10.novembris 2019, 17:27 | links
Tas viss protams bija drausmīgi,tikai nevajadzētu visu jaukt vienā katlā zem vienas birkas "krievi"un bišku dziļāk paanalizēt kas tad bija tie idealoģiskie vadītāji gan tad ,gan tagadiņ...Kaut gan no tā jau vieglāk nepaliks...pat šodien,zinot visus tos noziegumus,tie debīliķi ceļ staļinam pieminekļus,tur nav ko daudz analizēt,tā nācija ir stulba ka stulbāku laikam neatrast.
Malgomajfisk, 10.novembris 2019, 16:08
udens2 [13:06]: https://www.facebook.com/ingvars.leitis/videos/439598556991972/Vājprāts. Nesaprotu, kā vispār bija iespējams izdzīvot... Nu vai tad nav tai nācijai nezvēru gēni!?un krievi ar lepnumu vienmēr uzsver ka viņiem nav bijusi verdzība,šī bij verdzība,tikai vergus sauca par politnoziedzniekiem vai tamlīdzīgi
raihs, 10.novembris 2019, 14:51
udens2 [10.11.19]: https://www.facebook.com/ingvars.leitis/videos/439598556991972/Vājprāts. Nesaprotu, kā vispār bija iespējams izdzīvot... Nu vai tad nav tai nācijai nezvēru gēni!?
irseejs [10.11.19]: Bez tava foto tu te vari rakstīt ko gribi. Neviens tev vairs neticēs. Paliec sveiks jefiņ :)Un es, atšķirība no tevis, dirsējmārtiņ, pa visu šo laiku nēsu ielicis NEVIENU nepatiesu info un NEVIENU solījumu, ko nēsu izpildijis. Tas, kurā var pat neklausīties, kur nu vēl ticēt, esi tieši tu, dirsējmārtiņ!
orests [10.11.19]: vēl neesat beiguši dirsties!Es Tevi publuski apmelošu, draudēšu, bet tu liksies to nedzirdam un neredzam! Vai ne?
irseejs [10.11.19]: Bez tava foto tu te vari rakstīt ko gribi. Neviens tev vairs neticēs. Paliec sveiks jefiņ :)Labi ka tev šeit ir tavs foto, visi zin kas esi un tev visi tic!:)))
irseejs [10.11.19]: Mēs gaidam tavu foto. Ar tavu seju pie jūras, ar butēm. :)Pag, tev ir nana bilde! Es tev dodu savu atļauju to ielikt! Nopietni! Luec iekšā! Un savējo arī, lai arī tu nēsi onanīms. Tukšpļūtis protams ka paliksi, bet vis maz ne anonīms! Sarunāts!? Tā kā uzpriekšu. Gaidamkad ieliksi manu foto šeit, kā vakar solīji!
Pagaidām tu esi anonīms tukšpļūtis. :)
Par to neviens šeit nešaubās.
Visu gaišu. Nav laika man ar tevi dīkdieni gasterbeiter te rakstīties. :)
irseejs [09.11.19]: Lutij tu nesaproti ka Raiča, kas ir cope71 īstais vārds, no mūsu savstarpējam nesaskaņām tikai barojās?!Ka tad šo lai saprot? Tu tak vakar jau visu biji noskaidrojis! Pat to, ka es atrodos Īrijā.
irseejs [10.11.19]: Ar Raiču es pats tikšu galā.Ka tu doma tikt galā? Pastāsti! Es tak esmu Raičs, ne tā? Vai arī atkal apdirsies! Atkal noplātījies un ne kā? Tak izdari vuenreiz vis maz kaut ko no tā visa, ko soli!
Nu tad izlīdīsi no skapja jeb turpināsi būt anonīmais tirliņš? :)