Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Brālīt - tikai nesaki, ka nevarēja būt VĒL sliktāk... :)

daddy_j, 16.janvāris 2020, 20:50

To varēji teikt pirmajā gadā pēc neatkarības atgūšanas.
16.janvāris 2020, 21:03 | links

Bralitis [16.01.20]: Man gan viss apmierina politikā.Galvenais ir stabilitāte.Stabili turamies Eiropas pakaļā jau 30 gadus.

Bralitis, 16.janvāris 2020, 18:07

oi, nevajag... no 15 republikām ir varianti - a) -stānas, kur varu manto, b) RU satelīti, kuri nevar izlemt to pī or not to pī... c) valstis, kam RU pāri nodarījusi un d) mēs, Baltieši... Igauņu prese mūs par piemēru liek...

daddy_j, 16.janvāris 2020, 19:31

Daddy formulēšu vēl precīzāk : 30 gadus kopš esam neatkarīgi no krievijas un psrs un esam demokrātiski ievēlējuši n-tās saeimas un nomainījušās neskaitāmas Latviešu valdības un nomainījušies n-tie Latviešu premjeri .Pateicoties Mūsu ievēlētajiem Latviešiem esam pašā dziļākajā dirsas caurumā jeb paši nabadzīgākie visā Eiropā .

Un tagad iebāz kādu gudru domu par krieviem un to ka Igauņi mūs liek kā tūpļa piemēru un smejas ka mums ir 6 kāju pirksti .
Ko nu dirs, brālīt!
1. mēs neesam paši nabadzīgākie visā Eiropā.
2. Laikam tev ir maza sapratne, kas ir "pats dziļăkais dirsas caurums.
3. Salīdzinot ar 90.gadu sākuma, kădā situācijā bija Latvija pēc PSRS sabrukuma, tad Latvija ir stipri pietuvojusies ES attīstītajām valstīm.
16.janvāris 2020, 20:56 | links

Kurā vietā mums bij jābūt pēc padomju okupācijas??Šveicei priekšā??Vācijai vai Francijai??Mēs esam priekšā postpadomju valstīm un tas jau ir labi,atbrīvosimies no kremļa ietekmes valdības gaiteņos būs vēl labāk
16.janvāris 2020, 20:56 | links

PS. Siguldiet - pastāsti kautko par igauņu bobsleju...
16.janvāris 2020, 20:54 | links

Brālīt - tikai nesaki, ka nevarēja būt VĒL sliktāk... :)
16.janvāris 2020, 20:50 | links

Man gan viss apmierina politikā.Galvenais ir stabilitāte.Stabili turamies Eiropas pakaļā jau 30 gadus.

oi, nevajag... no 15 republikām ir varianti - a) -stānas, kur varu manto, b) RU satelīti, kuri nevar izlemt to pī or not to pī... c) valstis, kam RU pāri nodarījusi un d) mēs, Baltieši... Igauņu prese mūs par piemēru liek...

daddy_j, 16.janvāris 2020, 19:31

Daddy formulēšu vēl precīzāk : 30 gadus kopš esam neatkarīgi no krievijas un psrs un esam demokrātiski ievēlējuši n-tās saeimas un nomainījušās neskaitāmas Latviešu valdības un nomainījušies n-tie Latviešu premjeri .Pateicoties Mūsu ievēlētajiem Latviešiem esam pašā dziļākajā dirsas caurumā jeb paši nabadzīgākie visā Eiropā .

Un tagad iebāz kādu gudru domu par krieviem un to ka Igauņi mūs liek kā tūpļa piemēru un smejas ka mums ir 6 kāju pirksti .
16.janvāris 2020, 20:44 | links

Tā nu ir, ka Ķuzis beidzot ir bijis spiests saprast, ka kontra jumtiem Jurašam, tagad valdoņos, un Čerņeckim, vidā, izdarīt nekā nevarēs, abet Ģirģenis prasa kontrai pielikt punktu. A, ko darīt? Jāņem pēda, gribi vai negribi, jo tiem diviem, domāju no pārējiem visiem, ķuzītis padarīt nevar NEKO. Tad nu - addio amigo...
16.janvāris 2020, 20:30 | links

daddy_j [16.01.20]: Interesanti, ko Ķuzis tā ,, pamet kuģi,,......

NeoZb, 16.janvāris 2020, 19:52

labāk tā, nekā ar pantu vai kājām pa priekšu...
Tak par to jau arī ir jautājums? :)
16.janvāris 2020, 20:11 | links

Interesanti, ko Ķuzis tā ,, pamet kuģi,,......

NeoZb, 16.janvāris 2020, 19:52

labāk tā, nekā ar pantu vai kājām pa priekšu...
16.janvāris 2020, 20:06 | links

daddy_j [16.01.20]: Ņirgt gribās! Pēc padarītā?
Un vai tik visus Neatkarības gadus tās ,, sirmās galvas,, nebija tās , kas valsti vadija un kurus tauta vēlēja.
Un noslēgumā, ko tad tie ,, jaunie,, kā Raivis Dzintas, Pūce un pārējie padarījuši?
:DDDD

NeoZb, 16.janvāris 2020, 18:24

Sirmie, šatēni un bruneti mēslus vien vāra... plikpauriem jādod vara - Godmanim, Krastam un kā to Jūrmalas džeku... Truksnis :)
Interesanti, ko Ķuzis tā ,, pamet kuģi,,......
16.janvāris 2020, 19:52 | links

Man gan viss apmierina politikā.Galvenais ir stabilitāte.Stabili turamies Eiropas pakaļā jau 30 gadus.

16.janvāris 2020, 19:31 | links

Ņirgt gribās! Pēc padarītā?
Un vai tik visus Neatkarības gadus tās ,, sirmās galvas,, nebija tās , kas valsti vadija un kurus tauta vēlēja.
Un noslēgumā, ko tad tie ,, jaunie,, kā Raivis Dzintas, Pūce un pārējie padarījuši?

NeoZb, 16.janvāris 2020, 18:24

Sirmie, šatēni un bruneti mēslus vien vāra... plikpauriem jādod vara - Godmanim, Krastam un kā to Jūrmalas džeku... Truksnis :)
16.janvāris 2020, 19:27 | links

Kāpēc 30 gadus??? Mēs NEKAD arī neesam citur bijuši, kā Eiropas pakaļā. Ne zviedru, poļu, krievu, vāciešu okupācijas laikā, ne arī tajos 20 ar kapeikām gados pirmās brīvvalsts laikā...
16.janvāris 2020, 18:32 | links

mjuniors [16.01.20]: Junior - pārmaiņas ir redzamas arī šinī Saimā, paskaties, kā mainījusies attieksme pret dažām partijām 2019. janvārī un decembrī :)

Vēlētāju uzticību var ātri pazaudēt neatkarīgi no matu krāsas :)

https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/partiju-reitingi-2019-gada-ieguveji-jauna-vienotiba-zaudetaji--kpv-lv.a343302/

daddy_j, 16.janvāris 2020, 11:46
Onkuli, šādai informācijai ticēt?! Aptauju statistika rāda neko, ja runājam par precīziem skaitļiem. Ja tu man tagad jautā vai es gribu ēst? Nē, pajautāsi pēc stundām 3 gribēšu- varbūt. ;)
p.s. Mana uzticība nav mainījusies. Patīk nepatīk staistiku jāizslēdz, jāskatās būs pēc padarītā. Viss vēl priekšā ;)
Labi cepaties, man nav laika visam šitam, skaidrs ir viens, cilvēki ar sirmām galvām ir PSRS skola.
Ņirgt gribās! Pēc padarītā?
16.janvāris 2020, 18:24 | links

16.janvāris 2020, 18:07 | links

Pēc tētuka to spried?
16.janvāris 2020, 17:36 | links

Junior - pārmaiņas ir redzamas arī šinī Saimā, paskaties, kā mainījusies attieksme pret dažām partijām 2019. janvārī un decembrī :)

https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/partiju-reitingi-2019-gada-ieguveji-jauna-vienotiba-zaudetaji--kpv-lv.a343302/

daddy_j, 16.janvāris 2020, 11:46

Onkuli, šādai informācijai ticēt?! Aptauju statistika rāda neko, ja runājam par precīziem skaitļiem. Ja tu man tagad jautā vai es gribu ēst? Nē, pajautāsi pēc stundām 3 gribēšu- varbūt. ;)
p.s. Mana uzticība nav mainījusies. Patīk nepatīk staistiku jāizslēdz, jāskatās būs pēc padarītā. Viss vēl priekšā ;)
Labi cepaties, man nav laika visam šitam, skaidrs ir viens, cilvēki ar sirmām galvām ir PSRS skola.
16.janvāris 2020, 16:06 | links

Bet tikmēr LDz atlaidīs pusotru tūkstoti darbinieku. / laikam Krievijas pirksts/. :DDDD
16.janvāris 2020, 16:00 | links

udens2 [16.01.20]: Junior - pārmaiņas ir redzamas arī šinī Saimā, paskaties, kā mainījusies attieksme pret dažām partijām 2019. janvārī un decembrī :)

daddy_j, 16.janvāris 2020, 11:46nez ir kāda valsts kurā mīl un ciena valdību??(izņemot krieviju un zkoreju):D
Saprotu tava tuneļveida domāšana plašāk neredz. Kaut vai Ķīna. Par tādām zemēm kā Monako un citas pat nepieminot.
16.janvāris 2020, 15:54 | links

Vienmēr esmu teicis,-politikā iekšā lien slīpie un slinkie ,kas grib parazitēt uz citu rēķina..
Darītāji kārto paši savas lietas...
16.janvāris 2020, 12:20 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager