bet patiesībā politika ir viena smirdīga lieta un nav ko te lauzt šķēpus,
11.oktobris 2019, 22:24 | links
udens2 [11.10.19]: udens2 [7m]: Cien. Udens2-ulmaņlaikos par mūsu speķi maksāja zeltā(un kurināja kuģu kurtuvēs)man vienalga vai tas ir rublis ,ķīnas juaņs ,žīdu šekelis vai dolārs .tiem pēdējiem trim mēs neesam vajadzīgi (mūsu produkcija).slavinātā es ir izputinājusi(ar mūsu bāleliņu palīdzību)lauksaimniecību,rūpniecību.tas kas te ir palicis ir ekonomikas parodija.dzīvojam uz nenopelnītu naudu.mans viedoklis nevienam to neuzbāžu.par Krieviju arī es neesmu sajūsmā tad izvēlos mazāko ļaunumu
elgreko, 11.oktobris 2019, 22:05Kad krievijā būs normāla politiska attieksme tad ar viņiem arī izveidosies normālas biznesa attiecības,nevis kā līdz šim,te šprotes derīgas te nederīgas.Un kamēr ir agresorvalsts tikmēr vispār būtu jāpartraucc jebkāda sadarbība visiem,bet nu visa pasaule ir tik ļoti divkosīga ka uz to nav cerībuŠobrīd Nato ir agresoralianse, tas tev ir normāli, jo sevi pie tās pieskaiti? Bet baksti uz citiem. Atkal dubultie standarti? :DDDD
Brencis21, 11.oktobris 2019, 22:15Jā man ir dubultie standarti jo man uztrauc kas notiek kaimiņos nevis 8000km attālumā
Brencis21 [11.10.19]: udens2 [10m]: Cien. Udens2-ulmaņlaikos par mūsu speķi maksāja zeltā(un kurināja kuģu kurtuvēs)man vienalga vai tas ir rublis ,ķīnas juaņs ,žīdu šekelis vai dolārs .tiem pēdējiem trim mēs neesam vajadzīgi (mūsu produkcija).slavinātā es ir izputinājusi(ar mūsu bāleliņu palīdzību)lauksaimniecību,rūpniecību.tas kas te ir palicis ir ekonomikas parodija.dzīvojam uz nenopelnītu naudu.mans viedoklis nevienam to neuzbāžu.par Krieviju arī es neesmu sajūsmā tad izvēlos mazāko ļaunumuBrenci, labaak copee, agresorvalsts.
elgreko, 11.oktobris 2019, 22:05Kad krievijā būs normāla politiska attieksme tad ar viņiem arī izveidosies normālas biznesa attiecības,nevis kā līdz šim,te šprotes derīgas te nederīgas.Un kamēr ir agresorvalsts tikmēr vispār būtu jāpartraucc jebkāda sadarbība visiem,bet nu visa pasaule ir tik ļoti divkosīga ka uz to nav cerībuŠobrīd Nato ir agresoralianse, tas tev ir normāli, jo sevi pie tās pieskaiti? Bet baksti uz citiem. Atkal dubultie standarti? :DDDD
udens2,Lōhs gan piekrītu,bet nu to esmu aizmirsis pats lična biju aizbraucis un tad tik sapratu esmu uzmests,Tāpēc nav liela kreņķa pa viņiem,ka bišku dabuja iekšā.tad priecājies kad atbrauci dzīvs,bij stāsts kā viens latviešu biznesmenis gribēja investēt naudu ukrainā,tika nozagtas visas iekārtas un uz pašu šauts,tā ka ukri ne ar ko neatšķiras no krieviem,nē nu drusku atšķiras,ukri nemīž izliet asinis par savu nākotni,bet tas tā
vienkars, 11.oktobris 2019, 22:17
elgreko [11.10.19]: vienkars-haholi ir haholi un tas kas tur tagad notiek ir pašu nopelns.viens tāds dzīvo blakus-acīs tu foršs aiz muguras nodirsīsTe varētu janķeļa vārdiem pārfrāzējot:
udens2 [7m]: Cien. Udens2-ulmaņlaikos par mūsu speķi maksāja zeltā(un kurināja kuģu kurtuvēs)man vienalga vai tas ir rublis ,ķīnas juaņs ,žīdu šekelis vai dolārs .tiem pēdējiem trim mēs neesam vajadzīgi (mūsu produkcija).slavinātā es ir izputinājusi(ar mūsu bāleliņu palīdzību)lauksaimniecību,rūpniecību.tas kas te ir palicis ir ekonomikas parodija.dzīvojam uz nenopelnītu naudu.mans viedoklis nevienam to neuzbāžu.par Krieviju arī es neesmu sajūsmā tad izvēlos mazāko ļaunumuJā man ir dubultie standarti jo man uztrauc kas notiek kaimiņos nevis 8000km attālumā
Brencis21, 11.oktobris 2019, 22:15
udens2 [11.10.19]: Cien. Udens2-ulmaņlaikos par mūsu speķi maksāja zeltā(un kurināja kuģu kurtuvēs)man vienalga vai tas ir rublis ,ķīnas juaņs ,žīdu šekelis vai dolārs .tiem pēdējiem trim mēs neesam vajadzīgi (mūsu produkcija).slavinātā es ir izputinājusi(ar mūsu bāleliņu palīdzību)lauksaimniecību,rūpniecību.tas kas te ir palicis ir ekonomikas parodija.dzīvojam uz nenopelnītu naudu.mans viedoklis nevienam to neuzbāžu.par Krieviju arī es neesmu sajūsmā tad izvēlos mazāko ļaunumuŠobrīd Nato ir agresoralianse, tas tev ir normāli, jo sevi pie tās pieskaiti? Bet baksti uz citiem. Atkal dubultie standarti? :DDDD
elgreko, 11.oktobris 2019, 22:05Kad krievijā būs normāla politiska attieksme tad ar viņiem arī izveidosies normālas biznesa attiecības,nevis kā līdz šim,te šprotes derīgas te nederīgas.Un kamēr ir agresorvalsts tikmēr vispār būtu jāpartraucc jebkāda sadarbība visiem,bet nu visa pasaule ir tik ļoti divkosīga ka uz to nav cerību
apelsins,strādāju ar Krieviju,Kazakstānu un UKrainu,nekad nevienneiesaku iesaistītie ar Ukraiņiem tādi dirsēji,Uzmeta labi.Bet tā ir man mācība labaNu to esmu dzirdējis ka ukraiņi uzmet,bet ja iedevi viņiem uz pēcmaksu kaut ko,nu tad pats lohs
vienkars, 11.oktobris 2019, 22:08
vienkars [11.10.19]: apelsins,strādāju ar Krieviju,Kazakstānu un UKrainu,nekad nevienneiesaku iesaistītie ar Ukraiņiem tādi dirsēji,Uzmeta labi.Bet tā ir man mācība labaBet tu tach pirktu no Mjuniora ja zinaat ka vinjsh kaa tava mutere forshi spiezj
tas kancerogēns šprotēm uc.parādās pēc uzdiršanas krieviem.jūs takš te ar viens otru ēdat ja jūs kāds aizskar
elgreko, 11.oktobris 2019, 22:09