Junior,bet Lembja stipendiāti tak tepat no mūsu pudses...)
Malgomajfisk, 11.decembris 2019, 23:49
Tādi stipendiāti ir pilni pagasti.
11.decembris 2019, 23:55 | links
Junior,bet Lembja stipendiāti tak tepat no mūsu pudses...)
Malgomajfisk, 11.decembris 2019, 23:49
Uldeen, nu kad visi skjiet nomierinaajushies, uzraksti kursh tevi paziist. Lai mieriigs praats, ka tu nemaz neesi trollis, kaut arii muuseejais un tu paud savu viedokli.esmu trollis,samierinies
Un nepiesien man taas pidrilkinu stelles, man sitaa teema neuzvelk
apelsins, 11.decembris 2019, 23:41
Uldiņ,bet par ko te jāpriecājas,ja Lembja piķis pārsvarā tepat vien grozījās,tad tagad tas aizplūdīs pāri okeānam...
Malgomajfisk, 11.decembris 2019, 23:33
Uldiņ,bet par ko te jāpriecājas,ja Lembja piķis pārsvarā tepat vien grozījās,tad tagad tas aizplūdīs pāri okeānam...lembja piķis grozijās šveices un kipras kontos,neesi naivs
Malgomajfisk, 11.decembris 2019, 23:33
ir pavisam vienkāršs princips, kuru nav grūti mēģināt ievērot...bij gadījums kad bij nedēļa līdz valodas referendumam palikusi,mūsu krogā ievilkās kaut kādi 8 krievi,mēs bijām 4 vai 5.No sākuma krievi bij tādi draudzīgi bet tad protams aizgāja runas par krievalodas referendumu,es pateicu kas jūs esat tik tupi kad no dzimšanas nespējat iemācīties valsts valodu,nu tur protams sākās da ja,da ja,bet tur tajā viņu barā bij viens prātīgs,laikam brigadieris kas tur viņus mēģināja savākt.Tad kad jau bijām gatavi izvicināties,tad tie idioti ar savu brigadieri sāka grūstīties kamēr tas bars sakāvās savā starpā tā ka viens palika izrubīts uz trotuāra.
nekad internetā nerakstīt to, ko neesi gatavs pateikt sarunā klātienē. Pats sev uzprasi - a es tā teiktu dabā mazpazīstamam vai vispār nepazīstamam cilvēkam? Tas pat ne priekš kāda bet saprast priekš sevis pašcieņas saglabāšanai...
zaraza, 11.decembris 2019, 23:20
mjuniors [11.12.19]: Mūdzi, ja tik viegli pavilkies, tad internetā komentēšana nav domāta tev! :))Ja tā būtu pirmā reize, tad vēl padomātu, bet ja daži indivīdi visu laiku gānās ar rupjībām ....tad ir kā ir. Tāpēc es labāk laižu uz copi, atšķirībā no daža laba :).
zaraza [11.12.19]: ir pavisam vienkāršs princips, kuru nav grūti mēģināt ievērot...A kādēļ neizmanot moderno tehnoloģiju priekšrocības? :)
nekad internetā nerakstīt to, ko neesi gatavs pateikt sarunā klātienē. Pats sev uzprasi - a es tā teiktu dabā mazpazīstamam vai vispār nepazīstamam cilvēkam? Tas pat ne priekš kāda bet saprast priekš sevis pašcieņas saglabāšanai...
udens2 [11.12.19]: Malgomajfisk [6m]: Mūdzi,neliec uldiņam tērēties,kaste,urbis,pričendāļi,tas maksā naudu...Siltās villas zeķes gan var no raihuča aizņemties...:DMuudzis tak pats nomīzīs ar uldiņu braukt, tikai tukša diršana...Uz ielas es nekaujos, kur nu vēl ar copmaņiem. Ja gribētu kauties, sauktu uz ringu :). Piedāvāju pacopēt, aprunāties, žēl, ka nevēlies atklāties.
Shm_didzis, 11.decembris 2019, 23:12nebraukšu,nebraukšu,būs vēl jākaujas,un tur nevar zināt varu pats dabūt,varu iedot,nevajag liekas problēmas.Ja sanāk pašam iedot pa ausi tad jamaksā kompensācijas.Tas viss ir neizdevīgi mūsdienās:DD
mjuniors [3m]: Muudzi, kad tikko parādījies likās ok, cilvēks ieturēts. Drukā lietas, bet kad jau viss izdrukāts sāki ķerties pie otra zeķu valkāšanas un mātes bučošanu. Diemžēl neesi ne ar ko labāks par tiem ko gribi nolikt.Palasi lūdzu diskusiju iepriekš, mani sāka apvainot, ja mani apvaino, es malā nestāvēšu.Mūdzīt,es teicu atvainošos ja ieliksi kur ir rakstīts ka kadafi izvirzīs apbalvojumam,gaidu
Muudzis, 11.decembris 2019, 23:16