NeoZb [19:49]:Faktu kā redzu nav un nebūs. :DDDD klaunsNo tevis jau ar vēl nav sagaidīti fakti,bet turpini pieprasīt cietiem,tukšpļūša kungs lutijs
NeoZb, 8.decembris 2019, 20:50
8.decembris 2019, 20:56 | links
NeoZb [19:49]:Faktu kā redzu nav un nebūs. :DDDD klaunsNo tevis jau ar vēl nav sagaidīti fakti,bet turpini pieprasīt cietiem,tukšpļūša kungs lutijs
NeoZb, 8.decembris 2019, 20:50
NeoZb [08.12.19]: Kur es maskējos? Kā?Faktu kā redzu nav un nebūs. :DDDD klauns
Marasmatiķi, kurš te maskējas?
Admins laikam būs piekukuļots...
Malgomajfisk, 8.decembris 2019, 20:28
raihs [08.12.19]: "Ir balstiesīgi pilsoņi, kuri izvēlas, par ko un kā balsot."Saprotu, tev kā padomju atraugai vārds demokrātija laikam sveša. Tikai ir viens pareizais viedoklis - tavs. :))))) Klauns!
Jā, ir balstiesīgi pilsoņi(diemžēl) , un daļa no viņiem balsos pēc nacionālās piederības, un tie šoreiz nu noteikti nebūs latvieši! Gadiem ilgi redzēt izzagto Rīgu, un neskatoties uz to, arvien balsot par to zagļu varzu? Kā lai to nosauc? Par loģisku godprātīgu lojāla pilsoņa izvēli???
1)Uz kādiem faktiem es neatbildu?Parasti lielākais zaglis bļauj,ķeriet zagli:DDTe ir kas līdzīgs,lielākais foruma tukšpļūtis lutiņš kaut ko pārmet citiem:DDD
2)Par kādiem vārdiem es neatbildu?
raihs, 8.decembris 2019, 18:58
Muudzis [08.12.19]: Nu bļāviens veči. Šai domubiedru grupai kāds kārtīgs kopējs pasākums kādreiz ir bijis? :) Vajadzētu visiem saskrieties kā saka pie viena galda ar "kefīra glāzi" rokās :) un pasēdēt. Tik bez krēslu lidināšanas :).Ar "nacionālo" spārnu es labprāt iedzertu, bet ar to pensionāru- post-soviet marasmātiķu klubiņu+ lūzeru(oi, atvainojos, luteru) nu gan tā kā nē...
Muudzis [08.12.19]: Nu bļāviens veči. Šai domubiedru grupai kāds kārtīgs kopējs pasākums kādreiz ir bijis? :) Vajadzētu visiem saskrieties kā saka pie viena galda ar "kefīra glāzi" rokās :) un pasēdēt. Tik bez krēslu lidināšanas :).Ne ne, paldies...