Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Zorge07 [15.03.20]: raihs [47m]: Vai ta namajūnam ticamību vajag-ka tik kaut kādu mēslu iepostēt, kur kāds ļoti "kompetents" krievu "finansu analītiķis" pargudrā balsī ar nesalaužamu pārliecību nes absolūtu stulbumu...Labi, ne urlēns ne shmidzis, ne sulla nespēja atbildēt, kuri tad ir tie ,, pareizie,, ne propogandas un objektīvie ziņu avoti?
Ex, atkal atbildes pēc būtības nav.......
Cik paredzami. :DDDD
15.marts 2020, 13:06 | links

Malgomajfisk [15.03.20]: Šmiguci varam jau te apmētāt viens otru ar samazgām,apgalvot kaut ko gluži pretāju,BET,kā mūsu luterrzorge trāpīgi teica,-pierādījumus studijā ,lūdzu...:)
Es tevi pēdējajā neesmu apmētājis ar samazgām. Ja es nepiekrītu taviem šarlatāniem, tad tās nav samazgas.
15.marts 2020, 13:04 | links

Viss apkārt notiekošais ir kāda interesēs un tā arī tiek bīdīts.Sievas mūs sasēja savās interesēs,mēs viņas savās...Valsts institūcijas un birokrātija mūs sasien un slauc savās interesēs,mēs spirinamies un cenšamies to visu mazināt ,savās interesēs..Globālajā politikā katra valsts,atklāta vai slepena struktūra vai nācija darbojas arī savās interesēs...
raihujanci,kā interesēs tu šeiten darbojies?
15.marts 2020, 12:53 | links

Ozoliņ,var jau būt ka daudz kas te notiek kādam gribas traktēt kā stulbumu,bet tāpēc jau te notiek kaut kāda diskusija lai tiktu kaut kādā skaidrībā.Bet momentāni iepakot jebkuru informāciju kura tev nav pieņemama un saprotama,kaut kādā stulbuma kategorijā,arī nav diezcik gudri...Es piemēram par tavu domāšanas veidu un apkārt notiekošā izpratni tā īsti vēl neesu ticis pie skaidrības,vai tu esi vēl naivs,vai tups,vai tik viltīgs ,ka par tādu izliecies?
15.marts 2020, 12:42 | links

raihs [15.03.20]: Vai ta namajūnam ticamību vajag-ka tik kaut kādu mēslu iepostēt, kur kāds ļoti "kompetents" krievu "finansu analītiķis" pargudrā balsī ar nesalaužamu pārliecību nes absolūtu stulbumu...
Labi, ne urlēns ne shmidzis, ne sulla nespēja atbildēt, kuri tad ir tie ,, pareizie,, ne propogandas un objektīvie ziņu avoti?
15.marts 2020, 12:31 | links

Šmiguci varam jau te apmētāt viens otru ar samazgām,apgalvot kaut ko gluži pretāju,BET,kā mūsu luterrzorge trāpīgi teica,-pierādījumus studijā ,lūdzu...:)
15.marts 2020, 12:31 | links

Malgomajfisk [15.03.20]: Šmiguci,es nezinu vai tā ir vai nē,bet vai var kur iepazīties ar tādu analīzi pa etniskajām grupām?
Bet par to ukrainu nav daudz melots,atceros ka kādus dažus gadiņus atpakaļ tur tika veikta kampaņa asins analīžu nodošanā, it kā kaut kādiem zinātniskiem mērķiem..
Bet lai nu kā,bet ja tas tiešām ir tēmēts uz šķībačiem,tad škrobe ir divkārša,kāpēc mani,tīrasiņu ārieti uz copi ārā izbraukt nelaiž...:DD
Un par to Ukrainu - tiešām tika veikta asinsanalīžu văkšanas kampaņa vai par to stāstīja krievu šarlatāni?
Par amīšu laboratorijām Ukrainā un Gruzijā bija tīrākie feiki, kuri tika atspēkoti.
15.marts 2020, 12:25 | links

Malgomajfisk [15.03.20]: Šmiguci,es nezinu vai tā ir vai nē,bet vai var kur iepazīties ar tādu analīzi pa etniskajām grupām?
Bet par to ukrainu nav daudz melots,atceros ka kādus dažus gadiņus atpakaļ tur tika veikta kampaņa asins analīžu nodošanā, it kā kaut kādiem zinātniskiem mērķiem..
Bet lai nu kā,bet ja tas tiešām ir tēmēts uz šķībačiem,tad škrobe ir divkārša,kāpēc mani,tīrasiņu ārieti uz copi ārā izbraukt nelaiž...:DD
Nu bet taču ir acīmredzams, ka šim vīrusam nav nekāds etnisks raksturs.
15.marts 2020, 12:22 | links

Vai ta namajūnam ticamību vajag-ka tik kaut kādu mēslu iepostēt, kur kāds ļoti "kompetents" krievu "finansu analītiķis" pargudrā balsī ar nesalaužamu pārliecību nes absolūtu stulbumu...
15.marts 2020, 12:19 | links

Šmiguci,es nezinu vai tā ir vai nē,bet vai var kur iepazīties ar tādu analīzi pa etniskajām grupām?
15.marts 2020, 12:17 | links

Malgomajfisk [15.03.20]: Te diezgan loģiskas pārdomas par visu to murgu kas notiek mums apkārt..
https://youtu.be/l-BMDnc3nIg?t=11
Vispār jau pirmajās minūtēs šim video ir pilns ar meliem, kaut vai tas, ka vīrusam ir etnisks raksturs un ar to slimo tikai šķībacainie, pēc tam protams pērles par Ukrainu un Gruziju, kur esot pilns ar amīšu laboratorijām, kas cenšas radīt vīrusu tikai krieviem :):).
Zūd jebkāds ticamības moments.
15.marts 2020, 12:08 | links

Teorija par izcelsmi. :)
15.marts 2020, 12:03 | links

Te diezgan loģiskas pārdomas par visu to murgu kas notiek mums apkārt..
https://youtu.be/l-BMDnc3nIg?t=11
15.marts 2020, 11:48 | links

Arã véjš un netieku uz copi))) Kríze!
15.marts 2020, 11:42 | links

Katram savs! Palasi rúpígi šeit sadalã par veikaliem)))
Tur visiem kríze)))

willijs, 15.marts 2020, 11:39
man ar krīze,nevaru nopirkt jaunu bembi:)
15.marts 2020, 11:40 | links

Katram savs! Palasi rúpígi šeit sadalã par veikaliem)))
Tur visiem kríze)))
15.marts 2020, 11:39 | links

willijs [15.03.20]: Malgomajfisk [10:20]: Finansiālās problēmas kaimiņzemē,velkam paralēles
https://youtu.be/Tcvl333RGWI?t=10Paskaidro lúdzu kurã brídí mums te ir tã kríze beigusies?)))
Ja číkstam par katru gumijas pacinu... Un viss tik dãrgi, tik dãrgi)))
Kas tavā uztverē ir krīze?
15.marts 2020, 11:35 | links

Malgomajfisk [15.03.20]: Finansiālās problēmas kaimiņzemē,velkam paralēles
https://youtu.be/Tcvl333RGWI?t=10
Paskaidro lúdzu kurã brídí mums te ir tã kríze beigusies?)))
Ja číkstam par katru gumijas pacinu... Un viss tik dãrgi, tik dãrgi)))
15.marts 2020, 11:14 | links

https://youtu.be/E3URhJx0NSw
15.marts 2020, 11:09 | links

Janka, tev tādu arī vajag - čagoļotu. Kas pēc gardas dziras lido!
15.marts 2020, 10:31 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager