Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
udens2 [12.01.20]: lutiņš prot noķert pat necopes dienā,meistars kas meistars:DD
Tev kā intelekta invalīdam un tam kurš tik te troļļo, nevis copē zivis, tāpat to nesaprast.
:DDDDD
12.janvāris 2020, 20:04 | links

Bruņčik,gan jau kādreiz sāks strīķēt,visam savs laiks...Bet pagaidām ,kamēr vēl uz copi varam aizlaist un kādu pāāļiju sazaķert,viss ir štokos..:)
12.janvāris 2020, 20:03 | links

lutiņš prot noķert pat necopes dienā,meistars kas meistars:DD
12.janvāris 2020, 19:59 | links

Antoha, šī jau izskapti aizdurvē strīķē?
12.janvāris 2020, 19:58 | links

Es ,piemēram,kamēr jūs te kasaties ,no mazsālītas pāāļijas uztaisīju maizītes,ielēju sotaciņu un jūtos ar dzīvi gandarīts...Bet kā jums?
12.janvāris 2020, 19:57 | links

Shm_didzis [12.01.20]: NeoZb [35m]: Shm_didzis [26m]: Spinings27 [14m]: Muudzis [18:04]: Nekā personīga, es vienkārši nevēlos, lai šī sadaļa pārvēršas par tādu pašu izgāztuvi kā delfu un kasjauns.lv komentāru sadaļu. Lai cilvēks no malas ienākot, izlasītu ne tikai ķengas, bet arī smeltos sev kādas noderīgas atziņas, bet izskatās, ka arī te viss iet pa burbuli.Latvietis parastais, runà daudz, bet nedara neko....Tātad tavā uztverē lielākă daļa latviešu tikai runā daudz un neko nedara? Pamatojums šādam apgalvojumam? Uz kādiem faktiem tu izdarīji šo savu apgalvojumu?
Vai arī esi tukšdirsējs kā luters?Tu atbildi par sevi, kūtpakaļas ekonomikas eksperts.
Vai arī vārdu nozīme : necope un neko nenoķēri nav sinonīmi.
:DDDDD klauns un tikai.Atkal tukšpļūtis luters izgāzās kā veca sēta :DDDDD
Speciāli tev izvilkums no mana komentāra:
".....Pirmajā vakarā spinings no krasta no kādiem 18-21, 1 līdaka 1,4 kg, asaris ap 500 g, vēl pāris mazāki un nerealizētas copes ..."
Tas nav sinonīms "neko nenoķēri"...

Redz, intelekta invalīd, ir labi, ka uzrakstītais paliek. Tas ka ,, necope,, ir tas pats ka neproti noķert IR sinonīmi, jo tas ir mans viedoklis. Un tas bija tas, kas tevi aizskārus līdz sirds dziļumiem!???? :DDD Tam kurš visus apdirš tik jūtīga būtība pēkšņi????
Klauns, paskaties uz sevi spogulī, vai arī ar uldenu varat duetā ,, padziedāt,,.
12.janvāris 2020, 19:54 | links

Šmiga,kur tu vari būt tik kašķīgs puika? Uztver dzīvi vieglāk,tā ir skaista un drīz tā var zust...
12.janvāris 2020, 19:52 | links

Bruņčik,tu kaut kā bišku loģiskāk izsakies,kaut kādus smaidiņus vai ķeburiņus saliec,savādāk brīžiem grūti izsekot tavam "dziļajam"domu gājienam.Vismaz man,a varbūt tiešām vecs un neapķerīgs lohs palieku...)
12.janvāris 2020, 19:50 | links

NeoZb [12.01.20]: Shm_didzis [26m]: Spinings27 [14m]: Muudzis [18:04]: Nekā personīga, es vienkārši nevēlos, lai šī sadaļa pārvēršas par tādu pašu izgāztuvi kā delfu un kasjauns.lv komentāru sadaļu. Lai cilvēks no malas ienākot, izlasītu ne tikai ķengas, bet arī smeltos sev kādas noderīgas atziņas, bet izskatās, ka arī te viss iet pa burbuli.Latvietis parastais, runà daudz, bet nedara neko....Tātad tavā uztverē lielākă daļa latviešu tikai runā daudz un neko nedara? Pamatojums šādam apgalvojumam? Uz kādiem faktiem tu izdarīji šo savu apgalvojumu?
Vai arī esi tukšdirsējs kā luters?Tu atbildi par sevi, kūtpakaļas ekonomikas eksperts.
:DDDDD klauns un tikai.
Atkal tukšpļūtis luters izgāzās kā veca sēta :DDDDD
Speciāli tev izvilkums no mana komentāra:
".....Pirmajā vakarā spinings no krasta no kādiem 18-21, 1 līdaka 1,4 kg, asaris ap 500 g, vēl pāris mazāki un nerealizētas copes ..."
Tas nav sinonīms "neko nenoķēri"...
12.janvāris 2020, 19:42 | links

NeoZb [12.01.20]: Muudzis [14m]: Spinings27 [27m]: Muudzis [18:04]: Nekā personīga, es vienkārši nevēlos, lai šī sadaļa pārvēršas par tādu pašu izgāztuvi kā delfu un kasjauns.lv komentāru sadaļu. Lai cilvēks no malas ienākot, izlasītu ne tikai ķengas, bet arī smeltos sev kādas noderīgas atziņas, bet izskatās, ka arī te viss iet pa burbuli.Latvietis parastais, runà daudz, bet nedara neko....Pēc kā tu to spried? Pēc sevis? Es godīgi maksāju nodokļus valstij, audzinu dēlu, piedalos pavasaros talkā, cenšos ap sevi veidot tīru un sakārtotu vidi kā arī aizrādu tiem, kas atstāj mēslu kaudzi aiz sevis, mēdzu šad tad noziedot kādu eiro kādam kam to visvairāk vajag, ir bijusi arī doma iesaistīties politikā, jā savulaik aktīvi sportojot ir sanācis Latvijas vārdu nest plašajā pasaulē. Tagad pastāsti ko tu dari?Tu tiešām ceri uz adekvātu atbildi?! :DDDDD
Godīgi sakot, es vairāk uz neko šajā sadaļā neceru, man paliek sevis žēl, ka vispār iesaistījos politikas diskusijā, rezultātā pazaudēju savu laiku, kuru varēju atvēlēt savam dēlam vai teiksim pavadīt to pie ūdeņiem. Nekad neesmu nevienu apsaukājis vai kādu aizvainojis viņa uzskatu vai tautības dēļ, vienīgi piedalījies diskusijā, kas ir vērsta uz konkrētiem faktiem, vairāk neko. Droši vien jāpiekrīt citātam - "Politika, lai arī kāds nebūtu tās kredo, praksē ir sistēmiski organizēts naids" /Adamss Bruks.
12.janvāris 2020, 19:40 | links

Muudzis [12.01.20]: Spinings27 [27m]: Muudzis [18:04]: Nekā personīga, es vienkārši nevēlos, lai šī sadaļa pārvēršas par tādu pašu izgāztuvi kā delfu un kasjauns.lv komentāru sadaļu. Lai cilvēks no malas ienākot, izlasītu ne tikai ķengas, bet arī smeltos sev kādas noderīgas atziņas, bet izskatās, ka arī te viss iet pa burbuli.Latvietis parastais, runà daudz, bet nedara neko....Pēc kā tu to spried? Pēc sevis? Es godīgi maksāju nodokļus valstij, audzinu dēlu, piedalos pavasaros talkā, cenšos ap sevi veidot tīru un sakārtotu vidi kā arī aizrādu tiem, kas atstāj mēslu kaudzi aiz sevis, mēdzu šad tad noziedot kādu eiro kādam kam to visvairāk vajag, ir bijusi arī doma iesaistīties politikā, jā savulaik aktīvi sportojot ir sanācis Latvijas vārdu nest plašajā pasaulē. Tagad pastāsti ko tu dari?
Tu tiešām ceri uz adekvātu atbildi?! :DDDDD
12.janvāris 2020, 19:28 | links

Bruņčik? Tu kaut kā konkrētāk izsakies,savādāk tavu domu gājienu grūti izprast...)

Malgomajfisk, 12.janvāris 2020, 19:13

Kā vēl skaidrāk? Kurš Tevi te par “veco idiotu” saukāja?
12.janvāris 2020, 19:18 | links

Muudzis [12.01.20]: Spinings27 [16m]: Muudzis [18:04]: Nekā personīga, es vienkārši nevēlos, lai šī sadaļa pārvēršas par tādu pašu izgāztuvi kā delfu un kasjauns.lv komentāru sadaļu. Lai cilvēks no malas ienākot, izlasītu ne tikai ķengas, bet arī smeltos sev kādas noderīgas atziņas, bet izskatās, ka arī te viss iet pa burbuli.Latvietis parastais, runà daudz, bet nedara neko....Pēc kā tu to spried? Pēc sevis? Es godīgi maksāju nodokļus valstij, audzinu dēlu, piedalos pavasaros talkā, cenšos ap sevi veidot tīru un sakārtotu vidi kā arī aizrādu tiem, kas atstāj mēslu kaudzi aiz sevis, mēdzu šad tad noziedot kādu eiro kādam kam to visvairāk vajag, ir bijusi arī doma iesaistīties politikā, jā savulaik aktīvi sportojot ir sanācis Latvijas vārdu nest plašajā pasaulē. Tagad pastāsti ko tu dari?
:DDD +100500
12.janvāris 2020, 19:16 | links

Spinings27 [12.01.20]: Muudzis [18:04]: Nekā personīga, es vienkārši nevēlos, lai šī sadaļa pārvēršas par tādu pašu izgāztuvi kā delfu un kasjauns.lv komentāru sadaļu. Lai cilvēks no malas ienākot, izlasītu ne tikai ķengas, bet arī smeltos sev kādas noderīgas atziņas, bet izskatās, ka arī te viss iet pa burbuli.Latvietis parastais, runà daudz, bet nedara neko....

Kurzemnieki nav tādi.
:)
12.janvāris 2020, 19:15 | links

Spinings27 [12.01.20]: Muudzis [18:04]: Nekā personīga, es vienkārši nevēlos, lai šī sadaļa pārvēršas par tādu pašu izgāztuvi kā delfu un kasjauns.lv komentāru sadaļu. Lai cilvēks no malas ienākot, izlasītu ne tikai ķengas, bet arī smeltos sev kādas noderīgas atziņas, bet izskatās, ka arī te viss iet pa burbuli.Latvietis parastais, runà daudz, bet nedara neko....
Pēc kā tu to spried? Pēc sevis? Es godīgi maksāju nodokļus valstij, audzinu dēlu, piedalos pavasaros talkā, cenšos ap sevi veidot tīru un sakārtotu vidi kā arī aizrādu tiem, kas atstāj mēslu kaudzi aiz sevis, mēdzu šad tad noziedot kādu eiro kādam kam to visvairāk vajag, ir bijusi arī doma iesaistīties politikā, jā savulaik aktīvi sportojot ir sanācis Latvijas vārdu nest plašajā pasaulē. Tagad pastāsti ko tu dari?
12.janvāris 2020, 19:14 | links

Shm_didzis [12.01.20]: Spinings27 [14m]: Muudzis [18:04]: Nekā personīga, es vienkārši nevēlos, lai šī sadaļa pārvēršas par tādu pašu izgāztuvi kā delfu un kasjauns.lv komentāru sadaļu. Lai cilvēks no malas ienākot, izlasītu ne tikai ķengas, bet arī smeltos sev kādas noderīgas atziņas, bet izskatās, ka arī te viss iet pa burbuli.Latvietis parastais, runà daudz, bet nedara neko....Tātad tavā uztverē lielākă daļa latviešu tikai runā daudz un neko nedara? Pamatojums šādam apgalvojumam? Uz kādiem faktiem tu izdarīji šo savu apgalvojumu?
Vai arī esi tukšdirsējs kā luters?
Tu atbildi par sevi, kūtpakaļas ekonomikas eksperts.
:DDDDD klauns un tikai.
12.janvāris 2020, 19:14 | links

Bruņčik? Tu kaut kā konkrētāk izsakies,savādāk tavu domu gājienu grūti izprast...)
12.janvāris 2020, 19:13 | links

NeoZb [12.01.20]: Shm_didzis [17:59]: Muudzis [56m]: Shm_didzis [7m]: Muudzis [8m]: Llort [23m]: "dzimenes" aizstāvāji pat nedomā, ko viņi raksta

"Latviešu leģiona un citu vācu armijas pakļautībā esošo kaujas vienību vēstures varonīgajās lappusēs ierakstītas daudz slavenu kauju vietu: Ļeņingrada, Volhova, Veļikaja upe, Bardovo - Kudevera ... kas nesušas nemirstīgu slavu latviešu ieročiem. Ir arī daudzas citas, kurās latviešu karavīrs aizstāvējis dzimteni no asinskārajiem, boļševistiskajiem austrumu barbariem..."

brauciet uz savu dzimteni! mugursoma-autoosta-Ļeningrada ...Kāds sakars latviešu karavīriem (leģionāriem), ar to ko tu tagad uzrakstīji? Latviešu karavīriem būtu jābrauc uz Ļeņingradu? Es saprotu, ka šeit ir jeņķu troļļi, izrādās arī Kremļa troļļu netrūkst."jeņķu troļļi" - :):):). Muudzi, tu tomēr esi dumjš zābaks :):).
Nu pastāsti, kuri pēc tavăm domām te ir "jeņķu troļļi" un vispăr pēc kădiem parametriem cilvēks kvalificējas goda nosaukumam "jeņķu trollis"?
Gaidu izsmeļošu atbildi ar faktiem un pamatojumu?Shm_didzi, apskaties spogulī un ieraudzīsi zābaku. ;) Manā skatījumā nav labi laizīt pēcpusi ne vieniem, ne otriem, bet katrs pats izvēlas kā priekšā klanīsies.Nē, bet atbildi tomēr kurus no šeit esošajiem komentētājiem tu uzskati par "jeņķu troļļiem" un pamatojumu kāpēc.
Citādi tev tăds tradicionālais vatņiku tipa dalījums, ja esi pret vatņikiem, tad automātiski esi "jeņķu trollis".Paskaties spogulī, tikai tāds kā tu un uldens to darat pārliecības vārdā, ignorējot realitāti un šo valsti. Tipiska ,, dubulto standartu,, piemēri. Visi, kam ir savādāks viedoklis ir vatņiki, kaut pats tāds esi. Nožēlojams kūtspakaļas trollis, kura vienīgais arguments: vatņiki, idioti un debiliķi.
Tukšpļūti luter, kăpēc melo?
12.janvāris 2020, 19:11 | links

Tātad tavā uztverē lielākă daļa latviešu tikai runā daudz un neko nedara? Pamatojums šādam apgalvojumam? Uz kādiem faktiem tu izdarīji šo savu apgalvojumu?
Vai arī esi tukšdirsējs kā luters?
12.janvāris 2020, 19:10 | links

Domā kur viņš tagadiņ atrodas? Domā lašus Argentīnā ķer? Nieki,šams ar saviem "sēņuvečiem" kaļ plānus, kā pie "šprices" tikt...

Malgomajfisk, 12.janvāris 2020, 19:02

Ja tādas ilgas māc, arī varu Tevi par veco idiotu nosaukt!
12.janvāris 2020, 19:07 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager