Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Kurjer, ko tu murgo atkal, kāpēc mani kādam būtu jāšņorē un jăved atpūsties?

Shm_didzis, 14.marts 2020, 21:57[/quote]
tev grūti salikt elementāras lietas kopā???tu runā par kaut kādu sēņu reliģiju un sēņu baznīcām...:)))
14.marts 2020, 22:03 | links

Malgomajfisk [14.03.20]: Šmiguci,bļin,skatos uz tavu profilu un netieku gudrs,tas esi tu,kas vienlaicīgi kātu turi vienā rokā un pa teļeponu ar tiem sēņveidīgajiem sarunājies?
Neesmu vēl atklājis, kā ar ķirzakcilvēkiem sazināties, kur nu vēl ar sēnēm.
14.marts 2020, 22:00 | links

kurjer,vai esi kadreiz uz ledus ar sniegu atslaucījies? Baigi labi,tūplīts žim-žim,un pats norūdījies un vesals...:))
14.marts 2020, 21:59 | links

Malgomajfisk [14.03.20]: Tur jau tie sūdi,ka tagadiņ ļautiņi sēdēs pa mājām un kodīs,ekanomika kritīs,cenas celsies ,musoņi uz tā vārīsies...raihuci,savu ģīme te labāk neatrādi,copmaņi paliek nevaldāmi...:)
Nez kã pãrfesmit jampampi tirinoties pa Sweden copi sildítu músu ekonomiku)))
Smiekligi.
14.marts 2020, 21:59 | links

kurjers6 [14.03.20]: Sūds jau tāds, ka nezinu, kam sēnes tic, kāda tām reliğija un kur tām bazņīca...

Shm_didzis, 14.marts 2020, 21:24

tu nepamatoti satraucies par lietām,par kurām nevajadzētu satraukties!:)ej uz tuvāko baznīcu un stāsti problēmu.un tālāko atstāj Dieva varā!!!bet domāju ,ka pēc tevis atbrauks,sašņorēs un aizvedīs atpūsties kādu nedēļu:)arī par to nevajag satraukties,jo tā būs lieliska iespēja sastapties ar līdzīgi domājošiem![/quote]Kurjer, ko tu murgo atkal, kāpēc mani kādam būtu jāšņorē un jăved atpūsties? Tev tā gadījās? Dalies ar savu pieredzi? Cik līdzīgi domājošos satiki?
14.marts 2020, 21:57 | links

Ja par politiku, man priecē kā arābs abspēlēja krieveļu varenību. Un tajā pat laikā savējiem borē, pēc nedēļas ASV bankrots.
14.marts 2020, 21:54 | links

Tur jau tie sūdi,ka tagadiņ ļautiņi sēdēs pa mājām un kodīs,ekanomika kritīs,cenas celsies ,musoņi uz tā vārīsies...raihuci,savu ģīme te labāk neatrādi,copmaņi paliek nevaldāmi...:)
14.marts 2020, 21:54 | links

Kurjer,da nahren tev tagad nauda,taij vērtība krītas,..

Malgomajfisk, 14.marts 2020, 21:46

tu jau pats runā kā mācītājs!!!:)
14.marts 2020, 21:50 | links

Ģirtiņ mīļais,paskatoties uz tiem samu gaļas kalniem,man citu asociāciju nemaz nav...)
14.marts 2020, 21:49 | links

Malgomajfisk [14.03.20]: Zorge,Es jau ar tā gribēju,bet maitas tie musoņi man visu nogrieza.Tagadiņ jāsēž te vēl ilgi iekšā,kamēr robežas atvērs un jūs jāizklaidē...
raihveidīgie vainīgi...:)
Ilgi būs jāsēž. :))))
14.marts 2020, 21:48 | links

Mieru, tikai mieru.....

Zorge07, 14.marts 2020, 21:38

pēc tam ,kad cope beigsies:)izdomāsi pairs. un sapratīsi,ka nav ar ko pakaļu noslaucīt,jo šitie "duriki "visu izpirkuši!!!ko tad?gribi negribi ,bet būsi ierauts "spēlē".
14.marts 2020, 21:48 | links

Malgomajfisk [14.03.20]: Zorge,Es jau ar tā gribēju,bet maitas tie musoņi man visu nogrieza.Tagadiņ jāsēž te vēl ilgi iekšā,kamēr robežas atvērs un jūs jāizklaidē...
Âmen)))
14.marts 2020, 21:47 | links

Kurjer,da nahren tev tagad nauda,taij vērtība krītas,es labāk ar tām pāāļijām..
14.marts 2020, 21:46 | links

Raiha šeit pat tuvu nav, bet tu viņu visur saskati. Vai tev nav paranoja?
14.marts 2020, 21:44 | links

Zorge,Es jau ar tā gribēju,bet maitas tie musoņi man visu nogrieza.Tagadiņ jāsēž te vēl ilgi iekšā,kamēr robežas atvērs un jūs jāizklaidē...
14.marts 2020, 21:44 | links

Šmiguci laikam tā jau ir,būs tevī jāieklausās...
Iešu pie kurjera grēkus izsūdzēt...)

Malgomajfisk, 14.marts 2020, 21:28

nauda ir?
14.marts 2020, 21:43 | links

Mieru, tikai mieru.....
14.marts 2020, 21:38 | links

Šmiguci,bļin,skatos uz tavu profilu un netieku gudrs,tas esi tu,kas vienlaicīgi kātu turi vienā rokā un pa teļeponu ar tiem sēņveidīgajiem sarunājies?
14.marts 2020, 21:34 | links

Sūds jau tāds, ka nezinu, kam sēnes tic, kāda tām reliğija un kur tām bazņīca...

Shm_didzis, 14.marts 2020, 21:24[/quote]
tu nepamatoti satraucies par lietām,par kurām nevajadzētu satraukties!:)ej uz tuvāko baznīcu un stāsti problēmu.un tālāko atstāj Dieva varā!!!bet domāju ,ka pēc tevis atbrauks,sašņorēs un aizvedīs atpūsties kādu nedēļu:)arī par to nevajag satraukties,jo tā būs lieliska iespēja sastapties ar līdzīgi domājošiem!
14.marts 2020, 21:31 | links

Šmiguci laikam tā jau ir,būs tevī jāieklausās...
Iešu pie kurjera grēkus izsūdzēt...)
14.marts 2020, 21:28 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager