Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Jozīt,kamdēļ ne Harley Davidson???:DDD
18.novembris 2019, 21:41 | links

Tie nav draugi bet cilvēki kas dzīvo līdzās .draugi man ir super

elgreko, 18.novembris 2019, 21:36
Nu vecīt,tad tu pārāk pievērs uzmanību cilvēkiem kas tev patiesībā ir nesvarīgi,lai viņi skauž,ierieb un esi kas esi,viņiem to būs grūti pardzīvot:DD
18.novembris 2019, 21:39 | links

P.S. Un visvairāk man šinī sadaļā besī nevis docents& co vai irsējs,bet gan cienījamā Antona liktie video.
Es bērnību pavadīju padumjajos laikos,strādāju kā "stahanovietis",lai varētu nopirkt "Rīga 13".Jo līdz Deltai nedavilku.

marcinsch, 18.novembris 2019, 18:30[/quote]
Jaunekli, mazāk vajag kakāt, resnāks būsi!
Ja patiešām ir tā, kā stāsti par to "Rīga 13" - tad vienkārši esi štruntīgi strādājis.
No savas pieredzes - studentu gados piestrādāju Jelgavas preču stacijā vagonu izkraušanā - īsā laikā nopelnīju sev toreiz prestižo IŽ-56. Un nemaz nebiju pārstrādājies. Tā ka nevajag nu te gluži plūmes kačāt...
18.novembris 2019, 21:39 | links

Bruno,arī tanīs laikos pie labiem dakteriem bija rindas un pie tam ne mazas.
Elgreko.Ja mācēji dzīvot labi un Tevi no attiecīgajām iestādēm netraucēja,un Tevi tavi kaimiņi nenostučīja par to,ka dzīvo labāk par viņiem.Tad Tev ir paveicies.Man diemžēl tā nepaveicās.
18.novembris 2019, 21:38 | links

Uldiņ,neprecīzi noformulēji,smadzenes tad bij vajadzīgas ne mazākā mērā kā tagad,jautājums tik kādā virzienā tās tika koncentrētas...Ja biji paklausīgs inženieris ar tradicionāli pareizajām smadzenēm,tas ir viens,bet ja biji vienkārši apķērīgs, apsviedīgs un mērķtiecīgs ,tas jau bija savādāk...

Malgomajfisk, 18.novembris 2019, 21:31
tikai starpība nekāda,formulē kā gribi,visiem bij jādzīvo tik nabadzīgi kā bij izdomājusi partija
18.novembris 2019, 21:37 | links

Elegro,nu ta beidzot saprati ko es vēstīju...Cilvēcīgumu..
Diemžēl pie mums tas ir gājis mazumā,kaut gan izskatās ka rietumos tas ir līmenī.Cerams ka atgūsimies...
18.novembris 2019, 21:37 | links

Tie nav draugi bet cilvēki kas dzīvo līdzās .draugi man ir super
18.novembris 2019, 21:36 | links

BrunoL [18.11.19]: Tad stāvēji nakti rindā pēc ātrumkurpēm, tagad pusgadu rindā pie daktera!
Laikam jālūko labāks, slidenāks ziepju gabaliņš ...!
Ko Sven? Vai tik Vigulis ar nevalkā to balto ķitelīti?
Atliek cerēt, ka valdība atvēlēs finansējumu medicīnai, lai gan mēdiji mēģina ierihtēt mūsu prātus, ka tas tik mediķu algām un daļa jau tā šokolādē.
Nu un kaapeec tu, sapelnot savai maajinjai un mazinjai labklaajiibai, nevareeji doties uz pashvaldiibas veeleeshanaam un pakarot par citiem.
Tu tachu ciematinjaa esi autoritaate un par tevi balsotu
Bet njaudi
18.novembris 2019, 21:34 | links

Uldiņ,neprecīzi noformulēji,smadzenes tad bij vajadzīgas ne mazākā mērā kā tagad,jautājums tik kādā virzienā tās tika koncentrētas...Ja biji paklausīgs inženieris ar tradicionāli pareizajām smadzenēm,tas ir viens,bet ja biji vienkārši apķērīgs, apsviedīgs un mērķtiecīgs ,tas jau bija savādāk...
18.novembris 2019, 21:31 | links

tagad pasarg dievs ja tev iet labāk nekā otram

elgreko, 18.novembris 2019, 21:27
Neesmu nekad izjutis šo,maini kompāniju un draugus
18.novembris 2019, 21:30 | links

Dzīvoju puslīdz labi gan tad gan tagad.nevienam neklanījos ne tad un īpaši nevienam tagad.tad cilvēki savā starpā sadzīvoja daudz draudzīgāk.tagad pasarg dievs ja tev iet labāk nekā otram
18.novembris 2019, 21:27 | links

Tad stāvēji nakti rindā pēc ātrumkurpēm, tagad pusgadu rindā pie daktera!
Laikam jālūko labāks, slidenāks ziepju gabaliņš ...!
Ko Sven? Vai tik Vigulis ar nevalkā to balto ķitelīti?
Atliek cerēt, ka valdība atvēlēs finansējumu medicīnai, lai gan mēdiji mēģina ierihtēt mūsu prātus, ka tas tik mediķu algām un daļa jau tā šokolādē.
18.novembris 2019, 21:25 | links

Un cik šodien var atļauties jaunu mērcēto un cik daudzi brauc 2× gadā uz spāņzemi,un cik daudzi ir ielīduši lai dabūtu siltu vietiņu.pat netaisos par šo tēmu diskutēt

elgreko, 18.novembris 2019, 20:43
Runa ir par to ka tagad vari labi dzīvot ja ir smadzenes,tajos laikos nevarēja kaut biji ģēnijs
18.novembris 2019, 21:16 | links

Nu re,tu tik par tām materiālajām vērtībām,es gan vairāk par tām cilvēcīgi garīgajām...
18.novembris 2019, 21:12 | links

Vot,Anton, nesaprotu,ko mēs esam zaudējuši.Nu tiešām es nesaprotu.Nerentablo rūpniecību,kas būtu tāpat nosprāgusi mežonīgā kapitālisma apstākļos.Nerentablos kolhozus?Nesen tīrot bēniņus atradu 82 gada rajona avīzi ar rajona kolhozu nokultajiem graudaugiem no hektāra.Salīdzinot ar mūsdienām,diena pret nakti.Tu strādāji tajos laikos exlusivā vietā(ja pareizi sapratu) ar visām no tā izrietošām sekām,galiem u.t.t.Es visu nakti stāvēju rindā pie ciema sporta preču veikala,lai mēģinātu nopirkt sporta botas,kuras izmetīs no rīta.Es tajos laikos neredzu nevienu pozitīvu apstākli.Lai kā gribētos,neredzu.
18.novembris 2019, 21:04 | links

Visiem, kam nesanaak ir jaasaprot, ka ragu lopinju pupus slaucot un sviestu kuljot tik vnk neizdosies
18.novembris 2019, 20:57 | links

Tākā šī diskusija ir tāpat kā runga ar 2 galiem
18.novembris 2019, 20:45 | links

Un cik šodien var atļauties jaunu mērcēto un cik daudzi brauc 2× gadā uz spāņzemi,un cik daudzi ir ielīduši lai dabūtu siltu vietiņu.pat netaisos par šo tēmu diskutēt
18.novembris 2019, 20:43 | links

Nav divu domu,protams ka kopumā tagad ir labāk.
Bet daudz ko arī eam zaudējuši,tas jāpieņem un jādzīvo tālāk.Es nesūdzos,žel tik ka to lielo ļeidaķu ir palicis stingri mazāk...:)
Nekas,Zviedrijā vēl turās...:))
18.novembris 2019, 20:37 | links

Nu , Viiri, par Latviju!!
Cik var njaudeet, ka viss slikti! Vaargulji un svakulji vai kaa!?
18.novembris 2019, 20:33 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager