Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
tas draudzin nav emocijas.ta ir dzives pieredze.un militaristus neviens nekontrole.tu doma,ka kāds ir merijis co2 limeni tam smagajam masinam kas vel ballistiskas raketes Krievija?naivais.un motorellu pie nomainas turpat zeme izlej.diez vai civilaja sektora kāds to var atlauties izdarit.un kas notiek visas karakugu un zemudenu remonta rupnicas. tas Tev pat sapnos neradas.
13.novembris 2019, 13:20 | links

bjorgvin,tie tavi spriedumi ir balstīti uz emocijām.Cik tonnas nokurina militāristi un cik civilais sektors???Paskaitam cik miljonus barelu katru dienu izpumpē naftu,cik miljoni tonnas akmeņogles?Domāju ka 90 % notērē civilie
13.novembris 2019, 13:06 | links

varbut es kaut ka gari rakstu.bet savadak nevar. tagad es pacelsu vienu loti sunainu lietu.neviens neruna par militaro jomu.un NEVIENA valdiba savos klimata glabsanas planos to nepiemin. un ari Gretina savas kvelajas runas nepiemin.laikam jau onkuli uzplecos bija pateikusi meitenei zaunas nevarstit.ka jus domajat cik daudz piesarnojuma rada militaristi ? tas ir pratam neaptverams daudzums.militara tahnika ir loti jaudiga.tatad co2 bezjega.katrs savins eksplodejot izdala veselu veselu buketi vielu,kurasnoteikti nav draudzigas dabai.a sauts tiek daudz.un savini ir ari lieli.un loti lieli.pat pie mums ar svakajiem resursiem un muzigo naudas trukumu Adazu poligona un jura rajona Maik 2 tiek bukskinats uz nebedu.a cik izbliez ASV, Krievija,Kina?un vel vesels bars valstu ar varenam armijam.personiga pieredze.kadreiz pie Āfrikas krastiem bunkerejam karakugus.nu tada videja kreiseri vai pretzemudenu kugi tika sagazts drausmais lerums dizeldegvielas.dzineju jaudas merijas piecciparu KW.un visu to nokurinaja 10 dienas.un cik tad tur tas co2? ne par velti katru ritu NATO lidaparats pec 8.atlidoja mus apraudzit.mana sardze.pilots pameta man ar rocinu.es vinam.merkis Nr 1.bez DUS pareja flote okeana ir tikai metalluzni. nu pats dieneju uz pretzemudenu kugi. vareja attistit atrumu 42 mezgli.tas ir apmeram 75 km stunda.palasiet cik ir parastam kugim atrums.tad sapratisat cik sitas degvielu noeda.cik sitie 10 dienas,tik es savu zvejas kugi vairakus gadus varetu darbinat. a masinas vesela pilseta varetu braukat.nu ta luk. ne par velti Tramps uzlika miksto visam tam klimata glabsanas sarunam.vins nav mulkis. vienkarsi tas ir bezjedzigi.kamer militaristi nemsies pa pilnu klapi tikmer parejas cilveces pulini izskatisies bali.kaut ka ta.
13.novembris 2019, 12:53 | links

Un kā tad ar to brenci tad beigās ir? Kurš no taviem apgalvojumiem šoreiz ir paties?

"Plus ar es ar Brenci iešautu kādu sotaku un parunātu."

Vai

"Viņš tiešām ir galvā pasists paraškas "patriots". :) Arī dzīvē komunicējot kā neizglītots lauku pāķis. :)
Ja nekā cita nav, tad internets ir viss :("
13.novembris 2019, 12:35 | links

Cope71, a nu ka marš pie lentas kartofānu šķirot, citādi šiftmenedžeris dusmosies :) vairo labāk Īrijas kopproduktu, jums tur visa ekonomika uz tādiem kā tu balstās. :)

irseejs, 13.novembris 2019, 11:14

Tev ir kādi reāli fakti par to, ka es esmu Īrijā? Var būt saderam uz kādu smuku summiņu? Aiziesi līdz bankomātam, izņemsi un pēc tam dubultā varēsi ielikt atpakaļ! Jo tu tak esi par savu pārliecināts!
Es no savas puses saku, ka strādāju LV, nevis īrijā. Vēl jo vairāk, īrijā pat bijis ne kad nēsmu..! Vēl jo vairāk, ne kad neesmu strādājis ārpus LV!
Esi gatavs atbildēt par savu kārtējo versiju attiecībā uz mani un esi gatavs saderēt, dirseej?!
13.novembris 2019, 12:31 | links

nu Jus kolegi esat aizskarusi loti sensitivu temu.tas par dabas piesarnojumu un klimata izmainam. daddy ir ievietojis komentaru - raksts ir tiesi par ,ka "kaut kas ir jadara",par ko neviens nezina,kadu pozitivu efektu tas nesis...es pilniba piekritu sim komentaram. mjaa,kaut kasir jadara, bet kas....to neviens isti nezin.vel 100 gadus atpakal visiem dabas piesarnosana bija pie kajas. bija svarigakas lietas. kam pasaule jaiekaro,kam pieticigak - neatkariba jaizcina.200 gadus atpakal par to domāt nebija motivacijas. pie ta laika cilveku skaita un dzives veida nekadu ipasi globalu postu sitas divkajis ekologijai nevareja nodarit.laiki mainas,cilveki vairojas ka trusi.un tehnologijas ir tadas,ka izgatavojot jebkuru produktu notiek kaut minimals piesarnojums. nu tagad pasaules glabsana ir topa. zviedru Greta nemas ka traks bobis.nu ja varbut ir labi,ka jaunatne pieversas tai problemai. tacu ir aizdomas ka kāds vinus izmanto lai nokastu kartejo piki. nu vairakas valstis bija jauniesu demonstracijas.nu iet un blauj - valdiba dariet kaut ko. tas man atgadina laiku kad manas mazmeitas bija mazas.nu ja ieiet veikala,tad dic -nopec kaut ko.nu vecmamina ka sievieta padevas spiedienam un nopirka kaut ko.pec tam tas "kaut kas"metajas masina pielipis,ka nevar dabut nost.ar vectetinu bija grutak. vectetins - veikala nav tadas preces "kaut kas".sakiet ko jus gribat un vectetins nopirks.izradas ka neko nevajag.jo viss jau ir. nu tagad atkarajas no valdibam vai pienems sakarigus lemumus vai kaut ko.nu ir stabilas valdibas no kuram var gaidit nosvertus un adekvatus lemumus.tacu pasaule ir vairak visadu populistu valdibu,kuru reitingi karajas mata gala.sodien ir,a rit ir vestures miskaste.luk sis valdibas var iet vecmaminas celu un meginat darīt vienkarsi kaut ko.nu tad gan mes busim dupsi.un visticamak,ka busim dupsi.kaut gan baigi negribas. nu kaut kas jau tiek darits.es nerunasu par vispar zinamam lietam - atkritumu skirosana,celofana maisinu lietosanas samazinasa, auto dzineju lietosana ar mazaku co2.un ta talak.es mazliet par profesionalo.jau pagajusa gadsimta 50. un 60. gados cilvece apjauta ko ir sastradajusi.un kasis tas ir jamaina. vismaz Eiropa to saprata.ar parejiem bija ka bija. tiesi 70 -tajos notika reala darbiba.tika pienemtas daudzas konvencijas gan kugosanas, gan parvadajumu,gan zvejniecibas jomas.ja pirms tam naftas kugis pirms ienaksanas osta vareja mierigi izpumpet balasta udenus ar visu naftu izpumpet jura,tad ar konvenciju pienemsanu,tas tika izbeigts.balasta udenus nodeva osta uz cisternam.velak buveja kugus ar atseviskiem balasta tankiem no kravas tankiem. pec tam buveja kugus ar dubultdibenu,lai maksimali samazinatu nopludes iespejas.tagad prasibas kugiem ir vienkarsi drakoniskas.mans dels ir kapteinis uz kimijas tankera.ta ka es to nezinat vienkarsi nevaru.tas pats notika zvejnieciba.tika pilnīgi partraukta nekontoleta zveja.tika ieviestas nozvejas kvotas.paslaik kontrole ir vienkarsi zveriga.ta gluzi nav,ka nekas nav darits.nabaga Gretina,vina ir sadomajusies,ka ir pirma kas atvera cilvecei acis. lai vinai labi noiet.
13.novembris 2019, 12:14 | links

Cope71, a nu ka marš pie lentas kartofānu šķirot, citādi šiftmenedžeris dusmosies :) vairo labāk Īrijas kopproduktu, jums tur visa ekonomika uz tādiem kā tu balstās. :)
13.novembris 2019, 11:14 | links

Ko jūs domājat par partiju finansēšanu? Personiski es atbalstu, bet tauta jau, protams, cepjas..

raihs, 12.novembris 2019, 18:45

Es pret vairākos punktos:
1. Nav pareizi, ka lemj paši par savu naudu, bet nebūs jau pirmā reize.
2. Ja valsts maksā, tad arī normāli būti noteikt, kur to naudiņu drīkst un kur nedrīkst tērēt.
3. Ja mērķis ir ierobežot atkarību no "sponsoriem", tad arī tas jānosaka, ka nopietni ziedot var tikai partijas biedri, pārējie pa "piečukam", citādi grozījumi savu mērķi nesasniegs...
13.novembris 2019, 09:02 | links

Plus ar es ar Brenci iešautu kādu sotaku un parunātu. Domāju pat ja mūsu uzskati par lietām nesakrīt, viņš ir vairāk vecis nekā tas piepampušais foruma fīrers.

irseejs, 13.novembris 2019, 00:23

Dirseej, un kā tad paliek ar šo, tevis iepriekš rakstīto par nobanoto personāžu? Vienu dienu viņu saukā par neizglītotu laiku pāķi, bet tg gribi kopā sotaku iedzert!? Tev
"Viņš tiešām ir galvā pasists paraškas "patriots". :) Arī dzīvē komunicējot kā neizglītots lauku pāķis. :)
Ja nekā cita nav, tad internets ir viss :(
irseejs, 8.novembris 2019, 08:05[/quote]"

Tev. manuprāt, dirseejmārtiņ, tomēr vajadzētu kaut kā nostāties uz kājām. Citādi tu mani savus uzskatus savas zeķes, reizi nedēļā! :) Protams, es saprotu, tevi jau sen neviens neņem par pilnu, tādu anonīmu hļupiku, bet veinalga, varēji pacensties kaut kā savākties!
13.novembris 2019, 08:02 | links

Puišelis te visus saukā par anonīmiem hļupikiem, lai gan pašam nav ne vienas bildes un ne viens nexin, kas viņš pats par personāžu. Pats nav mazāk anonīms, kā te daudzi citi. Tad no kurienes šādi uzbraucieni, dirseej? Atkājies pats šeit, kļūsti visiem redzams, beidz pats būt anonīms hļupiks!
13.novembris 2019, 07:04 | links

Kas tad šaja forumā ir īsti par problēmu Jurīt? Jūs cīnaties par vai pret vatņikiem?
13.novembris 2019, 00:35 | links

Protams. Brencis banu dabūja jo viņš to gribēja. Viņš aizbrauca atpūsties. Bet tu esi anonīms hļupiks ;)

irseejs, 13.novembris 2019, 00:34

Iztulko, lūdzu. Es nesapratu.
13.novembris 2019, 00:35 | links

Filma, protams nav grāmata. Ja salīdzina ar grāmatu, tad būtu jābūt 4-6 sērijām, 2 stundās visu nevar parādīt.
13.novembris 2019, 00:34 | links

Copmanis [13.11.19]: Pats saprati, ko uzrakstīji?

...

Protams. Brencis banu dabūja jo viņš to gribēja. Viņš aizbrauca atpūsties. Bet tu esi anonīms hļupiks ;)

Atkal aiziet personīgi apvainojumi. Ja uz sētas rakstīts bļeģ, nav teikts, ka tur dzīvo mauka. Tas norāda tikai uz rakstītāja zemo intelektu.
Copmanis, 13.novembris 2019, 00:27

Kāds gaidīja ko citu? :-) Man liekas jau ar sūdaino piecdesmitnieku epopeju šis betona maisītājs lepni nodemonstrēja savu izcili zemo intelektu.
13.novembris 2019, 00:32 | links

Piedod man. Tieši kura personāžu es šeit aizskāru. Kad Brencis atrakstījās, es to jau iepriekšējā dienā zināju. Tāpēc viņš ari ir šīs sadaļas varonis. Bet tu dārgais draugs, esi tikai bots.

irseejs, 13.novembris 2019, 00:30

Pats saprati, ko uzrakstīji?
13.novembris 2019, 00:32 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager