Kāpec seja jāslēpj?
9.novembris 2019, 14:28 | links
irseejs [09.11.19]: Aha. :) Raičukiņ, nofotografē savu viepli tad kā pierādijumu. Pie kāda zīmiga objekta.Sarunāts, ne kādu problēmu! Seju protams nefočēšu, lai tev pidaram nav "vakara rokdarbiem" tēmas :), bet jeb ko citu droši!
Citādi nav jēgas vairs demagoģiju stumt.
irseejs [09.11.19]: Raičuk nepūt pīlītes. :)Jā, starp citu, manu mazo draudziņ, dirsējmārtiņ! Šodien būšu pie jūras butēs. Ignorējot tavus ieteikumus, atpeldēšu no salas uz LV butēs!:)))))
Tev nakts šifts ir beidzies un actiņas krīt ciet. :)
Raičukiņ es no sākuma pajautāšu tavam sencim ko viņš par taviem izgājieniem domā :) un tad tālāk skatīsimies.
irseejs [09.11.19]: Lutij, man tev nekādi paskaidrojumi kurš, kad un kāpēc ar tevi ir runājis, nav jāsniedz. :)
irseejs [09.11.19]: Nu sēdi uz salas un "izbaudi" konveijeru nabag :)A kad, apmēram, nāks tas brīdis? Drīz?
Man kaut kā nav vēlmes ar tādu hļupiku kā tevi vairs diskutēt. Nebūs pat jāiesvīst kad nāks tas brīdis :)
irseejs [09.11.19]: Nu notiks tas kam agri vai vēlu bija jānotiek :)Nu šausmas! Un drīz? Šodien? Es atkal grauzīšu zemi un ar mani atkal nodarbosies attiecīgas iestādes? Un apkārt Kandavas tornim tiks mobilzētas specvienības?
irseejs [09.11.19]: Opiņā. Nu ok Raičiņ, pats tu to gribēji.Oj. Un kas tagat ar mani notiks? Man jau sākt baidīties? Uz strekju nomīzi braukt, bet uz salu brauksi?:)
Copmanis [09.11.19]: Kandavas tornis- ir Anglijā???? :DDa tad idiots ir totāli apaldījies. Cenšas sagrāpstīt, parādīt ka baigais spečuks un detektīvs. Lai gan reāli visi zin, ka prasts interneta onanētājs un melnstrādniejs. Tā pec moš ar ir tāds škrobīgs... dzīve nav izdevusies.;)))
irseejs [09.11.19]: Raičiņ ko tu tā pēkšņi ārdies? Viss kārtībā. :)Vot kā pec tu, kropkēn, esi iedomājies, ka esi nemirstīgs?!
Šifts te ir veidzies, tagad var iedzert :)
Bet uz Zsvetkiem savu fāterīti un bratanu gan labāk nebrauc apciemot. :) Ok?
irseejs [09.11.19]: Labāk nelido uz LV, neiesaku.Un..... kas būs? :)))
irseejs [09.11.19]: Kas attiecas uz Raičiņu jeb Cope71.Tu sīkais idiot vispār labāk sedi savās iešļūcenēs un paklysē! Tādu debīliķi, lupatu un mīzeli kāds esi tu Mārtiņ, citur neatrast!
Sēž čalis uz salas un izklaidējās, liekot svešus numurus seksa lapelēs.
Raičiņ tavs GB numurs uz salas ar 64 beidzās?
Labāk nelido uz LV, neiesaku.