Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Piedod man. Tieši kura personāžu es šeit aizskāru. Kad Brencis atrakstījās, es to jau iepriekšējā dienā zināju. Tāpēc viņš ari ir šīs sadaļas varonis. Bet tu dārgais draugs, esi tikai bots.
13.novembris 2019, 00:30 | links

Jau no treilera pāris minūtēm var redzēt, ka nebūs graubas/ēķa salkano mēslu stilā. (te es domāju Namejs, Rīgas sargi, Sapņu komanda). Cerams, ka nodokļu naudu turpmāk dos sakarīgākiem režisoriem, un "Drēseļu putenis" parāda, ka tādi ir!
13.novembris 2019, 00:28 | links

Plus ar es ar Brenci iešautu kādu sotaku un parunātu. Domāju pat ja mūsu uzskati par lietām nesakrīt, viņš ir vairāk vecis nekā tas piepampušais foruma fīrers.

irseejs, 13.novembris 2019, 00:23

Atkal aiziet personīgi apvainojumi. Ja uz sētas rakstīts bļeģ, nav teikts, ka tur dzīvo mauka. Tas norāda tikai uz rakstītāja zemo intelektu.
13.novembris 2019, 00:27 | links

Plus ar es ar Brenci iešautu kādu sotaku un parunātu. Domāju pat ja mūsu uzskati par lietām nesakrīt, viņš ir vairāk vecis nekā tas piepampušais foruma fīrers.
13.novembris 2019, 00:23 | links

Copmanis [13.11.19]: Copmanis [18m]: Noskatījos "Dvēseļu puteni". Iesaku!Klau, kāds ir Tavs viedoklis- 9gadīgam puikam nebūs par smagu/asiņainu? Gribētu sīko aizvest.

raihs, 13.novembris 2019, 00:16
Nevajag. Šauj, krīt, asinis, galvenajam varonim visu ģimeni filmas gaitā apšauj. Iesaka arī tikai no 12 gadiem.
Paldies!
13.novembris 2019, 00:22 | links

Nedomāju viss. Čalis ir pacēlies internetā. Respekt. Bija spēcīgi jociņi. Labi ka viss ar mēru.
13.novembris 2019, 00:21 | links

Copmanis [18m]: Noskatījos "Dvēseļu puteni". Iesaku!Klau, kāds ir Tavs viedoklis- 9gadīgam puikam nebūs par smagu/asiņainu? Gribētu sīko aizvest.

raihs, 13.novembris 2019, 00:16

Nevajag. Šauj, krīt, asinis, galvenajam varonim visu ģimeni filmas gaitā apšauj. Iesaka arī tikai no 12 gadiem.
13.novembris 2019, 00:21 | links

Kas, E? Nesaproti, Tevi Cope ir novilcis līdz savam līmeniem un konkrēti sakāvis vienos vārtos ar pieredzi :D
Filma laba, spēcīga, loģiski patriotiska. Vatēm nepatiks, jo sībīrieši atsakās karot :D

13.novembris 2019, 00:18 | links

Copmanis [13.11.19]: Noskatījos "Dvēseļu puteni". Iesaku!
Klau, kāds ir Tavs viedoklis- 9gadīgam puikam nebūs par smagu/asiņainu? Gribētu sīko aizvest.
13.novembris 2019, 00:16 | links

Copmanis [13.11.19]: Noskatījos "Dvēseļu puteni". Iesaku!
Čau E :)
13.novembris 2019, 00:06 | links

Ko tu ar to gribi teikt un kāpēc tu jaucies sarunā, kura nav tev adresēta? :)
Irl gurķu vaga novītusi?:)
13.novembris 2019, 00:04 | links

Noskatījos "Dvēseļu puteni". Iesaku!
13.novembris 2019, 00:00 | links

Jozis2 [12.11.19]: Vienmēr jau var aizbraukt pēc malkas uz mežu. Ja tēvs ir atstājis. Vienmēr var uzstādit ģeneratoru un pelnīt tik, lai tas atmaksātos.

Jautājums par ko tad jūs vaimanājat šeit? :)

Iespējams jums kaut kā trūkst?

Es vienā telefona sarunā sapratu, ka kadam kaut kas netrūkst un kāds tagad par jums ņirdz :)

irseejs, 12.novembris 2019, 22:23
Vai jau noklausies arī svešas telefona sarunas? Tas tā notiek ar tiesneša sankciju, vai gluži labi iztiec bez tās?
Ar to čali gan iesaku uzmanīties! Viņam ir milzīgi sakari un iespējas! Esmu parliecināts, ka viņš noklausās visu mūsu telefona sarunas! Viņš , piem, noteikti zin pie kāda torņa Tu tagat atrodies, kur Tu dzīvo, kur strādā utt!
Viņš mani par Īrijā atrada! Tā pēc, iesaku ar viņu tik pa labam. Uzklausīt un piekrist!
Un viņš noteikti ir pret ņirgāšanos, apmelošanu un visus ciena! Kaut vairak butu tadu personāžu! :)
12.novembris 2019, 23:54 | links

Man liekas ka tev vecīt vajadzētu beigt pīpēt kapronu.

Fakts melns uz balta. Nobano Luteru. Politikas hitlers baigā starā. Kā apčurajusies meitene. :)

Jautājums jūs te vispār cienat kāda viedokli?

Teiksim tā. Man ar banoto personāžu nekad nebūs viens viedoklis un ar vateni mēs čomi nebūsim. Bet šitā ņirgāšanās, pat ja admins pasaka ka pietiks? No sorry.
12.novembris 2019, 23:14 | links

Vienmēr jau var aizbraukt pēc malkas uz mežu. Ja tēvs ir atstājis. Vienmēr var uzstādit ģeneratoru un pelnīt tik, lai tas atmaksātos.

Es vienā telefona sarunā sapratu, ka kadam kaut kas netrūkst un kāds tagad par jums ņirdz :)

irseejs, 12.novembris 2019, 22:23

Vai jau noklausies arī svešas telefona sarunas? Tas tā notiek ar tiesneša sankciju, vai gluži labi iztiec bez tās?
12.novembris 2019, 23:09 | links

Vienmēr jau var aizbraukt pēc malkas uz mežu. Ja tēvs ir atstājis. Vienmēr var uzstādit ģeneratoru un pelnīt tik, lai tas atmaksātos.

12.novembris 2019, 22:23 | links

Cik gan viedi teksti te par "klimata glābšanu".
Ceru, ka esat sapratuši, ka mēs dzīvojam stipri piegružotā pasaulē, kur vārdu patiesības mērs joprojām ir vienīgi darbs.
Kuri no jums šķiro no veikala atnestos atkritumus, pirms tos met konteinerā?
Kuri nebrauc ar fosilo degvielu, vai to lieto arī pat apkurei?
Kuri no jums nelieto Rīgas TEC-u ar gāzi saražoto elektrību?
Pirms vāvuļo - paskaties uz sevi!
Atceros kādu padomju laika karikatūru un parakstu zem tās: “Cilvēku, kas apņēmies gāzt kalnus, ir kaut kā neērti palūgt saslaucīt gružu kaudzīti.”
12.novembris 2019, 21:06 | links

Ko jūs domājat par partiju finansēšanu? Personiski es atbalstu, bet tauta jau, protams, cepjas..

raihs, 12.novembris 2019, 18:45
es par,bet jānogriež ziedošana.Reāli jau tāpat caur shēmam līdz šim tiek ziedots no nodokļu maksātaju naudas
12.novembris 2019, 18:53 | links

Dziļi nav ko tur domāt, jāskatās kā ir vecajās ES valstīs. Jo, šeit ir sashēmots viss tik ļoti, ka uzticība ir ar mīnuss zīmi.
12.novembris 2019, 18:50 | links

Ko jūs domājat par partiju finansēšanu? Personiski es atbalstu, bet tauta jau, protams, cepjas..
12.novembris 2019, 18:45 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager