https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=434241270782059&id=385259672346886&anchor_composer=false
5.decembris 2019, 20:15 | links
udens2 [05.12.19]: sūdagabals lien atpakaļ https://www.delfi.lv/news/national/politics/usakovs-paudis-gatavibu-startet-rigas-domes-arkartas-velesanas-apstiprina-urbanovics.d?id=51697805Tas liekas neticami, ka par viņu atkal nobalsotu. Un skaidrs, ka par viņu nobalsotu tikai aiz nacionāliem apsvērumiem. Tad jājautā, kuri te Latvijā ir nacionālisti...
Atkal šeit runas par vareniem ražošanas milžiem. Vef rer rez etc. Padomju laikā tas jau bija sūds. Un tagad ir atliekas.
Kirsis6666, 3.decembris 2019, 23:02
Jozis2 [03.12.19]: Jozis2 [9m]: Ja vēl urmaas sēnes salasa, tad gan kaut kā varbūt dzīvei sanāk...Es nav nekāds sēņu vecis! :)Jau krietnu laiciņu, dažus gadus, neesmu pie A tohas bijis!
urmaas, 3.decembris 2019, 22:09
Vai tad es zinu, kā tur jums ar to Zviedrijas čomu tā sēņošana, tas jau lielījās ka liks tevi pie darba.
Jozis2 [9m]: Ja vēl urmaas sēnes salasa, tad gan kaut kā varbūt dzīvei sanāk...Es nav nekāds sēņu vecis! :)
urmaas, 3.decembris 2019, 22:09
Jozis2 [03.12.19]: Ja vēl urmaas sēnes salasa, tad gan kaut kā varbūt dzīvei sanāk...Es nav nekāds sēņu vecis! :)
Pa lielam man jau ar viss ir po...Cienījama pensija ap 300 eu būs nopelnīta,varēšu bez bēdu zviedros ar pāāļijām baroties...:DDD
Malgomajfisk, 3.decembris 2019, 21:30
udens2 [03.12.19]: agrāk naudas nebij prežiem,kā sprauda tā pēc deviņiem mēnešiem jāsāk pirkt autiņi:DDDBet daudz varojas neizglītotās un nabadzīgās tautas,turīgiem nav laika ņemties ar bērnu baruVarbūt. Varbūt arī, ka tas ir iemesls- tāpat kā visu pārējo ražošanu, arī bērnu ražošanu esam uzticējuši ķīniešiem :) Un tas neattiecas tikai uz Latviju... Jo gudrāki cilvēki, jo mazāk bērnu
Vienu lietu varu atzīt- reāli jūtu iedzīvotāju samazinājumu! Un tas tiešām ir milzīgs! Jā, stulbi skan- milzīgs samazinājums, bet fakts... Latvijas vidusskolu absolventu ir kļuvis aptuveni par 40% mazāk, nekā pirms 10 gadiem. Tas, ibio, ir nolāpīti daudz!!! Un tie ir jaunieši, nākotne! Viņu reāli nav!agrāk naudas nebij prežiem,kā sprauda tā pēc deviņiem mēnešiem jāsāk pirkt autiņi:DDDBet daudz varojas neizglītotās un nabadzīgās tautas,turīgiem nav laika ņemties ar bērnu baru
raihs, 3.decembris 2019, 21:15