10.janvāris 2020, 18:07 | links
Varu gan atbildēt: Šobrīd Krima pieder Krievijai. Un?Tipiska vatņiku atbilde,ko nozagu tas mans:DDD
NeoZb, 10.janvāris 2020, 11:49
A, tu par noziegumiem! Piekritu tev, Krima tika nozagta 1954.gadā.
Llort, 10.janvāris 2020, 16:19
andreiko [10.01.20]: NeoZb [Vakar]: Redz, es nekad neesmu noliedzis, Krievijai ,, gana savas utis,, bet te nu vienkārši ir ,, letāla diagnoze,, rusofobu klubiņam.Docent, tad saki kaa tev skjiet Kursh notrieca Malaizijas ljopeni virs striidiigaas teritorijas?Ko tad nepiemini pie viena par Kuršu kāpu, Palangu un Abreni.
apelsins, 9.janvāris 2020, 21:37
Labs mēģinājums ! Bet nu nevar Luters atbildēt uz šo jautājumu tieši, Tāpat kā uz "kam pieder Krima", jo šāds jautājums ir tiešs vateņu lakmusa papīrītis.
Vigulis, 10.janvāris 2020, 10:47
Krima pieder tatāriem. Bet šī tautiņa sen jau nevienu neinteresē. Vismaz ne šo diskusiju dalībniekiem.
udens2 [29m]: NeoZb [Vakar]: udens2 [Vakar]: Lasu ar interesi šo diskusiju-mans viedoklis ir ka asv darīs visu(melos,krāpsies utt.) Lai tikai izraisītu karu ar Irānu,jo tas ir gards kumoss ,nafta un citi labumi.tas jau ir pierādījies ar citām valstīmTe nu bij,lielais faktu pasniedzējs,aptaisījies kā parasti:DD
elgreko, 9.janvāris 2020, 23:20viņi ir pietiekami spēcigi lai sāktu karu bez iemesla un meliemTad kā ar Irāku un ķīmiskajiem ieročiem?
Varbūt palasi nu jau ,, vēsturiskus,, rakstus:
https://www.lsm.lv/raksts/zinas/arzemes/aprit-desmit-gadi-kops-amerikanu-armijas-iebrukuma-iraka.a53260/Joprojām gaidu arī atbildi no tevis.
NeoZb, 10.janvāris 2020, 12:33joprojām gaidu faktus kā krievi donbasā tankus mainīja pret oglēm...:DTak uzreiz pēc tevis, kad dokumentus parādīsi par piegādēm no Krievijas. Joprojām tukšpļūti gaidu.
NeoZb, 10.janvāris 2020, 12:57
NeoZb [Vakar]: Redz, es nekad neesmu noliedzis, Krievijai ,, gana savas utis,, bet te nu vienkārši ir ,, letāla diagnoze,, rusofobu klubiņam.Docent, tad saki kaa tev skjiet Kursh notrieca Malaizijas ljopeni virs striidiigaas teritorijas?
Labs mēģinājums ! Bet nu nevar Luters atbildēt uz šo jautājumu tieši, Tāpat kā uz "kam pieder Krima", jo šāds jautājums ir tiešs vateņu lakmusa papīrītis.
Vigulis, 10.janvāris 2020, 10:47
udens2 [10.01.20]: NeoZb [Vakar]: udens2 [Vakar]: Lasu ar interesi šo diskusiju-mans viedoklis ir ka asv darīs visu(melos,krāpsies utt.) Lai tikai izraisītu karu ar Irānu,jo tas ir gards kumoss ,nafta un citi labumi.tas jau ir pierādījies ar citām valstīmTak uzreiz pēc tevis, kad dokumentus parādīsi par piegādēm no Krievijas. Joprojām tukšpļūti gaidu.
elgreko, 9.janvāris 2020, 23:20viņi ir pietiekami spēcigi lai sāktu karu bez iemesla un meliemTad kā ar Irāku un ķīmiskajiem ieročiem?
https://www.lsm.lv/raksts/zinas/arzemes/aprit-desmit-gadi-kops-amerikanu-armijas-iebrukuma-iraka.a53260/Joprojām gaidu arī atbildi no tevis.
NeoZb, 10.janvāris 2020, 12:33joprojām gaidu faktus kā krievi donbasā tankus mainīja pret oglēm...:D
NeoZb [Vakar]: udens2 [Vakar]: Lasu ar interesi šo diskusiju-mans viedoklis ir ka asv darīs visu(melos,krāpsies utt.) Lai tikai izraisītu karu ar Irānu,jo tas ir gards kumoss ,nafta un citi labumi.tas jau ir pierādījies ar citām valstīmjoprojām gaidu faktus kā krievi donbasā tankus mainīja pret oglēm...:D
NeoZb, 10.janvāris 2020, 12:33
NeoZb [09.01.20]: udens2 [Vakar]: Lasu ar interesi šo diskusiju-mans viedoklis ir ka asv darīs visu(melos,krāpsies utt.) Lai tikai izraisītu karu ar Irānu,jo tas ir gards kumoss ,nafta un citi labumi.tas jau ir pierādījies ar citām valstīmJoprojām gaidu arī atbildi no tevis.
https://www.lsm.lv/raksts/zinas/arzemes/aprit-desmit-gadi-kops-amerikanu-armijas-iebrukuma-iraka.a53260/
udens2 [10.01.20]: mjuniors [9:16]: Luter, kas tev šķiet tur dīvains?Ka Kanāda vienmēr ,, bijusi pilitiski neitrāla,, un nu divi pretēji paziņojumi.Izlasi ,kas rakstīts paziņojumā un kā gan tev liekas no kurienes premjers ņem informāciju. Kaut gan vienu variantu varu iedomāties: Tramps piezvana un kā čomam palūdz atbalstīt šo versiju, jo redz pārējā pasaule nemetas piedziedāt Trampa paziņojumam, bet gaida reālus faktus.
NeoZb, 10.janvāris 2020, 11:51Tikai viens no paziņojumiem ir ko saka kanādas premjers,otrs ir no pieturā dzirdētā atgremots
mjuniors [9:16]: Luter, kas tev šķiet tur dīvains?Ka Kanāda vienmēr ,, bijusi pilitiski neitrāla,, un nu divi pretēji paziņojumi.Tikai viens no paziņojumiem ir ko saka kanādas premjers,otrs ir no pieturā dzirdētā atgremots
NeoZb, 10.janvāris 2020, 11:51
mjuniors [10.01.20]: Luter, kas tev šķiet tur dīvains?Ka Kanāda vienmēr ,, bijusi pilitiski neitrāla,, un nu divi pretēji paziņojumi.
Vigulis [10.01.20]: NeoZb [Vakar]: Redz, es nekad neesmu noliedzis, Krievijai ,, gana savas utis,, bet te nu vienkārši ir ,, letāla diagnoze,, rusofobu klubiņam.Docent, tad saki kaa tev skjiet Kursh notrieca Malaizijas ljopeni virs striidiigaas teritorijas?Varu gan atbildēt: Šobrīd Krima pieder Krievijai. Un?
NeoZb [Vakar]: Redz, es nekad neesmu noliedzis, Krievijai ,, gana savas utis,, bet te nu vienkārši ir ,, letāla diagnoze,, rusofobu klubiņam.Docent, tad saki kaa tev skjiet Kursh notrieca Malaizijas ljopeni virs striidiigaas teritorijas?