Labi labi Raičuk. Tava bilde te ritdien būs, gribi tu to vai negribi. ;)
9.novembris 2019, 23:15 | links
Malgomajfisk [09.11.19]: Cope 71,kad admins beidzot pamodīsies,tad tu būsi pirmais kuru lūgšu nobanot...Varēsi savā Īrijā čaļiem savu gudrību izrādīt...Tu laikam uzskati sevi par tadu īpašu un svarīgu veci, ja, Toņonkuli? Redzi tikai to, ko citi dara vai nedara. Bet to, ka pats esi reāls lecīgs mudaks un alkašs, to tu nejūti, vai ne? Beidz dzert!:)
Malgomajfisk [09.11.19]: Tā viņš ir,anonimitāte mūsdienās rullē,uzdirs kādam virsū un tu vari censties noslaucīties...Un kā ar tevi pašu? Arī beigsi to visu?
Puiķi ,droši vien jau daudzi esat normāli puiķi,bet nu reiz beidziet to visu...
irseejs [09.11.19]: Nē neesmu. Bet gaidam tavu rožu. :)Tiešām nēsi? A kas tu nēsi? Pidars vai anonīms tukšpļūtis?
irseejs [09.11.19]: Vienkars:Un vai tu, pidar, nēsi anonīms tukšpļūtis? Pie tam vel riktīks mīzējs!:)
Tieši par ko šāds apgalvojums? Es piemeram zinu kas ar mani runā. Tonis, uldēns, Svens, Raihs, pat Brencis tie ir reāli cilvēki. A tu nekas neesi. Anonīms tukšpļūtis :)
vienkars [09.11.19]: irseejs,tak izdari kaut vienu solijumu pats.Pašam nav pretīgi aptaisīties šitā.Man būtu kauns arā uz ielas iet.Pats pirmais labais izgājiens bija ar to atslaucīšanos ar 50A kas tu esi tāds par anonīmo hļupiku te vispār? :)
Cope71
Visi gaida foto. Kā nav tā nav :(
irseejs, 9.novembris 2019, 22:37