raihuci,tiem krievu medijiem nav ne vainas,vajag tik biku pafiltrēt..Bet ko tādu interesantu tu mūsu mēdijos vari smelties?
15.marts 2020, 14:27 | links
willijs [15.03.20]: Shm_didzis [46m]: Malgomajfisk [13:13]: Igauņiem vienkārši tā SISTĒMA efektīvāk strādā,mums varbūt vēl vairāk to "ezīšu" maisā...)Vilks viņu zin, it kā jau analīzes aizdomīgajiem tiek veiktas daudz.Skuju Anna! Vieni zinãmi apkartbraukãtãji atvilka savas pécpuses no Itãlijas un brívi klimst pa lielbodém)))A kā tu zini, ka viņi klimst pa lielveikaliem, nevis sēž mājās, tu katru no viņiem izseko?
Shm_didzis [15.03.20]: Malgomajfisk [13:13]: Igauņiem vienkārši tā SISTĒMA efektīvāk strādā,mums varbūt vēl vairāk to "ezīšu" maisā...)Vilks viņu zin, it kā jau analīzes aizdomīgajiem tiek veiktas daudz.Skuju Anna! Vieni zinãmi apkartbraukãtãji atvilka savas pécpuses no Itãlijas un brívi klimst pa lielbodém)))
Malgomajfisk [15.03.20]: Nē,mani tas viss jau sāk uzjautrināt,tik daudz šnabja dzēris un ķiplokus iestūmis iekšā,nekad vēl nebūšu bijis...:DDDUn tik daudz krievu "starptautiskos speciālistus" un "analītiķus" jutūbē arī nebūsi skatījies...
Malgomajfisk [15.03.20]: Igauņiem vienkārši tā SISTĒMA efektīvāk strādā,mums varbūt vēl vairāk to "ezīšu" maisā...)Vilks viņu zin, it kā jau analīzes aizdomīgajiem tiek veiktas daudz.
Zorge07 [15.03.20]: raihs [47m]: Vai ta namajūnam ticamību vajag-ka tik kaut kādu mēslu iepostēt, kur kāds ļoti "kompetents" krievu "finansu analītiķis" pargudrā balsī ar nesalaužamu pārliecību nes absolūtu stulbumu...Labi, ne urlēns ne shmidzis, ne sulla nespēja atbildēt, kuri tad ir tie ,, pareizie,, ne propogandas un objektīvie ziņu avoti?Ex, atkal atbildes pēc būtības nav.......
Malgomajfisk [15.03.20]: Šmiguci varam jau te apmētāt viens otru ar samazgām,apgalvot kaut ko gluži pretāju,BET,kā mūsu luterrzorge trāpīgi teica,-pierādījumus studijā ,lūdzu...:)Es tevi pēdējajā neesmu apmētājis ar samazgām. Ja es nepiekrītu taviem šarlatāniem, tad tās nav samazgas.
raihs [15.03.20]: Vai ta namajūnam ticamību vajag-ka tik kaut kādu mēslu iepostēt, kur kāds ļoti "kompetents" krievu "finansu analītiķis" pargudrā balsī ar nesalaužamu pārliecību nes absolūtu stulbumu...Labi, ne urlēns ne shmidzis, ne sulla nespēja atbildēt, kuri tad ir tie ,, pareizie,, ne propogandas un objektīvie ziņu avoti?
Malgomajfisk [15.03.20]: Šmiguci,es nezinu vai tā ir vai nē,bet vai var kur iepazīties ar tādu analīzi pa etniskajām grupām?Un par to Ukrainu - tiešām tika veikta asinsanalīžu văkšanas kampaņa vai par to stāstīja krievu šarlatāni?
Bet par to ukrainu nav daudz melots,atceros ka kādus dažus gadiņus atpakaļ tur tika veikta kampaņa asins analīžu nodošanā, it kā kaut kādiem zinātniskiem mērķiem..
Bet lai nu kā,bet ja tas tiešām ir tēmēts uz šķībačiem,tad škrobe ir divkārša,kāpēc mani,tīrasiņu ārieti uz copi ārā izbraukt nelaiž...:DD
Malgomajfisk [15.03.20]: Šmiguci,es nezinu vai tā ir vai nē,bet vai var kur iepazīties ar tādu analīzi pa etniskajām grupām?Nu bet taču ir acīmredzams, ka šim vīrusam nav nekāds etnisks raksturs.
Bet par to ukrainu nav daudz melots,atceros ka kādus dažus gadiņus atpakaļ tur tika veikta kampaņa asins analīžu nodošanā, it kā kaut kādiem zinātniskiem mērķiem..
Bet lai nu kā,bet ja tas tiešām ir tēmēts uz šķībačiem,tad škrobe ir divkārša,kāpēc mani,tīrasiņu ārieti uz copi ārā izbraukt nelaiž...:DD