Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Mārtiņ, iemet man watsap savu adresi! Nogādāšu tev svētku galdam prezentu!
10.novembris 2019, 12:10 | links

Ar Raiču es pats tikšu galā.

Nu tad izlīdīsi no skapja jeb turpināsi būt anonīmais tirliņš? :)
10.novembris 2019, 12:09 | links

irseejs [09.11.19]: Labi labi Raičuk. Tava bilde te ritdien būs, gribi tu to vai negribi. ;)
Tu to Raiča bildi drīz ieliksi? Vakar solīji! Un kāpēc sencim nezvani, kā solīji!? Cilvēks gaida!
10.novembris 2019, 12:08 | links

Liec tik iekšā savu seju. Vai ta ir kas slēpjams? Ko tik bailīgs esi?
10.novembris 2019, 12:06 | links

irseejs [10.11.19]: Ko tu tāds stresains? :)
Tev bail likt savu ģīmi internetā? Tik traki ir? :)
Stresa nav vispār ne kāda. Vnk neredzu vajadzību, tā pat kā tu!
10.novembris 2019, 12:06 | links

cope71 [09.11.19]: irseejs [Vakar]: Aha. :) Raičukiņ, nofotografē savu viepli tad kā pierādijumu. Pie kāda zīmiga objekta.
Citādi nav jēgas vairs demagoģiju stumt.Sarunāts, ne kādu problēmu! Seju protams nefočēšu, lai tev pidaram nav "vakara rokdarbiem" tēmas :), bet jeb ko citu droši!
Bet tad sarunājam, visiem zinot, ka tu pec tam atzīsies, ka esi peģiks. Sarunāts?
Šādu savu rakstīto atceros. Un es pat liku bildes naskatoties ux to, ka ar tevi nevienojāmies. Kādas vēl solīju?
10.novembris 2019, 12:05 | links

Ko tu tāds stresains? :)
Tev bail likt savu ģīmi internetā? Tik traki ir? :)
10.novembris 2019, 12:03 | links

irseejs [10.11.19]: Domā šiftmenedžeris palaidīs? :) Un kur tad solītās bildes?
Kādas bides tiku solījis? Iemet lūdzu postiņu kur rakstīju ka savas bildes. Atgadini lūdzu! Par jūru uz zivīm bildes ieliku jūras sadaļā, kādas vēl bildes solīju?
10.novembris 2019, 12:02 | links

Domā šiftmenedžeris palaidīs? :) Un kur tad solītās bildes?
10.novembris 2019, 11:52 | links

irseejs [09.11.19]: Godavārds
Godavārds?!? Kur tu mācēji atrast tādu svešvārdu un vēl pielietot to? Tev noteikti to kāds priekšā uzrakstīja!
Starp citu! Sveiciens onanīmajam dirsējmāriņam Mārtiņdienā!
Starp citu! God. Copmaņi! Var būt kāds zin kur Mārtiņš dzīvo? Varētu viņam sarīkot patīkamu pārsteigumu viņa vārda svētkos! Aizvestu viņam kūpinātas butes svētku galdam un vēl dažādus prezentus. Lai viņam šodien būtu īsti svētki un vis maz šī diena izdevusies!
Ja kāds zin kur šis mūsu gaviļnieks dzīvo, atrakstat privāti!
10.novembris 2019, 11:15 | links

Bērnudārzs. Skumji skatīties, par ko ir pārvērtušās atsevišķas foruma sadaļas.
10.novembris 2019, 05:14 | links

Aizej pie daktera anonīmais slimiķi. Godavārds
9.novembris 2019, 23:33 | links

Malgomajfisk [09.11.19]: Cope,puiķiņ,redzi,ja cilvēks var anonīmi piedirst visu sadaļu un izlikties baigi kruts,tad tas ir nožēlojami...Diemžēl..
Un beigsim reiz to visu...
Tonīt, onkulīt, redzi... ja viens sīks pidars mēnešiem ilgi apnelo mani, draud, barstās ar kaut kādiem neesošiem faktiem, bet tai pat laikā sarunā tikšanis lai to visu atrisinātu, bet piemāna un neierodas, tad es nevaru uzlikties, ka ne kas nav noticies!
Tā pat kā tu, onkuli Toni, reaģē un atbildi tiem, kas apirš tevi!
Lai tev saldi sapnīši!
9.novembris 2019, 23:27 | links

Ar labu nakti...
9.novembris 2019, 23:22 | links

Mana bilde tak ir feisbukā. Tā ir pēc manas paša vēlēšanās likta tur. Tu droši vari šeit publicet. Arī video no mana youtube kanāla. Uz priekšu!
9.novembris 2019, 23:19 | links

Cope,puiķiņ,redzi,ja cilvēks var anonīmi piedirst visu sadaļu un izlikties baigi kruts,tad tas ir nožēlojami...Diemžēl..
Un beigsim reiz to visu...
9.novembris 2019, 23:19 | links

irseejs [09.11.19]: Atceries vienu. Kas nonācis internetā mūžam tur paliks.
Tieši tā, mīzeli! Tieši tā!
9.novembris 2019, 23:17 | links

irseejs [09.11.19]: Labi labi Raičuk. Tava bilde te ritdien būs, gribi tu to vai negribi. ;)
Ok. Gaidīšu. Un tava ar būs pretī. Ar visām tavām krutajām iešļūcenēm!:)
Apdirsies tu pamatīgi esi. Bet ka tiksi pat līdz īrijai...?! Kas ir jāpīpē?:)))
9.novembris 2019, 23:17 | links

Atceries vienu. Kas nonācis internetā mūžam tur paliks.
9.novembris 2019, 23:15 | links

irseejs [09.11.19]: Toni šim anonīmajam draņķim cope71 prasās ne tikai banu, tu zini par ko es runāju. Šitā sūda dēļ man bija jāveic arī saruna ar pašu tankštelles kingu. Kaut gan nenožēloju. Bija tā vērts.
Nu bet kā oēc tad tu, mīzeli, neatbrauci uz strelku, kā bija norunāts? Tagat tu te liels un varens. Es zemi grauzīšu un ko tik vēl. Bet kad jātiekās bija, tad apdirsies kā pēdējais mīkstais!
9.novembris 2019, 23:15 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager