Privātā sarakste dzēsta. Sevišķi aktīvajiem - dāvaniņas.
CL
CL
24.jūlijs 2019, 13:08 | links
uldens2 [Vakar]: Plēsīgais??.
raihs, 18.jūlijs 2019, 19:49
mēs visi būsim bagāti,izņemot nabagus:DProtams,cits jūtas bagāts ar 10 miljoniem,cits ar 11milj. jūtas nabags:)
uldens2, 18.jūlijs 2019, 17:47
bagātība ir relatīvs jēdziens, gandrīz vienmēr atradīsies kāds bagātāks par Tevi... tāpēc patiesi bagāts ir tas, kuram PIETIEK :)
daddy_j, 18.jūlijs 2019, 17:59
raihs [18.07.19]: Vo! Nekad nessmu bijis miljonārs, un nav ne mazāko ilūziju, ka būšu, bet man PIETIEK! Un ko gan vēl vajag! Pazīstu cilvēku, kurš IR miljonārs, bet, klausoties viņa gaušanos, reizēm man gribas viņam izmaksāt pusdienas...Man arī nav tīkami kontaktēt ar indivīdiem, kuri nemitīgi sūdzas par dzīvi
daddy_j [18.07.19]: mēs visi būsim bagāti,izņemot nabagus:DViedi vārdi, viedi..
bagātība ir relatīvs jēdziens, gandrīz vienmēr atradīsies kāds bagātāks par Tevi... tāpēc patiesi bagāts ir tas, kuram PIETIEK :)
mēs visi būsim bagāti,izņemot nabagus:D
daddy_j [18.07.19]: Plēsīgais, tie, kas brauc ar Lexus un Volvo džipiem, nekad neteiks, ka LV viss ir sūdīgi, nu nepiestāv viņiem...Viedi vārdi, viedi...bet jāatceras teiciens- "Dievam nepatīk ka nabagi trako":))
un arī citiem, kuri dzīvo savā mājā, uz savas zemes, atrod laiku copei un dropei, nevajag spļaut Dievam acīs, var ķert Dieva sods... :))
plesigais, kad tu vienreiz beigsi jaukties pieaugušo sarunās? Lai novērstu tavu pretvāvuļošanu, ka to dara mans trīsgadīgais puika, uzreiz pajautāšu- un cik tad ir Latvijā, a?
raihs, 18.jūlijs 2019, 15:03