinātu
Jozis2, 17.marts 2020, 20:42
17.marts 2020, 20:50 | links
Palasot visu šo - debilitātes procents arī ievērojams! Un tas pie makšķerniekiem - neticami...izdzēšoties no šejienas,tu to procentu krietni samazinātu
Jozis2, 17.marts 2020, 20:42
svens76 [17.03.20]: apelsins [20m]: svens76 [19:31]: Malgomajfisk [55m]: Sven,es taj skolai ik pa otrai nedēļai regulāri garām braukāju,varu salīdzināt..:) Bet ne par to tagadiņ ir jādiskutē un jāuztraucas,-Bet nu privaatbiznesam totaals Opaa. Man un dazjiem paareejiem partneriem 3 dienas 0 pieprasiijumu. Parasti 3 liidz 10 dienaa. Es saaku meegjinaat paarkvalificeeties uz paartiku
Corona Suka!!! ;DDDcorona visu saliks pa vietām. stiprākie izdzīvos. dabīgā atlase. es no tā sūda vismaz nebaidosMan jau arii skjiet ka naaksies tiem 70 proc izslimot te. Nu nemetinaas neviens Eiropaa trepju telpas ciet. Pie tam viiruss esot ne tik letaals kljuvistieši tā. letalitātes procents niecīgs, ja salīdzina ar to kas agrāk bijis
Kurjer ,nu re, tu par 3 h esi savu dzīves pieredzīti saīsinājis,un pat nebūs ar ko salīdzināt...:)
Malgomajfisk, 17.marts 2020, 20:42
Jozis2 [17.03.20]: Palasot visu šo - debilitātes procents arī ievērojams! Un tas pie makšķerniekiem - neticami...par letalitātes procentu gan pareizi. pastudē labāk:)
apelsins [17.03.20]: svens76 [19:31]: Malgomajfisk [55m]: Sven,es taj skolai ik pa otrai nedēļai regulāri garām braukāju,varu salīdzināt..:) Bet ne par to tagadiņ ir jādiskutē un jāuztraucas,-tieši tā. letalitātes procents niecīgs, ja salīdzina ar to kas agrāk bijis
Corona Suka!!! ;DDDcorona visu saliks pa vietām. stiprākie izdzīvos. dabīgā atlase. es no tā sūda vismaz nebaidosMan jau arii skjiet ka naaksies tiem 70 proc izslimot te. Nu nemetinaas neviens Eiropaa trepju telpas ciet. Pie tam viiruss esot ne tik letaals kljuvis
Kurjer,bet tu tak ar noskatījies...) Patika?:D
Malgomajfisk, 17.marts 2020, 20:28
Kurjer, aiz manīm šamie nestāv ,no manīm šamie mūk kā no kroņvīrusa,redz ka šeitan ne raihucis,ne šmigucis,ne uldens īpaši vairs degunu iebāzt neuzdrīkstas..:D
Vari uzkatīt ,ka esmu jaunu Toņvīrusu ieinkubējis...
Malgomajfisk, 17.marts 2020, 19:58
svens76 [17.03.20]: Malgomajfisk [55m]: Sven,es taj skolai ik pa otrai nedēļai regulāri garām braukāju,varu salīdzināt..:) Bet ne par to tagadiņ ir jādiskutē un jāuztraucas,-Man jau arii skjiet ka naaksies tiem 70 proc izslimot te. Nu nemetinaas neviens Eiropaa trepju telpas ciet. Pie tam viiruss esot ne tik letaals kljuvis
Corona Suka!!! ;DDDcorona visu saliks pa vietām. stiprākie izdzīvos. dabīgā atlase. es no tā sūda vismaz nebaidos
Nu tu tak štengrs puika,as arī nebaidos ...)
Malgomajfisk, 17.marts 2020, 19:33
svens76 [17.03.20]: Malgomajfisk [6m]: Sven,es taj skolai ik pa otrai nedēļai regulāri garām braukāju,varu salīdzināt..:) Bet ne par to tagadiņ ir jādiskutē un jāuztraucas,-
Corona Suka!!! ;DDDcorona visu saliks pa vietām. stiprākie izdzīvos. dabīgā atlase. es no tā sūda vismaz nebaidos