Brencis21 [26.07.19]: udens2 [56m]: udens2 [31m]: Plēsīgais, kur tu manā tekstā esi saskatījis, ka es saku Latvijā ir slikti? :D man aizdomas, ka tev kāds lasa priekšā mazgadīgais vai arī esi bots, kas tulko caur google. :))vai tad pravietim nepiepisies pie vina linu copes metodem?
mjuniors, 26.jūlijs 2019, 13:05viņš tak sagroza citu teikto tā ka pašam tīk,vecā padomju stukaču skola kā nekāPar stukaču tēmu tev labāk zināms un tagad par tava saimnieka raiha darbību.
Kad vienu dienu saņēmu CL admina vārdā / bezpersonisku/ vēstuli ar jautājumu , kāpēc par mani ir saņemtas sūdzības? Kad precizējām par ko runa, protams par atbildēm ,, jums gopņikiem,, politikas sadaļā un sūdzība bija no raiha.
Nu vai neesat jau gana te aptaisījušies?
Brencis21, 26.jūlijs 2019, 13:59tu jau nu lutij katrā sadaļa meģini ar visiem sakasīties un piefisties ,visur ar kādu meklē konfliktu,es vismaz savu žulti nenesu ārpus politikas sadaļas.Kura ir tā ,, katra sadaļa,,? Faktus ,, studijā,, . Vari nekopēt, bet sadaļu vietu linkus kur tā ir kā apgalvo. Vai atkal tā arī paliks kā plika d.....
26.jūlijs 2019, 15:03 | links