Mārtiņ, iemet man watsap savu adresi! Nogādāšu tev svētku galdam prezentu!
10.novembris 2019, 12:10 | links
irseejs [09.11.19]: Labi labi Raičuk. Tava bilde te ritdien būs, gribi tu to vai negribi. ;)Tu to Raiča bildi drīz ieliksi? Vakar solīji! Un kāpēc sencim nezvani, kā solīji!? Cilvēks gaida!
irseejs [10.11.19]: Ko tu tāds stresains? :)Stresa nav vispār ne kāda. Vnk neredzu vajadzību, tā pat kā tu!
Tev bail likt savu ģīmi internetā? Tik traki ir? :)
cope71 [09.11.19]: irseejs [Vakar]: Aha. :) Raičukiņ, nofotografē savu viepli tad kā pierādijumu. Pie kāda zīmiga objekta.Šādu savu rakstīto atceros. Un es pat liku bildes naskatoties ux to, ka ar tevi nevienojāmies. Kādas vēl solīju?
Citādi nav jēgas vairs demagoģiju stumt.Sarunāts, ne kādu problēmu! Seju protams nefočēšu, lai tev pidaram nav "vakara rokdarbiem" tēmas :), bet jeb ko citu droši!
Bet tad sarunājam, visiem zinot, ka tu pec tam atzīsies, ka esi peģiks. Sarunāts?
irseejs [10.11.19]: Domā šiftmenedžeris palaidīs? :) Un kur tad solītās bildes?Kādas bides tiku solījis? Iemet lūdzu postiņu kur rakstīju ka savas bildes. Atgadini lūdzu! Par jūru uz zivīm bildes ieliku jūras sadaļā, kādas vēl bildes solīju?
irseejs [09.11.19]: GodavārdsGodavārds?!? Kur tu mācēji atrast tādu svešvārdu un vēl pielietot to? Tev noteikti to kāds priekšā uzrakstīja!
Malgomajfisk [09.11.19]: Cope,puiķiņ,redzi,ja cilvēks var anonīmi piedirst visu sadaļu un izlikties baigi kruts,tad tas ir nožēlojami...Diemžēl..Tonīt, onkulīt, redzi... ja viens sīks pidars mēnešiem ilgi apnelo mani, draud, barstās ar kaut kādiem neesošiem faktiem, bet tai pat laikā sarunā tikšanis lai to visu atrisinātu, bet piemāna un neierodas, tad es nevaru uzlikties, ka ne kas nav noticies!
Un beigsim reiz to visu...
irseejs [09.11.19]: Atceries vienu. Kas nonācis internetā mūžam tur paliks.Tieši tā, mīzeli! Tieši tā!
irseejs [09.11.19]: Labi labi Raičuk. Tava bilde te ritdien būs, gribi tu to vai negribi. ;)Ok. Gaidīšu. Un tava ar būs pretī. Ar visām tavām krutajām iešļūcenēm!:)
irseejs [09.11.19]: Toni šim anonīmajam draņķim cope71 prasās ne tikai banu, tu zini par ko es runāju. Šitā sūda dēļ man bija jāveic arī saruna ar pašu tankštelles kingu. Kaut gan nenožēloju. Bija tā vērts.Nu bet kā oēc tad tu, mīzeli, neatbrauci uz strelku, kā bija norunāts? Tagat tu te liels un varens. Es zemi grauzīšu un ko tik vēl. Bet kad jātiekās bija, tad apdirsies kā pēdējais mīkstais!