Tas,ka to izdarīja krievi,man nekad šaubas neizraisīja,ko jau arī postēju šeit 5 gadus atpakaļ.Bļāviens, cik ātri laiks skrien...
13.marts 2020, 13:26 | links
MV-F [10:11]: Diezgan grūti izprast to masveida psihozi... Bet tas notiek visur pasaulē, un daudz jaudīgāk... Tikai nesaprotu - kādēļ tieši griķi un tualetes papīrs???gadus atpakaļ kaut kur ziņās uzrakstīja ka izpērk vārāmo sāli,un visi uzreiz sāka masveidā pirkt to sāli,cena esot bijusi x3:)
raihs, 13.marts 2020, 09:40
Pērk pārtiku ko var ilgi uzglabāt, un tie ir visi graudaugi.
Otrs- tualetes papīrs. Neslaucīs tač ar lupatu.Es nesaprotu - tu karantīnas laikā dirsīsi vairāk, vai kā? Un tie griķi! Nu kurš tos ēd ikdienā? Tak nē-ja reiz ir iedzīts galvās, ka ir jāizpērk griķi, tātad ir!
raihs, 13.marts 2020, 10:56
Bet ja nopietni ,tad tādus graudaugus,kā griķus,grūbas,neslīpētus rīsus,auzas mēs pa maz pārtikā lietojam.Ķīnieši tik uz rīsiem savus miljardus piesipuši un uzauklējuši...:)
Malgomajfisk, 13.marts 2020, 11:40
Klimveidīga griķu putra - tad jau pavārs būs pārcenties, vai aizgulējies pie katla.
Ja pareizi uzvāra nekur nav jājoņo.
MV-F, 13.marts 2020, 10:13
andreiko [13.03.20]: [ 1_5e6b38f9e3f5c.jpg" alt="">Diezgan grūti izprast to masveida psihozi... Bet tas notiek visur pasaulē, un daudz jaudīgāk... Tikai nesaprotu - kādēļ tieši griķi un tualetes papīrs???
MV-F [13.03.20]: Diezgan grūti izprast to masveida psihozi... Bet tas notiek visur pasaulē, un daudz jaudīgāk... Tikai nesaprotu - kādēļ tieši griķi un tualetes papīrs???Es nesaprotu - tu karantīnas laikā dirsīsi vairāk, vai kā? Un tie griķi! Nu kurš tos ēd ikdienā? Tak nē-ja reiz ir iedzīts galvās, ka ir jāizpērk griķi, tātad ir!
Pērk pārtiku ko var ilgi uzglabāt, un tie ir visi graudaugi.
Otrs- tualetes papīrs. Neslaucīs tač ar lupatu.
Griķus ēdu samērā reti, man vēl iekšās rosās atmiņas no armijas. Katru dienu, reizēm pat divreiz, jārij tāds savārīts klimpveidīgs griķu mikslis galerta konsistencē.
andreiko, 13.marts 2020, 09:50