mjuniors,Cik tqad tev gadi
11.oktobris 2019, 21:54 | links
elgreko [11.10.19]: Apelsīn- riet uz kaimiņu ar kuru varētu uzturēt ekonomiskas attiecības ir tas pats kā zāģēt zaru uz kura sēd.asv mēs kā stipra ekonomiska valsts neesam vajadzīgi.starp citu vienkāršie krievi ir ļoti sakarīga tautas daļaKrieviem nav ne vainas. Ekonomiskaa politika diivaina - te sprotees ir kancerogeenas te peekshnji viss ok. A pachemu
vienkars [11.10.19]: mjuniors,Ticu ka tiksi,reizēm labāk visu sākt no nulles un tikai uz priekšu,Man vienkārši ir vecuma punkts sasniegts, kad gribās ko dzīvē mainīt. Citi sievas es gribu ražošanā izpausties. :))
mjuniors [11.10.19]: Apelsīn, Latvietis var saražot, bet nav noieta. Realizācijas problēmas. Jo veikali ir 3? Tas ir monopols!! Un pieder leišiem un tur ari pasi realize savu produkciju. Par to tirdzniecību es varētu piedrukāt lasāmgabalu, bet.. Tā ir dikti sāpīga tēma. Plus mūsdienās ir pārprodukcija. Un realizē tikai tie pāris, kam ir sakari. Aj, nav tur ko daudz.. Un tās runas, ka latvietis pirks Latviešu preci, tas nepierādās faktos. Beigu beigās izvēlās lētāko Preci. LATVIJĀ pirktā prece veikalos ir 80% ar cenu zīmi atlaide. :/Domaaju, ka jums vajag kaut ko liidzigu FSC sertifikaatam izsekoshanai. Es, milzu Raihs un vinja smuka sieva, Docents un veel daudzi pilsetnieki, kam negribaas riit pestciidus un citus vellus, gribeetu zinaat lauku produktu izcelsmi.
udens2,tu pats nesaproti ka šajā sadālā esi pats tupākais.ja vatņiks mani tā novērtē tad tas man ir pagodinājums,tātad pakaļgals jums svilst no maniem tekstiem:DDD
vienkars, 11.oktobris 2019, 21:45
vienkars [11.10.19]: udens2,tu pats nesaproti ka šajā sadālā esi pats tupākais.Jā, viņam to nesaprast.....
mjuniors [11.10.19]: vienkars [15m]: mjuniors,Vispār jau gāja runa par tavu izsainiekoto naudu ko tu esi aizņēmies,nevis vai tu esi patriots.Tu taču mani nepazīsti, bet nomelno ko esmu atkal izdarījis. Atkal runājam par to virtuālo apgalvojumu. Tu apmelo, man jataisnojas.Tu arī mani nepazīsti, bet atļaujies apsaukāt!
Pačukstēšu, es esmu mazais zemnieks. Neesmu 90. gadu izzadzējs. Skraidīju pa pagalmu, kamēr citi pagastos izgrieza bezsaimnieku mezus, parrakstija zemes pagasta veci sev utt. Tie ari sodien ir miljonari. Ar darbu nevienu sodienas zemnieku nezinu kurs butu izsities. Visiem ir zemudens akmeni.
Brencis21,ar to fuksi man ir sen jau skaidrs,bišku žēl Junioru,gan jau 'dzeks restartēsies un viss būs ok.Prieks ka abi dibenlaižas ir beidzot viens otru atraduši,lutijs+vienkars:DDD
vienkars, 11.oktobris 2019, 21:42
vienkars [11.10.19]: mjuniors,Vispār jau gāja runa par tavu izsainiekoto naudu ko tu esi aizņēmies,nevis vai tu esi patriots.Tu taču mani nepazīsti, bet nomelno ko esmu atkal izdarījis. Atkal runājam par to virtuālo apgalvojumu. Tu apmelo, man jataisnojas.
vienkars [11.10.19]: udens2,Tā kā man tavi bezdarbnieka teksti riebjās,atļaušos tev netbildēt,Ceru ka neņemsi ļaunā,tikai neapvainojis labiViņš neapvainosies, jo tādiem kā viņš un janķelim, aptaisīties un būt līdz ausīm mēslos, bet mēģināt ar tiem nomētāt citus ir norma.