Puikām nu dikti gribas izpausties...Atslābstiet un izpažaties pa tēmu.Izskatās ka admins ar ir nobanots...)
14.augusts 2019, 21:26 | links
irseejs [14.08.19]: :)Skaisti tu nolec nost no savas atbildības! Jau teicu! Vāc naudu un tiksimies. Tā pat vien vari braukt uz Māras dīķi pīles pabarot! Ne kas tu nēsi un netaisos terēt vairākas reizes savu laiku.
Es tev piedāvāju klātienē atrisināt tavu sāpi.
Tu atteicies. Nu skaidrs. Vairāk jautajumu nav. Citiem diez vai interesē tavi mazvērtibas kompleksi.
irseejs [14.08.19]: Es tev pm nosūtīju, nav nepieciešamība šeit publiski kartot personīgas lietas.Nē, puis! Tu publiski izsaki apgalvojumus, publiski arī atrisināsim!
cope71 [14.08.19]: irseejs [21m]: Cope71, no sākuma vajadzētu satikties klātienē ja tu tik ļoti vēlies. Sūti savu adresīti man uz pm, es pieripošu, parunāsim nu tā aci pret aci.Naslīdi malā! 5000€ galdā un atrisināsim jautājumu par taviem apgalvojumiem! Tad arī tiksimies un varesi gan pajautāt gan arī atbildēt! Tu tak nēsi tukšpļūtītājs, vai ne? Tu tak esi vecis! Davaj, īsi un konkrēti!Tu vēl cerēji, ka viņš atbildēs!? :DDD
Bet, ja jebkuru iemeslu dēļ tu par saviem vārdiem netaisies atbildēt un atsakies no šī, tad tu esi lupata un tāds arī paliksi un vairak man jautājumu pie tevis nav!
irseejs [14.08.19]: Cope71, no sākuma vajadzētu satikties klātienē ja tu tik ļoti vēlies. Sūti savu adresīti man uz pm, es pieripošu, parunāsim nu tā aci pret aci.Naslīdi malā! 5000€ galdā un atrisināsim jautājumu par taviem apgalvojumiem! Tad arī tiksimies un varesi gan pajautāt gan arī atbildēt! Tu tak nēsi tukšpļūtītājs, vai ne? Tu tak esi vecis! Davaj, īsi un konkrēti!
kaputaarps
Nezinot kontekstu, grūti spriest, bet pirmais trauksmes zvans JKP virzienā. Linku iemetīsi?
Atceros, Rinkēvičs tā uz Dominikānu brauca "ar pieredzi mainīties"...
raihs, 14.augusts 2019, 18:46