Bet ja tā paprāto,jāsliecas domāt ,ka to vīrusi nevis jeņķi palaida brīvē,bet krievi kā vienmēr vainīgi.A kas šamiem,imunitāte jau sen ir izstrādāta...:D
11.marts 2020, 16:16 | links
Puiķi,vairāk iekožat,tad nekādi vīrusi nepielips.Es jau 30 gadus no vīrusiem neslimoju...:)
Malgomajfisk, 11.marts 2020, 15:47
Alcans [11.03.20]: Ir pierādīts, ja galvā un domās ir miskaste, tad sagaidāmais dzīves ilgums ir īsāks.Tu to par saviem krievu gēniem! Sargi sevi. :DDD
Shm_didzis [11.03.20]: kurjers6 [46m]: Ta jau šmiga šorīt būs ar zilām actiņām pamodies...:DTobariš tu savas ,, olas pat nedomā ripināt,, uz mūsu pusi. Tukšpļutis izrādās ar zilu oevirzi pie visa komplikāciju kopuma.
Malgomajfisk, 11.marts 2020, 08:01
tu domā,ka viņš varētu sievietei atvērt durvis un palaist pa priekšu???!!!Ja tu to nedari, tad nevajag domāt, ka citi ir nepieklājīgi...
Shm_didzis, 11.marts 2020, 08:47
es nedomāju!!!:)es to redzu,vai taviem vārdiem-konstatēju faktu!!!prasīsi kā un kapēc-palasi ko un kā raksti iepriekš!:)un kapēc ,lai ar sievietēm būtu savādāk:)
kurjers6, 11.marts 2020, 08:59
Tas nav fakts, bet maldīgs uzskats, balstīts uz kaut kādām tavām stulbām iedomām.
Zinu, ko esmu rakstījis, atrodi kādu manu komentāru, kur necienīgi izsakos par sievietēm.
Ja tu uzskati pajoliņus luteru, joziku par sievietēm, tad tas ir cits jautājums...
Piemēram sasniedzot 59 jubilejas gada vidu, personai ir tiesības sākt izmantot līdzekļus no sava privātā pensiju fonda.
Karlis_K, 10.marts 2020, 23:01
kurjers6 [46m]: Ta jau šmiga šorīt būs ar zilām actiņām pamodies...:D
tu domā,ka viņš varētu sievietei atvērt durvis un palaist pa priekšu???!!!Ja tu to nedari, tad nevajag domāt, ka citi ir nepieklājīgi...
es nedomāju!!!:)es to redzu,vai taviem vārdiem-konstatēju faktu!!!prasīsi kā un kapēc-palasi ko un kā raksti iepriekš!:)un kapēc ,lai ar sievietēm būtu savādāk:)
kurjers6, 11.marts 2020, 08:59
kurjers6 [46m]: Ta jau šmiga šorīt būs ar zilām actiņām pamodies...:D
kurjers6 [11.03.20]: Ta jau šmiga šorīt būs ar zilām actiņām pamodies...:DJa tu to nedari, tad nevajag domāt, ka citi ir nepieklājīgi...
tu domā,ka viņš varētu sievietei atvērt durvis un palaist pa priekšu???!!!
Ta jau šmiga šorīt būs ar zilām actiņām pamodies...:D
Malgomajfisk [10.03.20]: A mums ar zarāziju arī pajāt...džigings rullē arī Zviedrijā...:))Fakings arī rullē? Ak jā, tas jau tev vairs nav aktuāli... Vienalga, nav tās sviedru sievietes mazliet sapisušās ar savu feminismu? Cik atceros, tad zviedru florbolistes bija šausmīgi sašutušas par mūsu dejotājām Arēnā, ka tās esot par pliku.