Nomainiet taču topika nosaukumu beidzot uz "Stulbs un vēl stulbāks".
1.augusts 2019, 23:45 | links
Okok. Krimu okupēja krievija vai ne? :) Atbildi un viss taps skaidrs.
irseejs, 1.augusts 2019, 21:33
raihs [01.08.19]: Es te šodien neredzu nevienu vateni, tu esi vistuvāk šim tēlamKā mīl tavs ķēdes suns citēt:
irseejs [01.08.19]: Nu slikti ka neredzi. Laikam neesi tik ilgi internetā kā es. Bet tas offtopic. :)Reģistrējies 22.05 ! Tad ,ko nozīmē : ,, ilgi internetā,,?
Kamēr te būs kremļa vate, te sakarīgas diskusijas neredzēt.
Kurjers6 ir kāda cita vatņiklietotaja alter ego. Esmu jau to teicis iepriekš un pie tā pieturos. Tas ir adminstrācijas pārziņā, vai tādus te vajag vai nē. Es tikai saku, nepaiet diena un cilvēks sāk ar nodomu provocēt. Tā ir jau sen zināma kremļa troļļu taktika :)
irseejs, 1.augusts 2019, 20:40
kaputaarps [01.08.19]: irseejs ir tas pats vecais celtnieks Mārtiņš, kurš sestdienu rītos atslaukās ar 50mitniekiem...Man jau tā likās. Nu neko, sadzersies kādu vakaru par savu neatslaucīto 50nieku, sarunās te tupas jēlības, un būs atkal miers mājās... Uz kādu laiciņu, līdz nākamajam nikam...
kaputaarps [01.08.19]: irseejs ir tas pats vecais celtnieks Mārtiņš, kurš sestdienu rītos atslaukās ar 50mitniekiem...Kamēr tas šakālis te dzīvosies, tikmēr, diemžēl, bez kašķiem, aplamāšanas un prastiem lamuvārdiem CL forumam neiztikt. Viņš visur un vienmēr sameklēs sev kādu oponentu kuru nolamāt un sacelt ķengāšanos uz vairākām dienām! Dīvaini, ka admins to pieļauj :(
udens2 [01.08.19]: Pagājušā gadā no ziemeļu kaimiņiem par alko akcīzi iekasēti apmeram 30 milj.Tā summa jau ir gaužām maza,un samazinot akcīzi nozīmē ka ienākumi kritīsies,vai samzinājums atsvērs potenciālos 30milj zadējumu??Kāpēc lielveikali maksā nodokli 4% un mazie uzņēmēji 5x vairāk?
udens2, 1.augusts 2019, 17:55
Jautājums ļoti labs!bet pats uz to arī atbildēji-dzīvosim redzēsim.
bet man ir cits jautājums!!!vai pareizi ir celt cenu soļķim,tādējādi likt vairāk naudas atstāt vietējiem.varbūt vajadzēja arī tur nolaist,lai igaunis pierobežā nopērk šmigu,pielej pilnu bāku soļķi,atbrauc uz valmieru noperk reģipsi,skrūves:) paēd un pie izbraukšanas vēlreiz pie robežas uzpilda soļķi un aizbrauc mājās laimīgs:)sanāk,ka jāpārdod vairāk litru,bet ja mēs varam "padalīties"ar kaimiņu,kapēc nē.ari mums makā paliktu lieks eiriks!Kāpēc "žņaugt"savu tautu,ja var gudri paņemt no igauņa?
kurjers6, 1.augusts 2019, 19:07par to jau stāsts,ka šet vairāk izskatās alko tirgoņu lobēšana nevis budžeta pildīšanas mērķis
Pagājušā gadā no ziemeļu kaimiņiem par alko akcīzi iekasēti apmeram 30 milj.Tā summa jau ir gaužām maza,un samazinot akcīzi nozīmē ka ienākumi kritīsies,vai samzinājums atsvērs potenciālos 30milj zadējumu??par to jau stāsts,ka šet vairāk izskatās alko tirgoņu lobēšana nevis budžeta pildīšanas mērķis
Jautājums ļoti labs!bet pats uz to arī atbildēji-dzīvosim redzēsim.
bet man ir cits jautājums!!!vai pareizi ir celt cenu soļķim,tādējādi likt vairāk naudas atstāt vietējiem.varbūt vajadzēja arī tur nolaist,lai igaunis pierobežā nopērk šmigu,pielej pilnu bāku soļķi,atbrauc uz valmieru noperk reģipsi,skrūves:) paēd un pie izbraukšanas vēlreiz pie robežas uzpilda soļķi un aizbrauc mājās laimīgs:)sanāk,ka jāpārdod vairāk litru,bet ja mēs varam "padalīties"ar kaimiņu,kapēc nē.ari mums makā paliktu lieks eiriks!Kāpēc "žņaugt"savu tautu,ja var gudri paņemt no igauņa?
kurjers6, 1.augusts 2019, 19:07
Pagājušā gadā no ziemeļu kaimiņiem par alko akcīzi iekasēti apmeram 30 milj.Tā summa jau ir gaužām maza,un samazinot akcīzi nozīmē ka ienākumi kritīsies,vai samzinājums atsvērs potenciālos 30milj zadējumu??