Muudzis [11m]: Es nešaubījos, ka kāds izvilks kādu citātu no visa teksta. :D Tik prognozējami! Redzi, ja par alu, tad 20 gadus atpakaļ mums latviešiem piederēja visas lielās alus darītavas, šobrīd pieder dažas mazās. Ja tu esi par mūsu uzņēmumu nodošanu arvālstnieku rokās krievu vai eiropiešu, nu tad man tevi jāsauc par pakaļlaižu …. pašiem ir jāattītās un jāpiesaista finansējums! Bet ja dažam mugurkauls tik lokans un verga sindroms, tad es nevarēšu palīdzēt.Par alus dariitavaam.
Tie ir privaati uznjeemumi un tas, ka tos paarpirka vieteejie bandiiti, krievi vai leishi, nav pie vainas EU. Katru reizi, kad dzirdu shitaas vaimanas, kaa Eijropas savieniiba lika paardot.. pljac
Ta pashi esam miizalas. Muudzi, dari kaa Ruņğis, uzcep Valmiemuizju. Vinjsh jau ap 2000. gadu teica, ka meerkjis sava alus dariitava. Tad vinjsh tikai bija projektu vadiitaajs reklaamas agjentuuraa
Uznjeemeeja geenu mums pamatiigi paplosiija
apelsins, 5.janvāris 2020, 21:15
Es tev pilnībā piekrītu vecīt, neviens mums viņas nelika pārdot, bet gan paši pārdevām. Nekad neesmu nevienā teikumā teicis, ka mums ES lika pārdot, bet gan vietējie gribēja izcelt kāpostu. Un liela daļa esam mīzalas un klanāmies citu priekšā, pilnīgi piekrītu TEV.
5.janvāris 2020, 21:19 | links