Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
irseejs [09.11.19]: Raičukiņ. Nu jau pietiks. Es uzzvanīšu labāk tavam sencim un pateikšu lai viņš sazinās ar savu galvā slimo dēliņu, kuram aiz vientulības un bezdarbības Īrijā ir reāli aizbraucis jumts :)
Atkal nomīzi! Nu kas tu par veci esi, dirsējmārtiņ!?
Ok. Tad davaj, vismaz piezvani tad tam manam sencim tagat! Un nesaki ka atkal blefo. Lai gan mēs abi zinam, ka tā ir!
9.novembris 2019, 15:26 | links

Izskatās jau ka te kādam ir izdevīgi šitie klauni
9.novembris 2019, 15:24 | links

Pirmo ko šeit vajag izlidināt ir irseejs
9.novembris 2019, 15:22 | links

Malgomajfisk [09.11.19]: Adminam šodien brīvdiena...
Drausmīgi noriebies šis viss... Adminam pat nav vērts prasīt, viņam(ai) pofig...
9.novembris 2019, 15:19 | links

Raičukiņ. Nu jau pietiks. Es uzzvanīšu labāk tavam sencim un pateikšu lai viņš sazinās ar savu galvā slimo dēliņu, kuram aiz vientulības un bezdarbības Īrijā ir reāli aizbraucis jumts :)
9.novembris 2019, 15:18 | links

irseejs [09.11.19]: Aha :) cope71

Nu gaidam gaidam. Ne asakas pokemon :)
Ok. Bet tad tu publiski atzīsies, ka esi nepieskaitāms idiots un ka visas šīs nedēļas blefojis un apmelojis. Ok? To, ka esi peģiks, vai arī puiski neatzīt. To tā pat visi zin.
Esam sarunājuši?
9.novembris 2019, 15:06 | links

Aha :) cope71

Nu gaidam gaidam. Ne asakas pokemon :)
9.novembris 2019, 15:02 | links

irseejs [09.11.19]: Manējais jau visiem ir pieejams feisbukā. Vai ne Toni? A kā tu cope71 no galway Irijā tiksi līdz Baltijas jūrai? :) Tu spēj teleportēties? :)
Elementāri! Pārpeldēšu, noķeršu kādu buti, ielikšu bildes, lai tev būtu iemesls nisvērties savās štrumbantēs, un aizpeldēšu atpakaļ!
Pēc nepilnām 2h būšu!
9.novembris 2019, 14:55 | links

Adminam šodien brīvdiena...
9.novembris 2019, 14:53 | links

irseejs [09.11.19]: Lutij tu nesaproti ka Raiča, kas ir cope71 īstais vārds, no mūsu savstarpējam nesaskaņām tikai barojās?!
Beidz raudāt! Saņemies dirsējmārtiņ!
9.novembris 2019, 14:51 | links

Janiešu copmaņi laikam sabītos,nekādi helouīna nav vajadzīgi...:D
9.novembris 2019, 14:45 | links

Lutij tu nesaproti ka Raiča, kas ir cope71 īstais vārds, no mūsu savstarpējam nesaskaņām tikai barojās?!
9.novembris 2019, 14:43 | links

Lutij es tev tikko uzzvanīju. Pietiks pūst pīlītes. To kretīnu, kurš lika manu numuru kaut kādās seksa lapās esmu noskaidrojis. Es tev jau publiski atvainojos. Tev kas vēl par problēmām ir?
9.novembris 2019, 14:41 | links

Un vispār, jebac laikam būtu, ja vēl ieraudzītu viņu feisu, reāli bail paliktu, jo valoda ahujennā! Mordai jābūt atbilstošai, ne?
9.novembris 2019, 14:38 | links

Manējais jau visiem ir pieejams feisbukā. Vai ne Toni? A kā tu cope71 no galway Irijā tiksi līdz Baltijas jūrai? :) Tu spēj teleportēties? :)
9.novembris 2019, 14:36 | links

irseejs [09.11.19]: Kāpec seja jāslēpj?
A ko tad tu samīzies un savu uzvārdu un telefonu, Mārtiņ man nedod?
Klauns!
:DZdDD

Bļa, palasīju zemāk, un bļadz sapratu, Ka šamējie nemaz nelamājas, vienkārši dzenā liso. Toni, tev kā vecam perdunam jāsaprot, ka katrā pagalmā, bļadz, ir savs akcents, pilnīgi dolbojobnītais, ka neko nesaprast no malas, bļa.. :/

Savādāk puiķi vēl savus feisus atklās apskatei...:D
9.novembris 2019, 14:33 | links

Nu bļin,Admin,pietiek pamt,jāsāk šancēt!
9.novembris 2019, 14:31 | links

irseejs [09.11.19]: Kāpec seja jāslēpj?
Ieliec savējo! Ja tev nav pa rokai, varu es tavu ielikt. Ok?
9.novembris 2019, 14:31 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager