Junior kā tev tur laukos iet? Visi darbi padarīti? Zivis paaugušās ?
14.augusts 2019, 22:45 | links
Bralitis [21m]: Vecs un kašķīgs tu paliec Raih. Ja tas ir Brencim Plencim ( figurēja kādreiz "zivē ") puika tad ir ok .Tas ir docentam un viņa vēl ap desmit alterego profiliem. Visu sadaļu sadirsuši kopā ar to 50nieku slaucītāju.
raihs, 14.augusts 2019, 22:22
Bralitis [14.08.19]: Vecs un kašķīgs tu paliec Raih. Ja tas ir Brencim Plencim ( figurēja kādreiz "zivē ") puika tad ir ok .Tas ir docentam un viņa vēl ap desmit alterego profiliem. Visu sadaļu sadirsuši kopā ar to 50nieku slaucītāju.
Gan jau ka Plēsonis iemet te aci( no šitās sadaļas tik viegli nevar tik vaļā, lai gan tik pat liela jēga kā no smēķēšanas)... ja tik kāds uztaisītu viņam jaunu epastu...
kaputaarps, 14.augusts 2019, 22:14
Čau Toni. Sveikts ar atgiešanos. Kur biji pazudis? :)
Paldies Brālīt par labajiem vārdiem.:) Man līdz Siguldai 20 minūtes. :) Tev tādas sadistiskas tieksmes. Esi gatavs pateikt acīs man par to pirkstu laušanu klātienē, ne internetā? Saproti, ļoti nesmuki no tavas puses.
irseejs, 14.augusts 2019, 22:03
Brencis21 [14.08.19]: raihs [20:18]: Bļ*ķ, jūs beigsiet vienreiz??? Pretīgi lasīt! Pat luters sāk šķist normāls, salīdzinot ar jums! Un tas NAV kompliments!Tagad pat es nesapratu, kas tas bija!?????Tas bija tas, ka te viens otrs sāk šķist pat vēl apdauzītāks par tevi! Un TAS arī nav kompliments!
raihs [20:18]: Bļ*ķ, jūs beigsiet vienreiz??? Pretīgi lasīt! Pat luters sāk šķist normāls, salīdzinot ar jums! Un tas NAV kompliments!Tagad pat es nesapratu, kas tas bija!?????
Brencis21, 14.augusts 2019, 21:54
raihs [14.08.19]: Bļ*ķ, jūs beigsiet vienreiz??? Pretīgi lasīt! Pat luters sāk šķist normāls, salīdzinot ar jums! Un tas NAV kompliments!Tagad pat es nesapratu, kas tas bija!?????
irseejs [18:25]: Paldies fīrer. Man ļoti rūp tavs viedoklis. Ar piecdesmitniekiem uz doto brīdi nevaru atļauties slaucīties. :) Slaukos ar 20EUR nomināliem. :)
Gribēju jautat vai 20EUR tev būs pa prātam?Klau, cienītais! Tu kaut kā slīdi ārā, tā kā tāds glumeklis! Liekam galdā naudu un atrisinam jautājumu par tavu apgalvojumu saistībā ar manu saistību ar citiem, tevis minētajiem personāžiem! Tu to kladzini jau vis maz mēnesi!
Davaj, esi vecis! Piesaistīsim adminu un juristu, kā arī citus iesaistītos un nokārtosim to! Izdevumus par jurista pakalpojumiem un admina piesaistīšanu sedz zaudējusī puse no saviem līdzekļiem, kas neietilps strīda summā.!
cope71, 14.augusts 2019, 19:05