Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
:)tavs rakstītais ir manas iedomas?negribu saukāties:)[/quote]sēdi taču būdā un nelien, kur tevi nesauc.

Shm_didzis, 14.marts 2020, 22:28[/quote]
pa pa...nejauc lomas!!!kurš ir suns mēs jau pirms laika noskaidrojām!:)
es eju ,kur man vajag un kad vajag!!!:)un tādiem kā tu vienkārši krāmēju virsū!tā kā izdari secinājumus un aizrijies:)
14.marts 2020, 22:31 | links

Priekā.
14.marts 2020, 22:30 | links

kurjers6 [14.03.20]: kurjers6 [11m]: kurjers6 [6m]: Kurjer, ko tu murgo atkal, kāpēc mani kādam būtu jāšņorē un jăved atpūsties?

Shm_didzis, 14.marts 2020, 21:57
tev grūti salikt elementāras lietas kopā???tu runā par kaut kādu sēņu reliģiju un sēņu baznīcām...:)))Vispār, ielīdi svešā sarunā, nesaprotot, par ko stāsts un tagad vēl lien ar kaut kādiem stulbiem padomiem...

Shm_didzis, 14.marts 2020, 22:07
kā tu zini ,ko es saprotu un ko nesaprotu!?un tas ko es rakstiju,nav padoms,bet fakts!:)kas no nevainīga joka pārvērtās par konkrētu uzbraucienu!!!bet fakts paliek fakts!!!cilvēkus ,kas runā par sēņu baznīcām un reliģijām šņorē un ved dakterēties:)piekritīsi taču!Kārtējo reizi kaut kādas savas savas muļķīgas iedomas uzdod par faktiem

Shm_didzis, 14.marts 2020, 22:21

:)tavs rakstītais ir manas iedomas?negribu saukāties:)[/quote]sēdi taču būdā un nelien, kur tevi nesauc.
14.marts 2020, 22:28 | links

Villīt,par deputātiem skaidrs,tie mīl uz copi atbraukt,bet kas tev rapšu eļļa negaršo?
14.marts 2020, 22:26 | links

kurjers6 [11m]: kurjers6 [6m]: Kurjer, ko tu murgo atkal, kāpēc mani kādam būtu jāšņorē un jăved atpūsties?

tev grūti salikt elementāras lietas kopā???tu runā par kaut kādu sēņu reliģiju un sēņu baznīcām...:)))Vispār, ielīdi svešā sarunā, nesaprotot, par ko stāsts un tagad vēl lien ar kaut kādiem stulbiem padomiem...

kā tu zini ,ko es saprotu un ko nesaprotu!?un tas ko es rakstiju,nav padoms,bet fakts!:)kas no nevainīga joka pārvērtās par konkrētu uzbraucienu!!!bet fakts paliek fakts!!!cilvēkus ,kas runā par sēņu baznīcām un reliģijām šņorē un ved dakterēties:)piekritīsi taču!
Kārtējo reizi kaut kādas savas savas muļķīgas iedomas uzdod par faktiem

Shm_didzis, 14.marts 2020, 22:21[/quote]
:)tavs rakstītais ir manas iedomas?negribu saukāties:)
14.marts 2020, 22:24 | links

Malgomajfisk [14.03.20]: Šmiga,kurjeram nebrauc virsū,viņš man par priesteri stažējas...
Tur nav vērts diskutēt, kurjers pilnīgi necērt laukumu..
14.marts 2020, 22:23 | links

Šmiga,aizdomas ir konkrētas,te daži aktīvisti ātri klusiņām noairēja...:)
14.marts 2020, 22:23 | links

kurjers6 [14.03.20]: kurjers6 [6m]: Kurjer, ko tu murgo atkal, kāpēc mani kādam būtu jāšņorē un jăved atpūsties?

kā tu zini ,ko es saprotu un ko nesaprotu!?un tas ko es rakstiju,nav padoms,bet fakts!:)kas no nevainīga joka pārvērtās par konkrētu uzbraucienu!!!bet fakts paliek fakts!!!cilvēkus ,kas runā par sēņu baznīcām un reliģijām šņorē un ved dakterēties:)piekritīsi taču![/quote]Kārtējo reizi kaut kādas savas savas muļķīgas iedomas uzdod par faktiem
14.marts 2020, 22:21 | links

Malgomajfisk [14.03.20]: Villij,nu ko tur nesaprast,Kas brauc uz to Sviedriju?
Brauc aristokrāti,birokrāti un deģenerāti...Saskati labumu?
Ja vini tur paliktu tad OK!
Es labprãt visus deputãtelus uz turieni nosútítu trimdã)))
Kopã ar rapšaudzétãjiem)))
14.marts 2020, 22:20 | links

Kurjer,Vai tad Brieža cīņas saskatījies ?

Malgomajfisk, 14.marts 2020, 22:18

nē!vienkārši man būs neērti,ka vecāks onka dabūs manā vietā!:)tad man pašam pie popa būs jāiet!

Tie visi gaļas kalni peld un gaida tevi, bet redzetot sviedrijas bildes, nešaubos, ka viņi jau būtu apēsti.

Malgomajfisk [14.03.20]: Šmiguci ,ar tiem ķirzakcilvēkiem sazināties nav nekādu problēmu,iej CL forupa poļitiskaja sadaļā...
Tev par kādu aizdomas?
14.marts 2020, 22:19 | links

Kurjer,Vai tad Brieža cīņas saskatījies ?
14.marts 2020, 22:18 | links

Šmiga,kurjeram nebrauc virsū,viņš man par priesteri stažējas...

Malgomajfisk, 14.marts 2020, 22:12

paldies par aizmuguri!:)patīkami!
bet,tomēr,pats tikšu galā!
14.marts 2020, 22:13 | links

kurjers6 [6m]: Kurjer, ko tu murgo atkal, kāpēc mani kādam būtu jāšņorē un jăved atpūsties?

tev grūti salikt elementāras lietas kopā???tu runā par kaut kādu sēņu reliģiju un sēņu baznīcām...:)))
Vispār, ielīdi svešā sarunā, nesaprotot, par ko stāsts un tagad vēl lien ar kaut kādiem stulbiem padomiem...

Shm_didzis, 14.marts 2020, 22:07[/quote]
kā tu zini ,ko es saprotu un ko nesaprotu!?un tas ko es rakstiju,nav padoms,bet fakts!:)kas no nevainīga joka pārvērtās par konkrētu uzbraucienu!!!bet fakts paliek fakts!!!cilvēkus ,kas runā par sēņu baznīcām un reliģijām šņorē un ved dakterēties:)piekritīsi taču!
14.marts 2020, 22:12 | links

Šmiga,kurjeram nebrauc virsū,viņš man par priesteri stažējas...
14.marts 2020, 22:12 | links

Šmiguci ,ar tiem ķirzakcilvēkiem sazināties nav nekādu problēmu,iej CL forupa poļitiskaja sadaļā...
14.marts 2020, 22:09 | links

kurjers6 [14.03.20]: Kurjer, ko tu murgo atkal, kāpēc mani kādam būtu jāšņorē un jăved atpūsties?

tev grūti salikt elementāras lietas kopā???tu runā par kaut kādu sēņu reliģiju un sēņu baznīcām...:)))[/quote]Vispār, ielīdi svešā sarunā, nesaprotot, par ko stāsts un tagad vēl lien ar kaut kādiem stulbiem padomiem...
14.marts 2020, 22:07 | links

willijs [14.03.20]: Malgomajfisk [12m]: Tur jau tie sūdi,ka tagadiņ ļautiņi sēdēs pa mājām un kodīs,ekanomika kritīs,cenas celsies ,musoņi uz tā vārīsies...raihuci,savu ģīme te labāk neatrādi,copmaņi paliek nevaldāmi...:)Nez kã pãrfesmit jampampi tirinoties pa Sweden copi sildítu músu ekonomiku)))
Smiekligi.
Toņa ,, ekonomiku,,. :)))
14.marts 2020, 22:07 | links

Villij,nu ko tur nesaprast,Kas brauc uz to Sviedriju?
Brauc aristokrāti,birokrāti un deģenerāti...Saskati labumu?
14.marts 2020, 22:04 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager