Latvieši slimības izstaigā. Visas Rīgas slimnīcas un poliklīnikas ir pilnas ar krieviem! Trīs varianti- vai nu viņu ir tik ļoti daudz, vai nu viņi biežāk slimo, vai nu viņi velkas uz poliklīnikām dēļ visādiem sīkumiem...
11.marts 2020, 20:44 | links
Shm_didzis [11.03.20]: raihs [18m]: Es dažas dienas kā no Taizemes atbraucu. Tak te mums puse paziņu mums ar sievu karantīnu noteikuši... Tas nekas, ka ņemot vērā iedzīvotāju skaitu, inficēties Igaunijā ir procentuāli daudz lielākas iespējas... Bij jau paranoja iestājusies tautai...Ir jau jauni gadījumi, pie tam šie bijuši bez simptomiem, sievas draudzene strādā laboratorijă, rīt lasiet ziņās...Skaidrs ka nav 10. Gan jau ka x3 vismaz
Malgomajfisk [11.03.20]: Mandarīniņ,puiķiņ,C grādos mēra temperatūru,fitoncīti ir bioloģiski aktīvas vielas kas bremzē dažādu baciļu attīstību.Vai skolā to tev nemācīja?Vecais, Labais, Toni, tu galiigi nesaproti, kādu message I have been sending to you
raihs [11.03.20]: Es dažas dienas kā no Taizemes atbraucu. Tak te mums puse paziņu mums ar sievu karantīnu noteikuši... Tas nekas, ka ņemot vērā iedzīvotāju skaitu, inficēties Igaunijā ir procentuāli daudz lielākas iespējas... Bij jau paranoja iestājusies tautai...Ir jau jauni gadījumi, pie tam šie bijuši bez simptomiem, sievas draudzene strādā laboratorijă, rīt lasiet ziņās...
Malgomajfisk [11.03.20]: Mandarīn nemiez,tavā miziņā arī ir daudz dažādu vitamīnu un fitoncītu...)Tikko teici grādi, tagad fitociniiti utt
Malgomajfisk [11.03.20]: Puiķi,tā masu psihoze ir mākslīgi veidota un attīstās.Man tikai smiekli nāk....Ekanomisko krīzi tak kaut kādā veidā jāizveido un jāpamato.Kārtējā pasaules pārvaldnieku spēlīte...Kad kleposi gultā un vicināsi kruķi slims, ļoti atgādināsi Šveiku no Hašeka
Malgomajfisk [11.03.20]: Puiķi,tā masu psihoze ir mākslīgi veidota un attīstās.Man tikai smiekli nāk....Ekanomisko krīzi tak kaut kādā veidā jāizveido un jāpamato.Kārtējā pasaules pārvaldnieku spēlīte...Kuri ir pie vainas? Ķirzakcilvēki, sēnes, marsieši, pasaules valdība, masoni, rotšildi?
Puiķi,tā masu psihoze ir mākslīgi veidota un attīstās.Man tikai smiekli nāk....Ekanomisko krīzi tak kaut kādā veidā jāizveido un jāpamato.Kārtējā pasaules pārvaldnieku spēlīte...
Malgomajfisk, 11.marts 2020, 20:09
mjuniors [11.03.20]: mjuniors [13m]: Ja pavisam godigi tad tãds neliels méris músu zemítei nekaitétu!Ka tik vēl Mairis paspētu noboksēties!
Vismaz Rígai toč ne)))
willijs, 11.marts 2020, 18:24
:DDDAtceries, pagājušajā gadā runājām, ka tīri intuitīvā līmenī 2020ajā būs kaut kāda krīze. Likās, it kā nav no kurienes tai rasties, bet reku ir- kā no gaisa nokrita... Tā ka intuīcija mums strādā labi :)
raihs, 11.marts 2020, 19:04
Runājām gan. Katrā ziņā interesantas lietas priekšā mūs gaida- ekonomiskās. Domāju arī pārsvērsies ekonomiskie kausi. Jeb no ķīnas pārcels ražotnes un parādīsies jauni spēlētāji.
Kā arī vajag šo to veikalos iepirkt laikus gan, neceļu panikumu, bet ja šādos tempos viss ies, ticu lv ar ieviesīs karantīnu uz tām nedēļām, lai nav panikas veikalos, jāsapērkas laikus-protams ar prātu. Vēl jau varbūt ienāks siltais laiks ātrāk un viss sabremzēsies.
badapiicka [11.03.20]: PVO pasludina pandēmiju!!!Ja spāņu gripa izslaktēja 50 miljonus pa visu pasauli, neskatoties uz to, ka tajos laikos cilvēki parsvarā nebrauca tālāk par savas sādžas veikalu, tad jasaka jā- būtu jābrīnās...
kaputaarps, 11.marts 2020, 19:36
ar tā covida pielipšanas/izplatīšanās spējām un pedējos gados ļaužu četrkārtojušos ceļošanas apjomu pa pasauli- būtu jābrīnās, ja tas neizvērstos par pandēmiju.