Karli.K.nesatraucies.buljonam deresi ari tu.kaa komenteja BrunoL savaris ar visiem zabakiem. prieksroka protams adas zabakiem.
13.marts 2020, 09:59 | links
Zorge07 [13.03.20]: elgreko [49m]: Vakar Tukuma maximā redzēju skatu kā no pasaules gala filmas- cilvēki grāba no plauktiem ko varēja ,desu krāmēja kā malku,tualetes papīru veseliem ratiem,miltu izstrādājumu plaukti tukši.bet toties pie šnabja plauktiem neviena.lafa ņem kādu dzērienu gribi,vienīgi cena varēja nokrist.dddJa degvielai cena krīt, tad arī šņabim gan ,, akcijas būs,, jo visi naudu ieguldijuši toletes papīrā un griķos.Un tas savukãrt pierãda ka primitívi ir visi kuri šamos klaunus ievéléja)))
Tas tik parāda, cik vairums cilvēku visu spēj uztvert tikai primitīvā līmenī un tas parāda, cik viegli manipulēt ar šo ,, baru,, .Tāpēc var arī katru reizi uz vēlēšanām solīt, zelta kalnus.
elgreko [13.03.20]: Vakar Tukuma maximā redzēju skatu kā no pasaules gala filmas- cilvēki grāba no plauktiem ko varēja ,desu krāmēja kā malku,tualetes papīru veseliem ratiem,miltu izstrādājumu plaukti tukši.bet toties pie šnabja plauktiem neviena.lafa ņem kādu dzērienu gribi,vienīgi cena varēja nokrist.dddJa degvielai cena krīt, tad arī šņabim gan ,, akcijas būs,, jo visi naudu ieguldijuši toletes papīrā un griķos.
Tā pat vēl notiek ar tiem lielajiem pasaules pareģotājiem.neburtu prese tādu drāmu,būtu tāpat kā ar parastu gripu,liela daļa izslimotu un pat nezinātu ar ko
Tie kaut ko sacer, safantazē, savukārt kāda cilvēces daļa nobīstas, notic un gaida galu.
Toties kāds cits to izmanto savā labā un "strādā" lai tā tiešām būtu.
Tā pat ar šo vīrusu.
Kā tad pēķšņi varējā pārskriet pāri pus pasaulei.
Te jau bija zināmas točkas kurās palaist, lai izplatās tālāk.
Tagad pirmais scenārijs.
Bišķi piestrādās pie receptes, un būs "po krupnomu"
MV-F, 13.marts 2020, 08:13
Kurjer ,es atbildēju uz tavu jautājumu,beidzot atkodi to "plānu" ?
Malgomajfisk, 13.marts 2020, 09:00
Vakar Tukuma maximā redzēju skatu kā no pasaules gala filmas- cilvēki grāba no plauktiem ko varēja ,desu krāmēja kā malku,tualetes papīru veseliem ratiem,miltu izstrādājumu plaukti tukši.bet toties pie šnabja plauktiem neviena.lafa ņem kādu dzērienu gribi,vienīgi cena varēja nokrist.ddd
elgreko, 13.marts 2020, 09:01
Puiķi,i necerat,man līdz 80 vēl tālu...:)
Malgomajfisk, 13.marts 2020, 08:52
Malgomajfisk [13.03.20]: Puiķi,i necerat,man līdz 80 vēl tālu...:)Tas, toni, ir masonu ložas slepens plāns- līdz ko tu šķērsosi Zviedrijas robežu, tā to uzreiz slēgs, un atpakaļ tu netiksi!
Tikko kā zvanīju uz Tallinku,nekādas izmaiņas pagaidām prāmju kustībā netiek plānotas.Tā kā pagaidām raihuci vari uzelpot,drīz tev nebūs jālasa mani "murgi"...:))
A jūs te sēžat rāmi un degunu zem deķa labāk ārā nebāžat...)