Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Labi labi Raičuk. Tava bilde te ritdien būs, gribi tu to vai negribi. ;)
9.novembris 2019, 23:15 | links

Malgomajfisk [09.11.19]: Cope 71,kad admins beidzot pamodīsies,tad tu būsi pirmais kuru lūgšu nobanot...Varēsi savā Īrijā čaļiem savu gudrību izrādīt...
Tu laikam uzskati sevi par tadu īpašu un svarīgu veci, ja, Toņonkuli? Redzi tikai to, ko citi dara vai nedara. Bet to, ka pats esi reāls lecīgs mudaks un alkašs, to tu nejūti, vai ne? Beidz dzert!:)
9.novembris 2019, 23:13 | links

Toni šim anonīmajam draņķim cope71 prasās ne tikai banu, tu zini par ko es runāju. Šitā sūda dēļ man bija jāveic arī saruna ar pašu tankštelles kingu. Kaut gan nenožēloju. Bija tā vērts.
9.novembris 2019, 23:09 | links

Cope 71,kad admins beidzot pamodīsies,tad tu būsi pirmais kuru lūgšu nobanot...Varēsi savā Īrijā čaļiem savu gudrību izrādīt...
9.novembris 2019, 23:04 | links

Malgomajfisk [09.11.19]: Tā viņš ir,anonimitāte mūsdienās rullē,uzdirs kādam virsū un tu vari censties noslaucīties...
Puiķi ,droši vien jau daudzi esat normāli puiķi,bet nu reiz beidziet to visu...
Un kā ar tevi pašu? Arī beigsi to visu?
9.novembris 2019, 23:02 | links

irseejs [09.11.19]: Nē neesmu. Bet gaidam tavu rožu. :)
Tiešām nēsi? A kas tu nēsi? Pidars vai anonīms tukšpļūtis?
Tavā profilā nav ne vienas bildes, ir tikai kaut kāds dirsējs! Tad kas tieši tu nēsi?
Un savu bildi nesolīju likt un arī nelikšu! Bet no copes gan jūras daļā ieliku!
9.novembris 2019, 23:01 | links

Tā viņš ir,anonimitāte mūsdienās rullē,uzdirs kādam virsū un tu vari censties noslaucīties...
Puiķi ,droši vien jau daudzi esat normāli puiķi,bet nu reiz beidziet to visu...
9.novembris 2019, 22:56 | links

Nē neesmu. Bet gaidam tavu rožu. :)
9.novembris 2019, 22:54 | links

irseejs [09.11.19]: Vienkars:
Tieši par ko šāds apgalvojums? Es piemeram zinu kas ar mani runā. Tonis, uldēns, Svens, Raihs, pat Brencis tie ir reāli cilvēki. A tu nekas neesi. Anonīms tukšpļūtis :)
Un vai tu, pidar, nēsi anonīms tukšpļūtis? Pie tam vel riktīks mīzējs!:)
9.novembris 2019, 22:52 | links

Cerams,ka to visu neredz topośa sieva.)))
9.novembris 2019, 22:51 | links

Tinder vai badoo
9.novembris 2019, 22:50 | links

Vienkars:
Tieši par ko šāds apgalvojums? Es piemeram zinu kas ar mani runā. Tonis, uldēns, Svens, Raihs, pat Brencis tie ir reāli cilvēki. A tu nekas neesi. Anonīms tukšpļūtis :)
9.novembris 2019, 22:48 | links

irseejs,auns kas auns
9.novembris 2019, 22:46 | links

vienkars [09.11.19]: irseejs,tak izdari kaut vienu solijumu pats.Pašam nav pretīgi aptaisīties šitā.Man būtu kauns arā uz ielas iet.Pats pirmais labais izgājiens bija ar to atslaucīšanos ar 50
A kas tu esi tāds par anonīmo hļupiku te vispār? :)

Trin dillēs tirliņ :)
9.novembris 2019, 22:44 | links

Cope71

Visi gaida foto. Kā nav tā nav :(

irseejs, 9.novembris 2019, 22:37

Tinder.. Labs risinājums..
9.novembris 2019, 22:41 | links

irseejs,tak izdari kaut vienu solijumu pats.Pašam nav pretīgi aptaisīties šitā.Man būtu kauns arā uz ielas iet.Pats pirmais labais izgājiens bija ar to atslaucīšanos ar 50
9.novembris 2019, 22:40 | links

Nu Petrosjanam,tāpat kā Žvaņeckim ar smalku jumora izjūtu nekad nav bijis...Nu bet katram laikam jau ir savs...
9.novembris 2019, 22:40 | links

Imanta babīte rullē!!
9.novembris 2019, 22:39 | links

Un arī ja nometam personāžu apspriešanu, Latvijas politkā nav vairs tāda, lai vispār būtu vērts par to runāt. Bija tikai viens politisks spēks Ušakovs. Pārējie apaļas nulles. Vienotības utt. Pirms Ušakova ierindoju Dombrovski, Vēl iepriekš Kalvītis, Tupaks Buldozerists, Zīle utt. Tad gāja politika uz urrā. Tagad viņi peld kā nieres taukos. Nekāda politiskā intelekta.. Diemžēl arī tagadējais prezidents neizlec ar kaut ko tādu, lai veltītu laiku sarunām. Igauņu bābu paklausījos intervijā viens pret viens, palika kauns..
9.novembris 2019, 22:38 | links

Cope71

Visi gaida foto. Kā nav tā nav :(
9.novembris 2019, 22:37 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager