Luter, kas tev šķiet tur dīvains?
10.janvāris 2020, 09:16 | links
mjuniors [09.01.20]: Ja tas ir autentisks video, var redzēt kā ietriecas raķete Lidmašīnā.
https://www.delfi.lv/news/arzemes/ukrainas-lidmasinu-visticamak-notriekusi-irani-uzskata-asv-un-kanada-2320.d?id=51783511
Shm_didzis [10.01.20]: NeoZb [1:10]: Shm_didzis [Vakar]: apelsins [Vakar]: Shm_didzis [53m]: Tiešām luter, pastāsti savu personīgo viedokli: kurš notrieca Malaizijas Boingu virs Ukrainas???Bet Docentam var buut viedoklis, jo vinjsh ir copmanis. Smidzi un Uldeen juus maz copeejat, Viiri?!Manā pirmajā profilā, ko nobanoja, "Shmidzis ", bija arī bildes no copes, gan līņi, 6 kg līdaka, karpiņa, forelītes, u.c. bildes. Negribas tagad vairs krāmēt, citādi atnāks dzēsene un viss atkal vējā.Nu redz kūtspakaļas ekspert, pēc būtības sanāk, ka tu vari apdirst, bet kad pašu ,, pavelk,, / pat bez rupjiem epitetiem/ tā jūties dziļi aizskarts.
Arī nerakstu, kă găja vairs, jo kă pavasarī ieliku pēdējo atskaiti, tā pajoliņš luters bija pirmais, kas metās nodirst, nav vēlēšanās ar to idiotu kasīties normālās sadaļās.Tā, viss tik žēlabaini izklausās, lasot šo vaimanāšanu.
Bet nu pēc būtības ar faktiem:
Tu Ventas sadaļā pukstēji, ka neko nenoķēri.
Un kāds bija mans komentārs? / rakstiju - varbūt vienkārši cope nav tavs hobijs/ Un to tu sauc par apdiršanu, pēc visiem tiem pretīgajiem vārdiem ko pirms tam veltiji man / vatņiks, idiots, pajoliņš/ par ko arī saņēmi pelnīto banu,pat tagad to turpini. Vai neesi klauns ar LIELO burtu? :DDDDPēc būtības:
1.Es nerakstīju, ka neko nenoķēru, es rakstīju, ka otrajā dienā bija necope, vietā, kur citus gadus pavasarī ir daudz labāki rezultāti.
2. Ko tad tu katram nepiepisies ka cope nav viņu , kas uzraksta, ka tajā reizē nav neko vai maz ir noķēris?
3. Un luter, paskaties smerdelīt uz saviem epitetiem, pirms dirs kaut ko!
NeoZb [10.01.20]: Shm_didzis [Vakar]: apelsins [Vakar]: Shm_didzis [53m]: Tiešām luter, pastāsti savu personīgo viedokli: kurš notrieca Malaizijas Boingu virs Ukrainas???Bet Docentam var buut viedoklis, jo vinjsh ir copmanis. Smidzi un Uldeen juus maz copeejat, Viiri?!Manā pirmajā profilā, ko nobanoja, "Shmidzis ", bija arī bildes no copes, gan līņi, 6 kg līdaka, karpiņa, forelītes, u.c. bildes. Negribas tagad vairs krāmēt, citādi atnāks dzēsene un viss atkal vējā.Pēc būtības:
Arī nerakstu, kă găja vairs, jo kă pavasarī ieliku pēdējo atskaiti, tā pajoliņš luters bija pirmais, kas metās nodirst, nav vēlēšanās ar to idiotu kasīties normālās sadaļās.Tā, viss tik žēlabaini izklausās, lasot šo vaimanāšanu.
Bet nu pēc būtības ar faktiem:
Tu Ventas sadaļā pukstēji, ka neko nenoķēri.
Un kāds bija mans komentārs? / rakstiju - varbūt vienkārši cope nav tavs hobijs/ Un to tu sauc par apdiršanu, pēc visiem tiem pretīgajiem vārdiem ko pirms tam veltiji man / vatņiks, idiots, pajoliņš/ par ko arī saņēmi pelnīto banu,pat tagad to turpini. Vai neesi klauns ar LIELO burtu? :DDDD
Shm_didzis [09.01.20]: apelsins [Vakar]: Shm_didzis [53m]: Tiešām luter, pastāsti savu personīgo viedokli: kurš notrieca Malaizijas Boingu virs Ukrainas???Bet Docentam var buut viedoklis, jo vinjsh ir copmanis. Smidzi un Uldeen juus maz copeejat, Viiri?!Manā pirmajā profilā, ko nobanoja, "Shmidzis ", bija arī bildes no copes, gan līņi, 6 kg līdaka, karpiņa, forelītes, u.c. bildes. Negribas tagad vairs krāmēt, citādi atnāks dzēsene un viss atkal vējā.Tā, viss tik žēlabaini izklausās, lasot šo vaimanāšanu.
Arī nerakstu, kă găja vairs, jo kă pavasarī ieliku pēdējo atskaiti, tā pajoliņš luters bija pirmais, kas metās nodirst, nav vēlēšanās ar to idiotu kasīties normālās sadaļās.
udens2 [09.01.20]: udens2 [23m]: Narkotikas no AfganistānasTirliņ, tu atkal pārlec! :DDDD
NeoZb, 9.janvāris 2020, 23:29šim te ir pierādījumi un tiesa jau bijusi ne!!??Jeb atkal pieturas runas saklausījies esi???:DDRedz, atšķirībā no tevis es balstos uz faktiem un informācijas. Kuru izmantojot, ja spēj domāt - secinājumi ir jau viedoklis.
https://www.diena.lv/raksts/pasaule/tuvie-austrumi/petijums-afganistana-opija-razosana-palielinajusies-par-87-14184985
Bet kā ar tiem vācu kungiem un Irākas okupāciju? Kur atradās tā rūpnīca, kuru pārveda uz Sīriju?
Vai tik neesi pieturā aizsēdējies?
:DDDD
NeoZb, 9.janvāris 2020, 23:44un kāds sakars tur ar amerikāņiem?/Bet atbildi ar faktiem un pierādijumiem:DDD
udens2 [23m]: Narkotikas no Afganistānasun kāds sakars tur ar amerikāņiem?/Bet atbildi ar faktiem un pierādijumiem:DDD
NeoZb, 9.janvāris 2020, 23:29šim te ir pierādījumi un tiesa jau bijusi ne!!??Jeb atkal pieturas runas saklausījies esi???:DDRedz, atšķirībā no tevis es balstos uz faktiem un informācijas. Kuru izmantojot, ja spēj domāt - secinājumi ir jau viedoklis.
https://www.diena.lv/raksts/pasaule/tuvie-austrumi/petijums-afganistana-opija-razosana-palielinajusies-par-87-14184985
Bet kā ar tiem vācu kungiem un Irākas okupāciju? Kur atradās tā rūpnīca, kuru pārveda uz Sīriju?
Vai tik neesi pieturā aizsēdējies?
:DDDD
NeoZb, 9.janvāris 2020, 23:44
udens2 [09.01.20]: Narkotikas no AfganistānasRedz, atšķirībā no tevis es balstos uz faktiem un informācijas. Kuru izmantojot, ja spēj domāt - secinājumi ir jau viedoklis.
NeoZb, 9.janvāris 2020, 23:29šim te ir pierādījumi un tiesa jau bijusi ne!!??Jeb atkal pieturas runas saklausījies esi???:DD
Narkotikas no Afganistānasšim te ir pierādījumi un tiesa jau bijusi ne!!??Jeb atkal pieturas runas saklausījies esi???:DD
NeoZb, 9.janvāris 2020, 23:29
udens2 [09.01.20]: Lasu ar interesi šo diskusiju-mans viedoklis ir ka asv darīs visu(melos,krāpsies utt.) Lai tikai izraisītu karu ar Irānu,jo tas ir gards kumoss ,nafta un citi labumi.tas jau ir pierādījies ar citām valstīmTad kā ar Irāku un ķīmiskajiem ieročiem?
elgreko, 9.janvāris 2020, 23:20viņi ir pietiekami spēcigi lai sāktu karu bez iemesla un meliem
elgreko [09.01.20]: Lasu ar interesi šo diskusiju-mans viedoklis ir ka asv darīs visu(melos,krāpsies utt.) Lai tikai izraisītu karu ar Irānu,jo tas ir gards kumoss ,nafta un citi labumi.tas jau ir pierādījies ar citām valstīmNarkotikas no Afganistānas, nafta no Irākas, Venecuēlu gan nesanāca ,, demokrātiski aneksēt,, nu Irānas kārta.
Lasu ar interesi šo diskusiju-mans viedoklis ir ka asv darīs visu(melos,krāpsies utt.) Lai tikai izraisītu karu ar Irānu,jo tas ir gards kumoss ,nafta un citi labumi.tas jau ir pierādījies ar citām valstīmviņi ir pietiekami spēcigi lai sāktu karu bez iemesla un meliem
elgreko, 9.janvāris 2020, 23:20
apelsins [09.01.20]: Shm_didzis [53m]: Tiešām luter, pastāsti savu personīgo viedokli: kurš notrieca Malaizijas Boingu virs Ukrainas???Bet Docentam var buut viedoklis, jo vinjsh ir copmanis. Smidzi un Uldeen juus maz copeejat, Viiri?!Manā pirmajā profilā, ko nobanoja, "Shmidzis ", bija arī bildes no copes, gan līņi, 6 kg līdaka, karpiņa, forelītes, u.c. bildes. Negribas tagad vairs krāmēt, citādi atnāks dzēsene un viss atkal vējā.
apelsins [09.01.20]: NeoZb [35m]: apelsins [4m]: NeoZb [7m]: Redz, faktu izklāsts nav viedoklis, jo mans viedoklis ir fakti.Docent, kaadi fakti veido tavu viedokli?Tieši tā, un tad prasi manu viedokli.
Es domaaju, ka esi sapratis kas ir vainiigaa puse.Redz, tev jau pašam ir viedoklis, ko es domāju. :DDDD
Tāpat kā, es nekad neesmu slavinājis Krieviju un Putinu, bet dažiem te ir viedoklis, ka esmu. Kaut neviena fakta tam nav.
Gluži, kā štatu IT KĀ ,, varianti,, .Docent, tu izvairies..
Kursh iepirda rakjeti Boeing 777 virs Ukrainas.
Krievi, ukrainji, donbasa velli vai cits variants
LEMS TIESA..
udens2 [09.01.20]: Te tā teikt fakts, par to arī ir mans viedoklis. Ja kādam vēl nav skaidrs par, ko rakstu. Un tas par ko smidzis un uldens izliekas neredzam, tik brēc par krieviem.Neesi pamanijis, mani neapmierina, ka vācieši atkal ir mūsu kungi un saimnieki.
NeoZb, 9.janvāris 2020, 22:29Lutiņ,kāpēc neizsaki savu sašutumu kad ASV otrajā pasaules karā atlīda uz eiropu karot pret vāciju,bjušo psrs sabiedroto??Tev dubultie standarti??
Te tā teikt fakts, par to arī ir mans viedoklis. Ja kādam vēl nav skaidrs par, ko rakstu. Un tas par ko smidzis un uldens izliekas neredzam, tik brēc par krieviem.Lutiņ,kāpēc neizsaki savu sašutumu kad ASV otrajā pasaules karā atlīda uz eiropu karot pret vāciju,bjušo psrs sabiedroto??Tev dubultie standarti??
NeoZb, 9.janvāris 2020, 22:29