Tad Jig.lv ir bijušas finaciālas attiecības ar ASV sankcionēto???? Pizdec būs...
11.decembris 2019, 15:58 | links
Pēkšņi te tik daudz lemberga aizstāvju uzradies! Neticami! Tas augonis sen jau bija jāizgriež!
...
Un viss cauri-sorry, naudiņas nebūs.. . Štuka vismaz pa pieskari, plus vēl milzīgs darbs....
raihs, 11.decembris 2019, 15:38
Pēkšņi te tik daudz lemberga aizstāvju uzradies! Neticami! Tas augonis sen jau bija jāizgriež! Pat neņemot vērā visas viņa politiskās aktivitates, vai kadam ir šaubas par viņa kriminālprocesa liecinieku dīvainajam nāvēm? Un man pat ir personiski iemesli- pirms pāris gadiem 2 mēnešus nostrādāju pie speciālas piemiņas katotītes izveides Ventspilij, kas paredzēta pasniegšanai jaundzimušajiem. Paša Lemberga ideja. Viss tika akceptēts- skices, krāsas, lielums utt. Un tad vienā momentā šis sadomā nogriezt Ventspils slimnīcai finansājumu. Un viss cauri-sorry, naudiņas nebūs.. . Štuka vismaz pa pieskari, plus vēl milzīgs darbs....
raihs, 11.decembris 2019, 15:38
Beigas tā arī būs ka beigās valstij būs viss jāsāk no nulles, kamēr tiks galā ar korupciju un pārējiem mēsliem.kaut kad jau jāsāk ir,kaut vai no nulles.Šādi turpināt ar nav normāli ka viens mafiozs dancina pusvalsti
MV-F, 11.decembris 2019, 15:20
daddy_j [11.12.19]: Raih, uzņēmumus var iegūt 101 veidā, izveidošana ir tikai 1 no tiem :)Nevaig nu pārspīlēt. Par mani nevajag uztraukties- msns ksntoris ir sīks, nevienam nevajadzīgs un nesaprotams. Turklāt, ja esi ievērojis, Latvijā neviens rotas vairs neražo. Pārāk sarežģīti un dārgi. Tā ka es esmu kā kosmonauts Latvijā- praktiski neviens no ražošanas neko nesaprot...
ka tikai "laba darba" vārdā visas Ventspils kravas uz Klaipēdu neaizceļo... un pats galvenais, lai Rīgas lidosta strādā, man ceļojums ieplānots! :)
raihs [11.12.19]: zaraza [53m]: Nu nezinu, man patīk tas, ko lasu. Turklāt ņems pie rīkles arī Rīgu. Pašreiz tā izskatās pēc ļoti labi saplānotas operācijas. Redzēs, kādu likumu šodien Saeimā izbīdīs, tad viss kļūs pavisam skaidrs.Nu saliks savus Meroni un citus Koperfieldus un būs kā valsts ieceltā Lemberga mantas pieskatitaja Meroni uzņēmumos..
raihs, 11.decembris 2019, 13:46
Lai nu kas, bet Tu?
No vienas puses protams saprotami no valsts pragmatiskā veidokļa... Bet no otras puses, tas ir pilnīgs pizģec, reiderisms un bezpriģels tīrā veidā... Forši jau tipa "laupīt laupītājus" un "ekspropriēt ekspropriatorus", tikai , bļin, 17 gadā tas sūdīgi beidzās... Un tendence ir bīstama, tautas gudrība saka, ka vellam iedod vienu pirkstiņu, viņš pie tā neapstājas... OK, no sākuma paķeram ko lielāku, a pēc tam? A ja nu līdz "Sudraba namam" aizies? Ak nav par ko? Tak likumu ar atpakaļejošu datumu pieņems un būs? Uzņēmumi, vienkārši jebkuri īpašumi... Piemēram, nonacionalizējot vai labāk uzliekot vismaz 50% nodokli uz jebkuru nekustamo, valsts iegūs DAUDZ vairāk nekā par pāris ostām... Tāpēc, ka BĀZE, KURAI NEAIZMUKT... Oligarhi, biznesmeņi, bandīti kaut ko pazaudēs, bet pamuks uz labāku vietu un viss... A kur mukt pārējiem? Nevajag šitās idejas valstij dot un laist cauri, sūdi būs...Atšķirībā no manis, lembergs Ventspils ostu nav izveidojis, un tā nav viņa īpašums. Kādā sakarā to uzskatīt par viņa privātīpašumu???
Šajā gadījumā, laba darba vārdā, manuprāt, ir akceptējami pievērt acis uz sīkiem demokratijas iztrūkumiem
zaraza [11.12.19]: Nu nezinu, man patīk tas, ko lasu. Turklāt ņems pie rīkles arī Rīgu. Pašreiz tā izskatās pēc ļoti labi saplānotas operācijas. Redzēs, kādu likumu šodien Saeimā izbīdīs, tad viss kļūs pavisam skaidrs.Atšķirībā no manis, lembergs Ventspils ostu nav izveidojis, un tā nav viņa īpašums. Kādā sakarā to uzskatīt par viņa privātīpašumu???
Lai nu kas, bet Tu?
No vienas puses protams saprotami no valsts pragmatiskā veidokļa... Bet no otras puses, tas ir pilnīgs pizģec, reiderisms un bezpriģels tīrā veidā... Forši jau tipa "laupīt laupītājus" un "ekspropriēt ekspropriatorus", tikai , bļin, 17 gadā tas sūdīgi beidzās... Un tendence ir bīstama, tautas gudrība saka, ka vellam iedod vienu pirkstiņu, viņš pie tā neapstājas... OK, no sākuma paķeram ko lielāku, a pēc tam? A ja nu līdz "Sudraba namam" aizies? Ak nav par ko? Tak likumu ar atpakaļejošu datumu pieņems un būs? Uzņēmumi, vienkārši jebkuri īpašumi... Piemēram, nonacionalizējot vai labāk uzliekot vismaz 50% nodokli uz jebkuru nekustamo, valsts iegūs DAUDZ vairāk nekā par pāris ostām... Tāpēc, ka BĀZE, KURAI NEAIZMUKT... Oligarhi, biznesmeņi, bandīti kaut ko pazaudēs, bet pamuks uz labāku vietu un viss... A kur mukt pārējiem? Nevajag šitās idejas valstij dot un laist cauri, sūdi būs...
re ku cits jurists, kurš specializejies
Ostas pārvaldes tiešām ir publisko tiesību subjekti, kurus kopīgi veido valsts un attiecīgā pašvaldība, pēdējā parasti spēlējot dominējošo lomu. Ostas pārvaldes nav privātuzņēmumi, uz kuriem attiecināt reiderisma jēdzienu.
usis, 11.decembris 2019, 14:28
Izlasi ko nozīmē reiderisms. Kas tieši nav ok, ja tagad valsts pārstāvniecība abu ostu padomēs būs 100%?
kkas, 11.decembris 2019, 14:20
Nu nezinu, man patīk tas, ko lasu. Turklāt ņems pie rīkles arī Rīgu. Pašreiz tā izskatās pēc ļoti labi saplānotas operācijas. Redzēs, kādu likumu šodien Saeimā izbīdīs, tad viss kļūs pavisam skaidrs.
udens2 [11.12.19]: http://www.la.lv/lemberga-eras-beigas?fbclid=IwAR1xvGmiWOBZ4BrFFBfHx-oJiUxkM2pZxXv612IIeUMp4ZAoHZFdzbFqPiQNu nezinu, man patīk tas, ko lasu. Turklāt ņems pie rīkles arī Rīgu. Pašreiz tā izskatās pēc ļoti labi saplānotas operācijas. Redzēs, kādu likumu šodien Saeimā izbīdīs, tad viss kļūs pavisam skaidrs.