Tas tik liecina ka populistiskas plātīšanās pieprasījums iet rokrokā ar piedāvajumu.
15.novembris 2019, 12:50 | links
Es jau nu uzskatu, ka šo valdību ir jaliek mierā, lai darbojas.
raihs, 14.novembris 2019, 19:07
Jozis2 [12m]: Pārdomājot to, kas pašlaik notiek Saeimā un MK, tā vien šķiet, ka, kamēr nevarēs balsot par personālijām tieši, tad par tādām partiju listēm balsot nav jēgas, nav ko barot šos grupējumus.
Ar tām pie varas nokļūst tādi, kuriem tur nevajadzētu būt, un vēlētāja viedokļis tur nav pat tuvumā.
Ne jau par velti jaunajai vēlēšanu komisijas vadītājai piešķīra pieeju valsts noslēpumam, tā ka vari balsot kā gribi, pie varas nokļūs tie, kurus tur paņems.Atceroties, janci, kā tu gobzema šaiku slavēji, tādiem kā tu labāk pat vispār nedot balss tiesības...
raihs, 15.novembris 2019, 11:04
Jozis2 [15.11.19]: Pārdomājot to, kas pašlaik notiek Saeimā un MK, tā vien šķiet, ka, kamēr nevarēs balsot par personālijām tieši, tad par tādām partiju listēm balsot nav jēgas, nav ko barot šos grupējumus.Atceroties, janci, kā tu gobzema šaiku slavēji, tādiem kā tu labāk pat vispār nedot balss tiesības...
Ar tām pie varas nokļūst tādi, kuriem tur nevajadzētu būt, un vēlētāja viedokļis tur nav pat tuvumā.
Ne jau par velti jaunajai vēlēšanu komisijas vadītājai piešķīra pieeju valsts noslēpumam, tā ka vari balsot kā gribi, pie varas nokļūs tie, kurus tur paņems.
akmens [14.11.19]: Urmaas,Tu par meroni runā?Meronitak "pelēkais perdināls". Es par suņu būdu.
udens2 [14.11.19]: udens2 [36m]: Pirms parakstīties par iniciatīvu, izvērtējiet savu ievēlēto partiju padarīto un sastrādāto. Saviem "Tautas kalpiem" nekautrējoties uzdodiet jautājumus tiešajā. Ir viņi sastopami publiskā telpā.Kas attiecas uz gobzemu, tad viņš ir liekulības un stulbuma etalons. Bet feisbukā viņam arvien ir virs 10k sekotāju. Tas liecina, cik daudz idiotu ir Latvijā, no kurienes arī rezultāts - kāda tauta, tāda valdība... Banāli, bet aksioma
urmaas, 14.novembris 2019, 18:50aizej uzdod kādu jautājumu gobzemam,tur atbildi dabūsi,a ko pats esi izdarījis divāna ekspert,vai ko tamlīdzīgu:)
Par gobzemu neesmu balsojis gudrīt. :)
To ko gribēju uzzināt, to jau pajautāju saviem, par kuriem balsoju!
Tu nekautrējies un pajautā savējiem!
urmaas, 14.novembris 2019, 19:16es jau nesaku ka tu balsoji,bet vispārīgi.
Kaut kad palasīju komentārus kur gobzems atbild,nu viņs tur laiž apmēram kā mēs te:))
Es jau nu uzskatu, ka šo valdību ir jaliek mierā, lai darbojas.piekrītu,nakamajās vēlēšanas jaskatās par ko balsot,gribētu atkal jaunas sejas
raihs, 14.novembris 2019, 19:07
udens2 [36m]: Pirms parakstīties par iniciatīvu, izvērtējiet savu ievēlēto partiju padarīto un sastrādāto. Saviem "Tautas kalpiem" nekautrējoties uzdodiet jautājumus tiešajā. Ir viņi sastopami publiskā telpā.es jau nesaku ka tu balsoji,bet vispārīgi.
urmaas, 14.novembris 2019, 18:50aizej uzdod kādu jautājumu gobzemam,tur atbildi dabūsi,a ko pats esi izdarījis divāna ekspert,vai ko tamlīdzīgu:)
Par gobzemu neesmu balsojis gudrīt. :)
To ko gribēju uzzināt, to jau pajautāju saviem, par kuriem balsoju!
Tu nekautrējies un pajautā savējiem!
urmaas, 14.novembris 2019, 19:16
udens2 [14.11.19]: Pirms parakstīties par iniciatīvu, izvērtējiet savu ievēlēto partiju padarīto un sastrādāto. Saviem "Tautas kalpiem" nekautrējoties uzdodiet jautājumus tiešajā. Ir viņi sastopami publiskā telpā.:)
urmaas, 14.novembris 2019, 18:50aizej uzdod kādu jautājumu gobzemam,tur atbildi dabūsi,a ko pats esi izdarījis divāna ekspert,vai ko tamlīdzīgu
Pirms parakstīties par iniciatīvu, izvērtējiet savu ievēlēto partiju padarīto un sastrādāto. Saviem "Tautas kalpiem" nekautrējoties uzdodiet jautājumus tiešajā. Ir viņi sastopami publiskā telpā.aizej uzdod kādu jautājumu gobzemam,tur atbildi dabūsi,a ko pats esi izdarījis divāna ekspert,vai ko tamlīdzīgu
urmaas, 14.novembris 2019, 18:50