Okupanti prom no svešzemes! Kamer nav par vēlu ...
8.janvāris 2020, 09:12 | links
NeoZb [07.01.20]: Un tagad par smieklīgo:luter, sūds ko kaut kādi irāņu tirliņi gvelž, daudz labāk, pravietiskāk un precīzăk 1938. gadā pateica mūsu ulmaņlaiku sabiedrisko lietu ministrs Alfrēds Bērziņš: “ja vienreiz ielaidīs krievu uti kažokā, ārā to dabūt būs grūti”.
https://lat.bb.lv/raksts/pasaule/2020/01/07/iranas-visus-asv-spekus-un-pentagona-amatpersonas-pasludina-par-teroristiem?utm_source=inbox&utm_medium=mainpage&utm_campaign=Links-in-partner-sites
Tas tiešām noticis!? Vismaz kāda valsts atklāti paziņo, kas ir kas. Savādāk štati visu laiku visus vainoja un karināja teroristu ,, birkas,, , nu pienākusi pašu kārta.
:))))))
Ulden, lūdzu piebrembzē runāt par meža lietam. Tur tu smagi jau *uldi. Sīkāk neko neteikšu. ;)Tu par risēm??Pavasari braukšu varu nofočēt vecas rises kas nav sakoptas
mjuniors, 7.janvāris 2020, 21:40
Re kur pie endurotakas apstājies ugunsgrēks
udens2, 7.janvāris 2020, 21:20
Rekur pie enduro takas sācies ugunsgrēks.. :))
mjuniors, 7.janvāris 2020, 21:28
Re kur pie endurotakas apstājies ugunsgrēksJā,arī tā var pagriezt:)))
Rekur pie enduro takas sācies ugunsgrēks.. :))
mjuniors, 7.janvāris 2020, 21:28
Neskaties ko dara īpašnieks. Jā bija laiki kad uz to visu bija PO visiem. Tikai LVM un Rīgas meži, uzreiz pēc izstrādes sakārtoja sekas. Privātos lika mierā. Tagad, pie aktīva mežziņa, max pieci gadi un Tev ir vēstule ar visām no tām izrietošajām sekām. Un protams, ka 90ie un 2000 sākuma gadi, no mežizstrādes viedokļa bija vāks. Tagad jau arī privātie (tai skaitā ārzemnieki), ļoti aktīvi "atstāda ", sakopj un vēlāk arī loģiski attēno jaunos mežusEs jau rakstu ka neko pēc izciršanas nesakopj LVM,varbūt Rīgas pusē tā ir lai smukāk un sabiedrība neburkšķ,laukos viss paliek.Un man jau itkā vienalga,nav jau mežs nekāds parks,lidz nākamajai ciršanai tur tās rise būs aizaugušas,smieklīga ir tā vaimanāšana kad mocis atstāj rises,bet pēc 2 gadiem atbrauc,nopļauj mežu un atstāj rises metra dziļumā.Facbook enduro grupā LVM jau mēģina taisnoties kad kāds ieliek rakumu bildes un ietago LVM
dakterp, 7.janvāris 2020, 21:21
Re kur pie endurotakas apstājies ugunsgrēks
Un par tiem traktoru izjātiem mežiem biju domājis šādus skatus un trakākus,tā ka smiekli nāk par tām risēm ko atstāj motocikls
udens2, 7.janvāris 2020, 21:06
Uldēn, sorry, bet cik Tev gadu?Jā tā ir ugunjosla ko regulāri uzar ar speciālu tehniku tad riteņbraucēji atkal gaida kad mēs iebrauksim,jo pa tiem arumiem ar riteni nav iespējams pabraukt.Varbūt pēc likuma es tur nedrīkstu atrasties,tiešām nezinu,bet mežsargs teica lai braukājot un neviens nekad nav mēģinajis tur kaut ko aizliegt
Valsts mežus arī kāds apsaimnieko. Tavā bildē ir skaidri redzama uzartā LVM (pretuguns/ugunsdrošības vai kā viņu tur sauc) stiga. Bet arī uz tās Tu drīksti atrasties tikai un vienīgi ar kājām, velosipēdu vai bērnu ratiņiem. Un ne kādi ne ar motorizētu transporta līdzekli. :-) Ja protams iepriekš, to neesi saskaņojis ar LVM.
Tā lūk...
dakterp, 7.janvāris 2020, 20:46
Sēņojot ,esmu pēdejos gados ievērojis,ka tiešām pa to mežu ar nesās ar tiem močiem kā negudri.Cik tur vajag lai kāds uz tā meža celiņa atrastos un nelaime ir neizbēgama.Vai tad priekš tādām izklaidēm nav speciālas vietas.
vienkars, 7.janvāris 2020, 20:54
Vai tad meži ir domāti gonkām.tās nav gonkas
vienkars, 7.janvāris 2020, 20:46
Es nerunāju par vienu reizi izbrauktu taku/ceļu utt.
Apskati tak kaut motopower pēdējo video. Tur tās "grupas" braukā bieži. Un tā ir vairums pieRīgas un vēl dažu lielo pilsētu tuvumā. Tajā pašā skaitā pie manis (arī pieRīgā).
Es ar moci un auto, no 1983.gada braucu, tāpēc arī redzu kā viss notiek/attīstās, diemžēl, bet bieži uz slikto pusi.
Un kā jau teicu, neskaties ko saimnieks ar meža tehniku tur sadarījis ( tas ir Viņa īpašums, un drīz arī viņu sodīs un liks sakārtot), bet skaties ko un kur pats dari.
Nekā personīga pret Tevi, jo personīgi nepazīstu.
dakterp, 7.janvāris 2020, 20:24Redz es braucu pa valsts mežiem,un tie arumi ir valsts mežos un vairākus gadus seni jau,bij man maršruts pa''maģisko mežu''(pats tā iesaucu) kur iebraucot dienas laikā bij krēsla,biezi saaudzis ar foršu taku,2010 gadā kā nozāģēja tā joprojām tur ir rakumi kur ar parastu džipu neiebraukt.Tur kur ir dabas liegumi,tur lai ķersta mocistus,jo sodi ir bargi pa izbraukāšanu.
Saprotu ka mietpilsoņi mocistus nemīlēs nekad,kaut pa izpūtēju vizbulītes lidos ārā:D
udens2, 7.janvāris 2020, 20:38