raihs [12.03.20]: daddy_j [14:39]: Es kā vecs panks un sātanists plānoju staigāt lūk šādiLatgaļu zinātnieku antiviela!
raihs, 12.marts 2020, 14:13
Stilīgi :) a kur blašķīte? :)Esmu sagatavojies.
12.marts 2020, 17:30 | links
raihs [12.03.20]: daddy_j [14:39]: Es kā vecs panks un sātanists plānoju staigāt lūk šādiLatgaļu zinātnieku antiviela!
Bet daudziem joprojãm liekas ka tas viss ir joks!
willijs, 12.marts 2020, 16:24
nē, joks tas nav, tas ir globāls idiotisms, kas novedīs pie tiešām šausmīgām sekām... un ne jau vīrusa dēļ, bet dēļ cīņas ar to... jā, protams, no vīrusa mirs, kā no jebkuras slimības, kam lemts... bet domāju ka daudz, daudz vairāk pasaulē mirs no šitās "cīņas" ekonomiskajām sekām... pašlaik pasaulē gadā BADĀ mirst ap 9 miljoniem(!)... pēc šī bardaka mirs vairāk... neviens tā īsti nav parēķinājis cik mira no 2008. gada krīzes ietekmes bez visiem vīrusiem... ja rēķina laikā izstieptas pastarpinātas sekas - no bankrotiem, darba un mājokļu zaudēšanas un tam sekojošo pašnāvības, atkarībām, noziedzības, nespēju apmaksāt medicīnu utt. tur cipars būs tāds ka ofigeķ. Da kāds tur nah.j vīruss!
zaraza, 12.marts 2020, 16:56
zaraza [19m]: Bet daudziem joprojãm liekas ka tas viss ir joks!
nē, joks tas nav, tas ir globāls idiotisms, kas novedīs pie tiešām šausmīgām sekām... un ne jau vīrusa dēļ, bet dēļ cīņas ar to... jā, protams, no vīrusa mirs, kā no jebkuras slimības, kam lemts... bet domāju ka daudz, daudz vairāk pasaulē mirs no šitās "cīņas" ekonomiskajām sekām... pašlaik pasaulē gadā BADĀ mirst ap 9 miljoniem(!)... pēc šī bardaka mirs vairāk... neviens tā īsti nav parēķinājis cik mira no 2008. gada krīzes ietekmes bez visiem vīrusiem... ja rēķina laikā izstieptas pastarpinātas sekas - no bankrotiem, darba un mājokļu zaudēšanas un tam sekojošo pašnāvības, atkarībām, noziedzības, nespēju apmaksāt medicīnu utt. tur cipars būs tāds ka ofigeķ. Da kāds tur nah.j vīruss!Fignja! Més esam diženi un vareni)))
Idiotismu neviens nav atcélis!
willijs, 12.marts 2020, 17:00
raihs [12.03.20]: usis [15:39]: Ble, Zviedriju ielikuši sarakstā, cerams no kuģa varēs nokāpt.Bļin, tas nozīmē, ka namajūns tagad postēs te savas sazvērestības teorijas bez pārtraukumiem...Bet tu, demonstrē sava intelekta seklumu un latviešu valodas necienīšanu.
zaraza [12.03.20]: Bet daudziem joprojãm liekas ka tas viss ir joks!Fignja! Més esam diženi un vareni)))
nē, joks tas nav, tas ir globāls idiotisms, kas novedīs pie tiešām šausmīgām sekām... un ne jau vīrusa dēļ, bet dēļ cīņas ar to... jā, protams, no vīrusa mirs, kā no jebkuras slimības, kam lemts... bet domāju ka daudz, daudz vairāk pasaulē mirs no šitās "cīņas" ekonomiskajām sekām... pašlaik pasaulē gadā BADĀ mirst ap 9 miljoniem(!)... pēc šī bardaka mirs vairāk... neviens tā īsti nav parēķinājis cik mira no 2008. gada krīzes ietekmes bez visiem vīrusiem... ja rēķina laikā izstieptas pastarpinātas sekas - no bankrotiem, darba un mājokļu zaudēšanas un tam sekojošo pašnāvības, atkarībām, noziedzības, nespēju apmaksāt medicīnu utt. tur cipars būs tāds ka ofigeķ. Da kāds tur nah.j vīruss!
NO, SWE, DK slēdz visas izglītības iestādes, tai skaitā bērnudārzus, uz vismaz divām nedēļām(Norvēģija līdz lieldienām), atceļ visus masu pasākumus.
kaputaarps, 12.marts 2020, 16:41
Bet daudziem joprojãm liekas ka tas viss ir joks!
kaputaarps [12.03.20]: Ble, Zviedriju ielikuši sarakstā, cerams no kuģa varēs nokāpt.Bet daudziem joprojãm liekas ka tas viss ir joks!
usis, 12.marts 2020, 15:39
Vajadzētu tak beidzot apjēgt, ka ir pienācis brīdis, ka jāpasēž mājās!!!
daddy_j [14:39]: Es kā vecs panks un sātanists plānoju staigāt lūk šādi
raihs, 12.marts 2020, 14:46
Ble, Zviedriju ielikuši sarakstā, cerams no kuģa varēs nokāpt.
usis [12.03.20]: Ble, Zviedriju ielikuši sarakstā, cerams no kuģa varēs nokāpt.Bļin, tas nozīmē, ka namajūns tagad postēs te savas sazvērestības teorijas bez pārtraukumiem...
Ble, Zviedriju ielikuši sarakstā, cerams no kuģa varēs nokāpt.
raihs [12.03.20]: daddy_j [16m]: Es kā vecs panks un sātanists plānoju staigāt lūk šādi:DDD pārvācos pie tevis!
daddy_j [12.03.20]: Es kā vecs panks un sātanists plānoju staigāt lūk šādi
Stilīgi :) a kur blašķīte? :)