Plēsīgais ir nobanots. Tamdēļ līdz sestdienas vakaram, plkst 23:59 norisināsies konkurss par lielākā idiota titulu. Kandidāti sāk iezīmēties :D
Copmanis, 5.augusts 2019, 16:28
5.augusts 2019, 22:03 | links
Plēsīgais ir nobanots. Tamdēļ līdz sestdienas vakaram, plkst 23:59 norisināsies konkurss par lielākā idiota titulu. Kandidāti sāk iezīmēties :D
Copmanis, 5.augusts 2019, 16:28
irseejs [05.08.19]: Brencis21 [20m]: irseejs [5m]: Lutij, ja tu skaties un redzi krupi, tad tas ir krupis, nevis tauriņš. Tieši tā pat ir ar vateņiem. :) Nu nevajag noliegt skaidri redzamas lietas.Irseejam personiski.Tieši loģika ir pamatu, pamats. Ja neuztvēri grafisko attēla izpratni, piekrītu tev, nebija to tev vērts rādīt, nesaprati.
Ķer, ierij.Lurij, tad tu gribi teikt, ka uz krupi skatoties no aizmugures vai sāniem tas vairs nebūs krupis?
Man šķiet, ka loģika nav tava stiprākā puse un tavs piemērs ir galīgi garām. :)
udens2 [14m]: udens2 [14m]: lutij gaidam faktus par tankiiem ko maina pret oglēm,jeb būs atkal tukšā diršana par Briseles direktīvām un zilajiem???Kā kārtīgs vatņiks māki nomukt no tēmas un tēlot beigtu zivi.Tev urla, vēl reiz atgādinu:Kā jau teicu,gan eksperti,gan fakti te jau bijuši,neatceries,nu sūdīgi tev,nelasīji,neskatījies sūdigi tev,tad turpini dzīvot krievu propagandas pasaulē un esi izsmiekls visiem normāliem cilvēkiem,toties vatņiki tevi ciena:))varens ieguvums tavai pašapziņai
Kā tu parādīsi savus faktus/ dokumentus/ par Krievijas tankiem, tad arī es atbildēšu.
Nu ko, acerējies un rij savus sūdus.
Brencis21, 5.augusts 2019, 19:37Pierādijumi pa krievu tankiem te ir izcilātiem desmitiem reižu,tas ka tu neko neatceries,kaut gan visticamāk neko nesaproti jaur ir tava problēma,atkartot īpaši apdāvinatam vatņikam netaisos.Tā ka gaidam faktus par ogļu-tanku barteri,bet par cik zinu ka esi aptirsies tad skaidrs ka tādu nebūs:)))Izlasi vēl reiz :
Izcilājāt, izrunājāt .....
Kuri tie eksperti un kur FAKTI?
Ja tādi ir tak pievieno un atbildēšu.
Tu pat nespēj atbildēt, kas LV tāds ,,ments,, ir?
Brencis21, 5.augusts 2019, 19:55
Brencis21 [05.08.19]: irseejs [5m]: Lutij, ja tu skaties un redzi krupi, tad tas ir krupis, nevis tauriņš. Tieši tā pat ir ar vateņiem. :) Nu nevajag noliegt skaidri redzamas lietas.Irseejam personiski.Lurij, tad tu gribi teikt, ka uz krupi skatoties no aizmugures vai sāniem tas vairs nebūs krupis?
Ķer, ierij.
irseejs [05.08.19]: https://ru.m.wiktionary.org/wiki/%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82Tu saproti par ko runa? Nespēj atbildēt uz saviem jautājumiem , bet meties kaut ko rādīt?
Šeit viss tevi interesējošais par "mentiem", tev saprotamā valodā :)
irseejs [05.08.19]: Lutij, ja tu skaties un redzi krupi, tad tas ir krupis, nevis tauriņš. Tieši tā pat ir ar vateņiem. :) Nu nevajag noliegt skaidri redzamas lietas.
udens2 [05.08.19]: udens2 [14m]: lutij gaidam faktus par tankiiem ko maina pret oglēm,jeb būs atkal tukšā diršana par Briseles direktīvām un zilajiem???Kā kārtīgs vatņiks māki nomukt no tēmas un tēlot beigtu zivi.Tev urla, vēl reiz atgādinu:Izlasi vēl reiz :
Kā tu parādīsi savus faktus/ dokumentus/ par Krievijas tankiem, tad arī es atbildēšu.
Brencis21, 5.augusts 2019, 19:37Pierādijumi pa krievu tankiem te ir izcilātiem desmitiem reižu,tas ka tu neko neatceries,kaut gan visticamāk neko nesaproti jaur ir tava problēma,atkartot īpaši apdāvinatam vatņikam netaisos.Tā ka gaidam faktus par ogļu-tanku barteri,bet par cik zinu ka esi aptirsies tad skaidrs ka tādu nebūs:)))
irseejs [05.08.19]: Aizgājis ciet - čokčok, tutū, pāris skrūvītes vaļā, bēniņus vējš izpūtis :) vispār jau lielākā daļa indivīdu zina, ko nozīmē "aizgājis ciet". Bet tu mums te esi ļoti īpašs lutij. Vēlu veiksmes :)Zin tie, kam tas ir noticis. Nespried par citiem pēc sevis.
udens2 [14m]: lutij gaidam faktus par tankiiem ko maina pret oglēm,jeb būs atkal tukšā diršana par Briseles direktīvām un zilajiem???Kā kārtīgs vatņiks māki nomukt no tēmas un tēlot beigtu zivi.Tev urla, vēl reiz atgādinu:Pierādijumi pa krievu tankiem te ir izcilātiem desmitiem reižu,tas ka tu neko neatceries,kaut gan visticamāk neko nesaproti jaur ir tava problēma,atkartot īpaši apdāvinatam vatņikam netaisos.Tā ka gaidam faktus par ogļu-tanku barteri,bet par cik zinu ka esi aptirsies tad skaidrs ka tādu nebūs:)))
Brencis21, 5.augusts 2019, 19:37
irseejs [05.08.19]: Ko tu gribi lai es pievienoju lutij? Tavas vateņa pērles sen ir aizgājušas interneta mēslainē, tās vēlreiz atrakt man nav vēlmes un arī laika. Ceru ka varēsi šonakt gulēt lutij. Internetā kādam vienmēr nav taisnība. :) Tev nāksies ar to samierināties.Tagad saprotu ,, vatenis,, un ,, lutij,, ir tavi apvainojumi man personiski?
irseejs [05.08.19]: Aizgājis ciet - čokčok, tutū, pāris skrūvītes vaļā, bēniņus vējš izpūtis :) vispār jau lielākā daļa indivīdu zina, ko nozīmē "aizgājis ciet". Bet tu mums te esi ļoti īpašs lutij. Vēlu veiksmes :)Tā ir strukturēta atbilde pēc būtības? Klauns!
udens2 [05.08.19]: lutij gaidam faktus par tankiiem ko maina pret oglēm,jeb būs atkal tukšā diršana par Briseles direktīvām un zilajiem???Kā kārtīgs vatņiks māki nomukt no tēmas un tēlot beigtu zivi.Tev urla, vēl reiz atgādinu:
irseejs [05.08.19]: Jā normāla vatņik. Briseles direktīvu pildīšana ir normāla. Lai mēs būtu civilizēta, attīstīta valsts ar zināmu labklājības līmeni, ir jābūt kārtībai. Visas ES valstis šīs direktīvas pilda. Tu jau reāli zb ar savu demagoģiju :)O, gaidiju tevi jau. Ja neesi demagogs tad atbildi par savu :