Muudzis [08.01.20]: Shm_didzis [Vakar]: Lai man admins piedod par rupjībām, bet šoreiz Shm_didzis pamatīgi sapisās meistarībā. Sajaukt amerikāņus ar krieviem, pasniegt kaut kādas mistiskas Krievijas ražojuma raķetes, tu stāvēji klāt lasīji izcelsmi uz raķetes? Tu zini, ka Irānai ir arī Ķīnā un citās valstīs ražots bruņojums? Un kādu publiski apsūdzēt pirms vēl nav publicēta oficiālā versiju.... nu demagoģija. Te pat nav vērts turpināt diskusiju, komentēt un lasīt šādus komentārus.Tak es jau vakar rakstiju, ka tūlīt panesīsies ,, krievu pirksta,, teorijas. :DDDD rusofobu un tukšpļūtītāju paraugstunda.
Muudzis, 8.janvāris 2020, 12:19
Re kur jau irāņi atsakās nodot "melno kasti" startptautiskajai izmeklēšanai:
BREAKING: Iran says it will not hand black box of crashed plane over to BoeingMelu tiražēšanas paraugstunda! Smh_didzis raksta "Re kur jau irāņi atsakās nodot "melno kasti" startptautiskajai izmeklēšanai", respektīvi, Boeing kompānijai, kuras galvenais birojs atrodas Čikāgā, ASV. Tātad Irāna ar ASV atrodas praktiski kara stāvoklī un irāņem būtu tagad visi pierādījumi jāatdod viņiem ,iespējams, faktu sagrozīšanai, nu kas par muļķībām? Tajā pašā laikā Shm_didzis nepaturpina tekstu, kur tālāk ir rakstīts tā " Iran also said it was not clear which country they would send the box to for its data to be analysed". Tātad neviens neatsakās atdot kasti, bet ne jau pret savām valsts interesēm atdod amīšu kompānijas rokās. Lūk kā tiek veidota sabiedriskā doma. Es vairs tādā diskusijā nepiedalos, lai vārās pats savā sulā un tiražē melus.
Klauni, jūs esat nožēlojami.
Paskataties labāk, cik miljoni ir izsaimniekoti Latvijas robežu ierīkošanā. Bet nē, meies tak savus sūdus ostīt.....
9.janvāris 2020, 10:04 | links