Piedod man. Tieši kura personāžu es šeit aizskāru. Kad Brencis atrakstījās, es to jau iepriekšējā dienā zināju. Tāpēc viņš ari ir šīs sadaļas varonis. Bet tu dārgais draugs, esi tikai bots.
13.novembris 2019, 00:30 | links
Plus ar es ar Brenci iešautu kādu sotaku un parunātu. Domāju pat ja mūsu uzskati par lietām nesakrīt, viņš ir vairāk vecis nekā tas piepampušais foruma fīrers.
irseejs, 13.novembris 2019, 00:23
Copmanis [13.11.19]: Copmanis [18m]: Noskatījos "Dvēseļu puteni". Iesaku!Klau, kāds ir Tavs viedoklis- 9gadīgam puikam nebūs par smagu/asiņainu? Gribētu sīko aizvest.Paldies!
raihs, 13.novembris 2019, 00:16
Nevajag. Šauj, krīt, asinis, galvenajam varonim visu ģimeni filmas gaitā apšauj. Iesaka arī tikai no 12 gadiem.
Copmanis [18m]: Noskatījos "Dvēseļu puteni". Iesaku!Klau, kāds ir Tavs viedoklis- 9gadīgam puikam nebūs par smagu/asiņainu? Gribētu sīko aizvest.
raihs, 13.novembris 2019, 00:16
Copmanis [13.11.19]: Noskatījos "Dvēseļu puteni". Iesaku!Klau, kāds ir Tavs viedoklis- 9gadīgam puikam nebūs par smagu/asiņainu? Gribētu sīko aizvest.
Copmanis [13.11.19]: Noskatījos "Dvēseļu puteni". Iesaku!Čau E :)
Jozis2 [12.11.19]: Vienmēr jau var aizbraukt pēc malkas uz mežu. Ja tēvs ir atstājis. Vienmēr var uzstādit ģeneratoru un pelnīt tik, lai tas atmaksātos.Ar to čali gan iesaku uzmanīties! Viņam ir milzīgi sakari un iespējas! Esmu parliecināts, ka viņš noklausās visu mūsu telefona sarunas! Viņš , piem, noteikti zin pie kāda torņa Tu tagat atrodies, kur Tu dzīvo, kur strādā utt!
Jautājums par ko tad jūs vaimanājat šeit? :)
Iespējams jums kaut kā trūkst?
Es vienā telefona sarunā sapratu, ka kadam kaut kas netrūkst un kāds tagad par jums ņirdz :)
irseejs, 12.novembris 2019, 22:23
Vai jau noklausies arī svešas telefona sarunas? Tas tā notiek ar tiesneša sankciju, vai gluži labi iztiec bez tās?
Vienmēr jau var aizbraukt pēc malkas uz mežu. Ja tēvs ir atstājis. Vienmēr var uzstādit ģeneratoru un pelnīt tik, lai tas atmaksātos.
Jautājums par ko tad jūs vaimanājat šeit? :)
Iespējams jums kaut kā trūkst?
Es vienā telefona sarunā sapratu, ka kadam kaut kas netrūkst un kāds tagad par jums ņirdz :)
irseejs, 12.novembris 2019, 22:23
Ko jūs domājat par partiju finansēšanu? Personiski es atbalstu, bet tauta jau, protams, cepjas..es par,bet jānogriež ziedošana.Reāli jau tāpat caur shēmam līdz šim tiek ziedots no nodokļu maksātaju naudas
raihs, 12.novembris 2019, 18:45