Protams,ka nav jau burtiski jāņem visu pa pillu,bet nu kautkāds grauds jau visā tajā ir...Vecene interesanta :) Vismaz var salīdzināt ar savu redzesskatu un izpratni par tādām netaustāmām lietām...
1.februāris 2020, 06:37 | links
Varbūt kādiem puiķiem šitā tēma liksies interesanta...
https://youtu.be/hi5EakuPvpo?t=52
Malgomajfisk, 31.janvāris 2020, 22:29
Jozis2 [31.01.20]: Juzik,domāju ne man vien tā pagātnes forma jālieto...:)Un malkot kalvadosu.
Malgomajfisk, 31.janvāris 2020, 16:19
Tas jau nav nekas jauns un nezināms. Savulaik Remarks arī sarakstīja savu romānu - Laiks dzīvot ... laiks braukt copēt!
Nu nezvai šamie dikti lūgsies..Kā nekā valdošā pasaules monarhija kuras rokās irgan oficiālās ,gan neoficiālās pasaules bagātības un finanšu iespējas...redzēs kas tur būs tagad,man čoms strādāja kaut kādā rūpnīcā kur ražoja metālkonstrukcijas,pagajušo nedēl visus palaida vaļā,ražošanu pārceļot uz franciju.Tagad daudzi uzņēmumi kas ražojot exportam uz eiropu parceļot ražotnes prom no britānijas.
Malgomajfisk, 31.janvāris 2020, 21:47
Juzik,domāju ne man vien tā pagātnes forma jālieto...:)
Malgomajfisk, 31.janvāris 2020, 16:19
Malgomajfisk [30.01.20]: Nopirku smuku RPK ražotu saldējumu EKSELENCE .Tev kā pārtikas tehnologam vajadzētu būt bik skaidrākam skatam uz šīm lietām, no kā stāv, no kā sašļūk. Kur eļļa, kur stabilizatori.
Iepakojums dikti glauns,smukā kartona kastītē.Esot krējuma saldējums,...
Nolēmu te pie kompja sēžot panašķoties...Noēdu pusi,otra puse jau otro stundu guļ uz šķīvja un nekūst...Tātad vēl neesam gluži taij jevropā un palmu eļļa arī pie mums rullē..(