Karlis_K [21.11.19]: Jūs vispār saprotat, ka gandrīz visās lielajās pilsētās latvieši ir vai nu mazākumā, vai 50:50 (Rīga, Daugavpils, Liepāja utt.). Es gribu redzēt kā jūs savāksiet vairākumu parlamentā pēc 10,20 vai teiksim 30 gadiem?!Jā, es arī tādas "statistikas" esmu redzējis, zini, es viņām neticu, ja Tu tici, tad tā ir tava darīšana. Es tik zinu to, ka jauktajām ģimenēm bērniem piešķir tautības pēc aktuālās likumdošanas viņu dzimšanas gadā. Esi kaut ko tādu dzirdējis? Diviem vecākiem var būt 3 bērni, katrs ar savu tautību, zinu tādus vairākus piemērus, ja tu tādu statistiku uzskati par "pareizu" nu tad aidā.
Muudzis, 21.novembris 2019, 17:33
Lūk tā vienmēr, kad liekas uzradies sakarīgs runātājs, pēkšņi izšauj ko tādu, kad atliek tik nopūsties.. Mūdzi, paseko līdz statistikai, Latvijā un pilsētās ne tikai latviešu skaits samazinas, bet arī krievu, un vēl straujāk. Nu Rīgā 2019. latviešu jau ir vairāk nekā krievu, 44 pret 37%. Ok pie krievvalodīgajiem var skaitīt arī baltkrievus 3%, bet ukraiņus 3% domāju gan vairs nevajag ;) 1989. latvieši Rīgā bija vien 36%. Jā Daugavpilī vēl arvien situācija bēdīga, tā pilnībā ir krievu pilsēta. Un ne tikai mēs vien izmirstam Eiropā, tā notiek gandrīz visās rietumu valstīs, augot labklājībai samazinās dzimstība, tikai Āfrikā un Āzijā vairojas kā truši. Vai Islandieši vaimanā ka jau praktiski izmiruši? 5x mazāk nekā mēs.
Kas tev ir ar to Sorosu? Jā viņš finansē pat mūsu apvienību "Mozaīka", tā ir viegli atrodama info. Grūti diskutēt ar kādu kurš pāriet uz savstārpējiem apvainojumiem, bet pats ar publiski pieejamo informāciju par tēmu neiepazīstas. Es diskusijā vairs nepiedalos, jauku vakaru.
21.novembris 2019, 18:36 | links