Dažas dienas netika ienākts te. Un johaidī. Vieni godi un lepnumi. Kauns sāk palikt. Trūkst tik Jozis ( 2 laikam, te vairāki, mans onka draugs teicās, ka viņš te tāds Jozis kopš dzimšanas, ne bloķēts, ne kā citādi. Ko nu at veciem strīdēsies. A kurš tad īstais...)
Cits pirts bildes met vienu pēc otras.
Viens sviedrs vairākas dienas monologu uztur pēc kārtas ( ja godīgi man arī patīk noskatīt video yt un tad izteikt viedokli, tik ne publiski)
Viens atkal uzpeld attapies, ka kaut kas tak jāiepūš, ka Latvijā viss slikti ( vismaz bildes vairs neliek, sapratis, ka tā pat bloķē, kāda jēga)
Citi ķer, kaut ko, kaut kā. Laikam jau ziemrudenis tos lomus ar pieslāpē. Šajās dienās galvenais, ka kaut kas ir un ka tas sagādā prieku. Katram savu!
Priecīgus svētkus copmaņi!
Cits pirts bildes met vienu pēc otras.
Viens sviedrs vairākas dienas monologu uztur pēc kārtas ( ja godīgi man arī patīk noskatīt video yt un tad izteikt viedokli, tik ne publiski)
Viens atkal uzpeld attapies, ka kaut kas tak jāiepūš, ka Latvijā viss slikti ( vismaz bildes vairs neliek, sapratis, ka tā pat bloķē, kāda jēga)
Citi ķer, kaut ko, kaut kā. Laikam jau ziemrudenis tos lomus ar pieslāpē. Šajās dienās galvenais, ka kaut kas ir un ka tas sagādā prieku. Katram savu!
Priecīgus svētkus copmaņi!
29.decembris 2019, 02:19 | links