Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Diemžēl. tad, kad vecā baznīca nestrādā, tad vajag izdomāt jaunu, lai miljardu plūsma neapstājas. Es arī neticu, ka klimata ziņā kaut kas uz labo pusi mainīsies. :(

daddy_j, 12.novembris 2019, 14:08
būtu labi ja to naudas plūsmu novirzītu piemēram uz to ka dotētu saulesbaterijas uz jumta
,ka katrs kas grib var saražot elektrību un pārdot,nauda paliek iekš valsts un tiek tērēta tepat,un tas būtu milzīgs solis zaļās enerģijas virzienā
12.novembris 2019, 17:05 | links

atvaino raih.laikam nebutu etiski.tas tomēr tika sutits personigi.
12.novembris 2019, 15:43 | links

Diemžēl. tad, kad vecā baznīca nestrādā, tad vajag izdomāt jaunu, lai miljardu plūsma neapstājas. Es arī neticu, ka klimata ziņā kaut kas uz labo pusi mainīsies. :(
12.novembris 2019, 14:08 | links

Bet tas ka kaut kas pasaulē ir jādara ir pilnīgi skaidrs,pašlaik viss balstas uz tikai uz ekonomisko izaugsmi, izcērtam mežus,sadedzinam fosilo.Jābut aklam lai nesaprastu ka tas ietekmē klimatu un nauda ir niecīga maksa kas būtu jāmaksā par glābšanu

udens2, 12.novembris 2019, 12:24

Raksts jau ir tieši par to, ka "kaut kas ir jādara", par ko neviens nezina, kādu pozitīvu efektu tas nesīs, toties kārtīgi piķi nokāst no visiem gan varēs.

OIKs un biopiedevas degvielai ir tikai sākums...

daddy_j, 12.novembris 2019, 13:53
Nu bet tur nekas nav minēts,cik,kur un kas būs jāmaksā,tikai plika tautas tracināšana.Tāds stulbs,tendenciozs raksts.Katrā ziņā labāk lai jaunā baznīca ir ''klimata glābšana'' nekā ''ekonomiskā izaugsme'' kur vieni pelna miljardus uz kopējo resursu rēķina.Bet tuvākā nākotnē neticu ka kaut kas mainīsies uz to pusi kā es to gribētu redzēt
12.novembris 2019, 14:04 | links

Bet tas ka kaut kas pasaulē ir jādara ir pilnīgi skaidrs,pašlaik viss balstas uz tikai uz ekonomisko izaugsmi, izcērtam mežus,sadedzinam fosilo.Jābut aklam lai nesaprastu ka tas ietekmē klimatu un nauda ir niecīga maksa kas būtu jāmaksā par glābšanu

udens2, 12.novembris 2019, 12:24

Raksts jau ir tieši par to, ka "kaut kas ir jādara", par ko neviens nezina, kādu pozitīvu efektu tas nesīs, toties kārtīgi piķi nokāst no visiem gan varēs.

OIKs un biopiedevas degvielai ir tikai sākums...
12.novembris 2019, 13:53 | links

Brencis 21 ir noblokets?

Bjorgvins, 12.novembris 2019, 09:42

Kaut kā Ziemassvētku dāvanu esam saņēmuši par agru no CL !:)
12.novembris 2019, 13:17 | links

Lūk: https://nra.lv/viedokli/bens-latkovskis/296839-par-parakstu-parize-bus-jamaksa.htm

"Latvija nav ASV, un vienalga, kurš vadītu mūsu valsti, tāpat viņš šo nolīgumu nevarētu neparakstīt. Kāpēc? Tāpēc, ka vecajā Eiropā šodien pateikt, ka nepiekrīti Klimata maiņas koncepcijai, nozīmē apmēram to pašu, ko Džordāno Bruno laikos publiski pateikt, ka Dieva nav un Jēzus Kristus bija vienkāršs ebreju sludinātājs, kurš ar savas mācības izplatīšanu cīnījās pret romiešu okupantiem.

Piemēram, Vācijā zaļie virza Bundestāgā likumprojektu, kurš paredz kriminālatbildību par klimata maiņas noliegšanu, līdzīgi kā jau darbojas kriminālatbildība par holokausta noliegšanu." (c)

daddy_j, 12.novembris 2019, 09:19
raksts tāds blabla,par neko.Skaidrs ka Latvijas ieguldījums tajā klimata maiņā ir niecīgs.Bet tas ka kaut kas pasaulē ir jādara ir pilnīgi skaidrs,pašlaik viss balstas uz tikai uz ekonomisko izaugsmi,izcērtam mežus,sadedzinam fosilo.Jābut aklam lai nesaprastu ka tas ietekmē klimatu un nauda ir niecīga maksa kas būtu jāmaksā par glābšanu
12.novembris 2019, 12:24 | links

raihs [12.11.19]: Bjorgvins [9:42]: kamēr es pa juru, jums te interesantas lietas notiek .laikam busu ko garam palaidis.kas ir Brencis 21 ir noblokets?nu gan jau uzpeldes no jauna. sudi neslikst.vins man te kengu vestuliti atsutijis.nu gribu pateikt,ka ari man pa diezgan garo dzivi ir leksika iekrajusies vardini,kurus es parasti nelietoju runajot ar pieklajigiem cilvekiem. laikam naksies aizsutit uz jauno niku.Bjorgvin, vai Tu nebūtu tik laipns un nepārkopētu to "šedevru" te? :)
tautai jāzin savi varoņi:)
12.novembris 2019, 11:40 | links

Bjorgvins [12.11.19]: kamēr es pa juru, jums te interesantas lietas notiek .laikam busu ko garam palaidis.kas ir Brencis 21 ir noblokets?nu gan jau uzpeldes no jauna. sudi neslikst.vins man te kengu vestuliti atsutijis.nu gribu pateikt,ka ari man pa diezgan garo dzivi ir leksika iekrajusies vardini,kurus es parasti nelietoju runajot ar pieklajigiem cilvekiem. laikam naksies aizsutit uz jauno niku.
Bjorgvin, vai Tu nebūtu tik laipns un nepārkopētu to "šedevru" te? :)
12.novembris 2019, 11:07 | links

kamēr es pa juru, jums te interesantas lietas notiek .laikam busu ko garam palaidis.kas ir Brencis 21 ir noblokets?nu gan jau uzpeldes no jauna. sudi neslikst.vins man te kengu vestuliti atsutijis.nu gribu pateikt,ka ari man pa diezgan garo dzivi ir leksika iekrajusies vardini,kurus es parasti nelietoju runajot ar pieklajigiem cilvekiem. laikam naksies aizsutit uz jauno niku.
12.novembris 2019, 09:42 | links

Lūk: https://nra.lv/viedokli/bens-latkovskis/296839-par-parakstu-parize-bus-jamaksa.htm

"Latvija nav ASV, un vienalga, kurš vadītu mūsu valsti, tāpat viņš šo nolīgumu nevarētu neparakstīt. Kāpēc? Tāpēc, ka vecajā Eiropā šodien pateikt, ka nepiekrīti Klimata maiņas koncepcijai, nozīmē apmēram to pašu, ko Džordāno Bruno laikos publiski pateikt, ka Dieva nav un Jēzus Kristus bija vienkāršs ebreju sludinātājs, kurš ar savas mācības izplatīšanu cīnījās pret romiešu okupantiem.

Piemēram, Vācijā zaļie virza Bundestāgā likumprojektu, kurš paredz kriminālatbildību par klimata maiņas noliegšanu, līdzīgi kā jau darbojas kriminālatbildība par holokausta noliegšanu." (c)
12.novembris 2019, 09:19 | links

11.novembris 2019, 21:46 | links

Malacis copmanīt ,meklē vēl, un tad ziņo,Tētis gaida DDD

arnox61, 11.novembris 2019, 21:14

Nevis ko tētis gaida, BET man simpatizē Raiha uzskati, kas ir līdzīgi manējiem. Ko, vate?
11.novembris 2019, 21:26 | links

Kur Skutāns? Varētu uzlikt dažus marša gabalus.
11.novembris 2019, 21:22 | links

Malacis copmanīt ,meklē vēl, un tad ziņo,Tētis gaida DDD
11.novembris 2019, 21:14 | links

Piedāvāju apkopot visus lutera bijušos nikus, citadi jau sākuši piemirsties! Es daudz neatceros- skabarga, docents, brencis21, miks(xx) , lote(xx) - burtus neatceros. Palīdzēsiet? :)

raihs, 11.novembris 2019, 14:04

Skabarga, Runcis71, Tims71, Zorgens, Brencis21, Docents, Rondo. Noteikti vēl kāds.
11.novembris 2019, 17:38 | links

Speciāli Udens 2...Nevajag lietas jaukt savā starpā.Mēs esam maza valstiņa un atkarīgi no lielvalstīm,vai nu no ASV vai Krievijas,ja nesaproti tad nemuldi,,,,Varētu jau rakstīt daudz,bet ilgi,mans tel.28711675,varam papļāpāt privāti...

guncha40_lv, 10.novembris 2019, 21:20

Tas jau ir mūsu politiķu nopelns ka esam vienmēr no kāda atkarīgi, pakļauti un paklausīgi.

MV-F, 11.novembris 2019, 14:45

"...mūsu politiķu nopelns ka esam vienmēr no kāda atkarīgi, pakļauti un paklausīgi"
Kas tavuprāt ir vienmēr??? Latvija savā pastāvēšanas laikā kopsummā nav bijusi neatkarīga valsts pat 50 gadus. Par kādu "vienmēr" te var runāt?
11.novembris 2019, 15:02 | links

Speciāli Udens 2...Nevajag lietas jaukt savā starpā.Mēs esam maza valstiņa un atkarīgi no lielvalstīm,vai nu no ASV vai Krievijas,ja nesaproti tad nemuldi,,,,Varētu jau rakstīt daudz,bet ilgi,mans tel.28711675,varam papļāpāt privāti...

guncha40_lv, 10.novembris 2019, 21:20

Tas jau ir mūsu politiķu nopelns ka esam vienmēr no kāda atkarīgi, pakļauti un paklausīgi.
11.novembris 2019, 14:45 | links

CopesLietas.lv [11.11.19]: Precizējam - Tēma - Ekonomika un politika vai Kuru/kāpēc nobloķēja/nenobloķēja?

...
11.novembris 2019, 14:18 | links

Piedāvāju apkopot visus lutera bijušos nikus, citadi jau sākuši piemirsties! Es daudz neatceros- skabarga, docents, brencis21, miks(xx) , lote(xx) - burtus neatceros. Palīdzēsiet? :)
11.novembris 2019, 14:04 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager