udens2 [15m]: Ja tās tu uzskati par pieturas runām, tad vai nu tu mani troļļo, vai esi galīgi neinformēts. "Pasaules Tirdzniecības organizācija atļāva Savienotajām Valstīm piemērot muitas tarifus Eiropas Savienības (ES) precēm septiņu ar pusi miljardu ASV dolāru vērtībā", kas stājās spēkā jau oktobrī. Kā šis sankcijas negatīvi ietekmē ES valstu ekonomiku Brisele jau izteicās. Pats biju Spānijā, runāju ar uzņēmējiem, arī viņi izjūt sekas.
Muudzis, 26.novembris 2019, 17:24Tev vispār ir priekštats kāpēc piemēro muitu???Galīgi nesaproti ko nozīmē sankcijas un ko nozīmē muita.Un tā rodas dezinformācija ar kuru pēc tam dalās visādi neizglītoti pāķiUn tagad tu mani paklausies. Tu vari "braukt augumā", kam vien vēlies, bet es tas nebūšu. Ar kādām tiesībām tu mani tagad vispār uzdrošinies apsaukāt? Tu par saviem vārdiem atbildi? Dzīvē arī varēsi man to pašu pateikt? Tu tiešām domā, ka mūsdienu tehnoloģiju laikmetā atrast no kuras vietas tu drukā savus komentārus ir sarežģīti? Mums te facebookā bija viens tāds pats varonis Austris, kas palaida muti un dabūja labu "pērienu". Var nākties atbildēt par saviem vārdiem.
Muudzis, 26.novembris 2019, 17:46
klausies,ja tu klačojies kā tirgus bāba,tad negaidi cieņu,esi vecis,ja drukā tad liec faktus nevis izdomā baumas,tā krutie veči nedara.Un pērienu man nebūs viegli iedot,bet ja esi labi trennēts tad moška arī sanāks:DDD